تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 233 اولاول ... 678910111213142060110 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 2327

نام تاپيک: معرفی گوشی S8000 jet سامسونگ

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو shahab_f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

سلام فرقی نمیکنه

اونایی که تو بازار ایران هستن یه 3 آخرش اضافه دارن وگرنه همونه فرقی نمیکنه البته فارسیرم ساپورت میکنه

قیمتش تو گوشی شاپ هستش

شما برو علادین راحت پیدا میکنی قیمت سایتا زیاده و چرت وپرت
    یعنی کیبورد فارسی داره ؟ همش یا فقط مال مایکروتل ؟؟؟

فکر کنم منظورشون از 3 همون جهان سوم باشه
    ناسلامتی خودشونم جز آسیانا !

در آغاز فعالیت davoodmir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

سلام دوستان من این گوشی رو خریدم گوشیه فوق العاده ای است تو اینترفیسش فوق العاده است . یک نکته ای رو که باید بگم اینه که چون سیستم عامل نداره اولا شارز کمتری مصرف میکنه بعلت اینکه سیستم عامل انرژی بیشتری بخاطر کار با محیط گرافیکی ویندوز یا سیمبین میکنه در ثانی سرعت تو جاوا بخودی خود بالا هست و اولین گوشی 800 مگا هرتزی دنیاست که اگه گوشی omina II هم که بیاد همون 800 مگا هرتز هست . از لحاظ عکساش هم باید بگم نسبتا خوبه .

3. 9 کاربر از davoodmir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Vamp!r3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    توی فکرای سمی !

پيش فرض

سلام دوستان من این گوشی رو خریدم گوشیه فوق العاده ای است تو اینترفیسش فوق العاده است . یک نکته ای رو که باید بگم اینه که چون سیستم عامل نداره اولا شارز کمتری مصرف میکنه بعلت اینکه سیستم عامل انرژی بیشتری بخاطر کار با محیط گرافیکی ویندوز یا سیمبین میکنه در ثانی سرعت تو جاوا بخودی خود بالا هست و اولین گوشی 800 مگا هرتزی دنیاست که اگه گوشی omina II هم که بیاد همون 800 مگا هرتز هست . از لحاظ عکساش هم باید بگم نسبتا خوبه .
    مباركه...چند؟...كجا؟...لطفا يه ريويوي كامل بنويسيد...معايبش چيه؟...

آخر فروم باز hesam68's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

مبارک باشه
    از تهران خریدین؟چند؟ گارانتی یا بدون گارانتی؟
    مال شما هم 8003 ه؟
    دوربینش به 95 کلاسیک میرسه؟
    صداش چجوریه؟ تو اسپیکر؟
    مشکل خاصی که نداره؟

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو shahab_f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

مبارک باشه دوست عزیز ،
    بعد از سه سال به پی سی ورلد برگشتی ! کلی ازت سوال داریم فعلا همین سوالات دوستان رو لطفا پاسخ بدین ! و یه سوال دیگه اینکه آیا کیبورد فارسی داره ؟؟
    Last edited by shahab_f; 09-08-2009 at 21:47.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali8510's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    در استان خراسان رضوی ساکنم.

پيش فرض

اين گوشي اينتر فيسي 3بعدي داره كه بايد در ابعاد 800*480 رندر بشه يعني 5 برابر قدرته بيشتر سي پي يو براي صفحات 320*240 ضمن اينكه divxهاي با رزوليشن بسيار بالا پخش مي كنه.اگه يه بازيه جاوا با ابعاد 800*480 رندر بشه 5 برابر رندرش, در حالته 320*240 نياز به پردازش داره اينو ميشه از تعداده پيكسلهايي كه بايد پردازش بشن بدس آورد 800*480=384000
    320*240=76800
    384000/76800=5

8. 2 کاربر از ali8510 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت

پيش فرض

در ضمن حتما از سي پي يو جديده 1GHz مدل cortex سامسونگ خبر داريد.به نظر شما رو چه نوع گوشي مي ذاره؟راستي i8910 256mb رم داره دقيقا مثل3gs iphon و سي پي يو هر دو يكيه.به نظر من رقابت سيمبين سامسونگي با iphon داره خيلي جدي ميشه اين cpu جديد رو هم براي همين رقابت مي خواد.از
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تشكر مي كنم كه اولين مطلبمو خوند.

10. این کاربر از ali8510 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت

پيش فرض

در ضمن من يكي از علاقه مندان به سامسونگ هستم مدتي هم فروشنده مايكروتل بودم alia67182@gmail.com اين ميلمه اگه كسي در مورده گوشي هاي سامسونگ سوال داشت يا نرم افزاري خو است حتما به من ميل بزنه يا در مورده ساين نرم افزار با استفاده از سايتي به جز opda يعني خيلي راحت تر.

12. 2 کاربر از ali8510 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mahroo_z1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    داروسازی

پيش فرض

در ضمن حتما از سي پي يو جديده 1GHz مدل cortex سامسونگ خبر داريد.به نظر شما رو چه نوع گوشي مي ذاره؟راستي i8910 256mb رم داره دقيقا مثل3gs iphon و سي پي يو هر دو يكيه.به نظر من رقابت سيمبين سامسونگي با iphon داره خيلي جدي ميشه اين cpu جديد رو هم براي همين رقابت مي خواد.از
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تشكر مي كنم كه اولين مطلبمو خوند.
    سلام دوست عزیز. والا فعلا که گفته شده این سی پی یوی جدید قرار هست در نسل بعدی ایفون و پالم بکار بره.

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •