تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 14 اولاول ... 67891011121314 آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 135

نام تاپيک: PSP 5.50 GEN-A Custom Firmware (نحوه نصب، سوالات و مشكلات)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

نه فایلش iso هستش .چرا اینطوریه؟آخه میگن d مشکل داره نظر شما چیه؟با d تو بازیها مشکلی نداری؟آموزش نصب و توضیحات بیشتر و سایتی که میشه ازش دانلود کرد رو میگی؟چه مزیت هایی داره؟باید اول c رو نصب کنم بعد d?ممنون میشم کامل تر توضیح بدین؟

داره خودمونی میشه Alixbox's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

نه فایلش iso هستش .چرا اینطوریه؟آخه میگن d مشکل داره نظر شما چیه؟با d تو بازیها مشکلی نداری؟آموزش نصب و توضیحات بیشتر و سایتی که میشه ازش دانلود کرد رو میگی؟چه مزیت هایی داره؟باید اول c رو نصب کنم بعد d?ممنون میشم کامل تر توضیح بدین؟
    این gen-d که دوستمون choory جان گزاشته : (در ضمن فقط باید فریمور از 3.52 m33 بالا تر باشه و بدون هیچ مشکلی نصب و نیاز به gen-c نداره

5.50GEN-D

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    طریقه نصب.

ابتدا فایل بالا را دانلود کنید سپس از خالت فشرده خارج کنید.
    فایل 550.PBP را داخل ROOT مموری (همان صفحه اول مموری psp ) کپی کنید.
    از داخل فایل دانلودی وارد پوشه PSP شوید سپس پوشه GAME را باز کنید تا به فولدر UPDATE برسید این فولدر را کپی کرده و داخل مسیر زیر در مموری کپی کنید.
    x:\PSP\GAME
    x نام درایو psp در کامپیوتر شما

سپس برنامه PSP Update ver GEN را از داخل psp اجرا کنید.
    بعد از باز شدن برنامه بر روی Enter کلیک کنید.
    سپس گزینه اول Flash install CFW 5.50 GEN-D را انتخاب کنید.
    بعد ار پایان کار برنامه کلید ضربدر را فشار دهید تا دستگاه خاموش روشن شود.

به فریمور 5.50GEN-D خوش آمدید.

هشدار: این آموزش فقط برای دوستانی هست که مدل دستگاه آنها 1000 و 2000 قدیمی(دستگاه هایی که با پاندورا کپی خور شده اند) هست.پس دوستانی که psp 3000 و 2000 جدید که کپی خور موقت هست و با ChickHEN کپی خور شده اند به هیچ وجه نصب نکنند.در صورت نصب دستگاه آنها بریک کرده و فعلا نمیشه درستش کرد.

************************************************** **********************************

تمام حقوق این آموزش مربوط به شخص CHOORY و سایت p30world میباشد.لطفا کپی رایت را رعایت کنید.

************************************************** **********************************
    راستی choory جان چه طوری از صفحه پی اس پی عکس میگیری؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

5.50GEN-D2

ابتدا این فایل را دانلود کنید >>>
    کد:
    طریقه نصب :
    ابتدا فایل بالا را دانلود کنید سپس از خالت فشرده خارج کنید.
    فایل GEN-D2 را در X:\PSP\GAME کپی کنید .

سپس برنامه Quick Update 5.50 GEN-D2 را از داخل psp اجرا کنید.

بعد از باز شدن X را زده و در اخر برای خروج X را زده

به GEN-D2 خوش امدید .

نکته : این اموزش برای کسانی هست که GEN-D دارن و میخواهند به GEN-D2 اپدت کنند

هشدار: این آموزش فقط برای دوستانی هست که مدل دستگاه آنها 1000 و 2000 قدیمی(دستگاه هایی که با پاندورا کپی خور شده اند) هست.پس دوستانی که psp 3000 و 2000 جدید که کپی خور موقت هست و با ChickHEN کپی خور شده اند به هیچ وجه نصب نکنند.در صورت نصب دستگاه آنها بریک کرده و فعلا نمیشه درستش کرد.

تغیرات در این فریمور

کد:

تمام حقوق این آموزش مربوط به شخصAlixBoxو سایت p30world میباشد.لطفا کپی رایت را رعایت کنید.

Last edited by Alixbox; 24-10-2009 at 18:11.

4. 2 کاربر از Alixbox بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام چرا چند وقته کسی پستی نمیذاره ؟
    کسی فریمور 5.50 gen-d2 رو نصب کرده؟
    من نصب کردم .خوبه .
    اما یه سوال وقتی بازی فیفا 10 رو اجرا میکنی بعد از اینکه نوشت play station portable صفحه قرمز میشه بعدش بازی میادش ولی تو فریمور 5.50 gen-b اینطوری نمیشد دلیل خاصی داره؟البته مشکلی تو اجرای بازی و تو بازی نداره فقط میخوام بدونم تا حالا کسی به این مشکل برخورده؟و دلیلش چیه؟

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

سلام چرا چند وقته کسی پستی نمیذاره ؟
    کسی فریمور 5.50 gen-d2 رو نصب کرده؟
    من نصب کردم .خوبه .
    اما یه سوال وقتی بازی فیفا 10 رو اجرا میکنی بعد از اینکه نوشت play station portable صفحه قرمز میشه بعدش بازی میادش ولی تو فریمور 5.50 gen-b اینطوری نمیشد دلیل خاصی داره؟البته مشکلی تو اجرای بازی و تو بازی نداره فقط میخوام بدونم تا حالا کسی به این مشکل برخورده؟و دلیلش چیه؟
    چون آپدیت D می تونه همه ی بازی ها رو اجرا کنه اما B با پچ کردن می تونه اجرا کنه که تازه بعضی از بازی ها رو هم نمی تونه اجرا کنه

داره خودمونی میشه aaamirrr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام به همه دوستان به خصوص آقا علی گل. شرمنده من یه مدت نبودم واسه خاطر سرباز شدنم بود. علی جان این لینک رو نگاه کن ببین چیه . به درد میخوره یا قدیمیه. حقیقتش پیداش کردم و گفتم اگه خوبه به بقیه بگی استفاده کنن. من که چیزی از عددهاش نمیفهمم! D:

من دستگاهم خاموش که میشه و روشنش میکنم همون ورژن قدیمیش میمونه چرا؟! الله اکبر با این تکنولوژی اجنبی!

مشکلم حل شد. حواسم نبود به فولدرم D:
    Last edited by aaamirrr; 28-10-2009 at 18:06.

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

فکر کنم مدلش - گن 5.50 بیولد 4 (چهارمین نسخه پخش شده گن A)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

چون آپدیت D می تونه همه ی بازی ها رو اجرا کنه اما B با پچ کردن می تونه اجرا کنه که تازه بعضی از بازی ها رو هم نمی تونه اجرا کنه

سلام ببخشید من درست نفهمیدم یعنی قرمز شدن صفحه قبل از بالا اومدم بازی فیفا 10 عادیه؟مشکلی نیست؟
    اونوقت من تو ورژن 5.50 gen-b تو بعضی جاها یکم بازی کند میشد اما تو ورژن 5.50 gen-d2 این کندی کمتر شده اما هنوز هست .برا شما هم تا حالا اینطوری شده؟ دلیلش چیه؟چه کار کنم درست بشه؟ورژن 5.50 gen-b بهتره و مشکلاتش کمتره یا ورژن 5.50 gen-d2 ؟؟؟؟؟؟
    ممنون میشم با توضیح کامل راهنماییم کنید/

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

سلام ببخشید من درست نفهمیدم یعنی قرمز شدن صفحه قبل از بالا اومدم بازی فیفا 10 عادیه؟مشکلی نیست؟
    اونوقت من تو ورژن 5.50 gen-b تو بعضی جاها یکم بازی کند میشد اما تو ورژن 5.50 gen-d2 این کندی کمتر شده اما هنوز هست .برا شما هم تا حالا اینطوری شده؟ دلیلش چیه؟چه کار کنم درست بشه؟ورژن 5.50 gen-b بهتره و مشکلاتش کمتره یا ورژن 5.50 gen-d2 ؟؟؟؟؟؟
    ممنون میشم با توضیح کامل راهنماییم کنید/
    آره مشکلی نیست
    برا منم بعضی موقع ها قرمز میشه
    D2 که قطعا بهتره ... کند شدن هم می تونه دلیلش CSO بودن بازی باشه یا اینکه کلا خود بازی مشکل داره

11. این کاربر از ali_ranger22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز shakerifar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من یه مشکل دارم وقتی میخوام gen-d رو نصب کنم همه کار هارو انجام میدم ولی وقتی از مموری دستگاه اجرا میکنم
    فقط صفحه سیاه میشه
    نمیدونم چرا

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •