یعنی کیبورد فارسی داره ؟ همش یا فقط مال مایکروتل ؟؟؟
ناسلامتی خودشونم جز آسیانا !
یعنی کیبورد فارسی داره ؟ همش یا فقط مال مایکروتل ؟؟؟
ناسلامتی خودشونم جز آسیانا !
سلام دوستان من این گوشی رو خریدم گوشیه فوق العاده ای است تو اینترفیسش فوق العاده است . یک نکته ای رو که باید بگم اینه که چون سیستم عامل نداره اولا شارز کمتری مصرف میکنه بعلت اینکه سیستم عامل انرژی بیشتری بخاطر کار با محیط گرافیکی ویندوز یا سیمبین میکنه در ثانی سرعت تو جاوا بخودی خود بالا هست و اولین گوشی 800 مگا هرتزی دنیاست که اگه گوشی omina II هم که بیاد همون 800 مگا هرتز هست . از لحاظ عکساش هم باید بگم نسبتا خوبه .
مباركه...چند؟...كجا؟...لطفا يه ريويوي كامل بنويسيد...معايبش چيه؟...
مبارک باشه
از تهران خریدین؟چند؟ گارانتی یا بدون گارانتی؟
مال شما هم 8003 ه؟
دوربینش به 95 کلاسیک میرسه؟
صداش چجوریه؟ تو اسپیکر؟
مشکل خاصی که نداره؟
مبارک باشه دوست عزیز ،
بعد از سه سال به پی سی ورلد برگشتی ! کلی ازت سوال داریم فعلا همین سوالات دوستان رو لطفا پاسخ بدین ! و یه سوال دیگه اینکه آیا کیبورد فارسی داره ؟؟
![]()
Last edited by shahab_f; 09-08-2009 at 21:47.
اين گوشي اينتر فيسي 3بعدي داره كه بايد در ابعاد 800*480 رندر بشه يعني 5 برابر قدرته بيشتر سي پي يو براي صفحات 320*240 ضمن اينكه divxهاي با رزوليشن بسيار بالا پخش مي كنه.اگه يه بازيه جاوا با ابعاد 800*480 رندر بشه 5 برابر رندرش, در حالته 320*240 نياز به پردازش داره اينو ميشه از تعداده پيكسلهايي كه بايد پردازش بشن بدس آورد 800*480=384000
320*240=76800
384000/76800=5
در ضمن حتما از سي پي يو جديده 1GHz مدل cortex سامسونگ خبر داريد.به نظر شما رو چه نوع گوشي مي ذاره؟راستي i8910 256mb رم داره دقيقا مثل3gs iphon و سي پي يو هر دو يكيه.به نظر من رقابت سيمبين سامسونگي با iphon داره خيلي جدي ميشه اين cpu جديد رو هم براي همين رقابت مي خواد.از
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تشكر مي كنم كه اولين مطلبمو خوند.
در ضمن من يكي از علاقه مندان به سامسونگ هستم مدتي هم فروشنده مايكروتل بودم alia67182@gmail.com اين ميلمه اگه كسي در مورده گوشي هاي سامسونگ سوال داشت يا نرم افزاري خو است حتما به من ميل بزنه يا در مورده ساين نرم افزار با استفاده از سايتي به جز opda يعني خيلي راحت تر.
سلام دوست عزیز. والا فعلا که گفته شده این سی پی یوی جدید قرار هست در نسل بعدی ایفون و پالم بکار بره.![]()
من تو جي اس ام ارينا اين cpu رو ديدم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)