تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 91 اولاول ... 678910111213142060 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 903

نام تاپيک: معرفی پلاسمای پاناسونیک سری V10

داره خودمونی میشه alireza1974's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام
    آيا G10 امكاناتي نظير تصوير در تصوير كانالهاي تلويزيون، اتصال به كامپيوتر و ورودي فلش با نمايش عكس و فيلم را دارد؟

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

محمد جان میزی که خریدی قیمتش چقدر بود؟

سلام
    آيا G10 امكاناتي نظير تصوير در تصوير كانالهاي تلويزيون، اتصال به كامپيوتر و ورودي فلش با نمايش عكس و فيلم را دارد؟
    تصویر در تصویر رو کامل نمیدونم ولی قابلیتهای دیگه رو داره
    Last edited by *Alucard*; 19-08-2009 at 16:31.

3. این کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

نباید انتظار داشته باشی تصویر آنالوگ آنتن رو ال سی دی یا پلاسما به خوبی crt یا همون تلویزیون معمولی ببینی. باید شما تا حد امکان از ----- و تصاویر دیجیتال استفاده کنید . کیفیت مسخره تلویزیون ایران هم چیزی نگم بهتره والا اصولا hdtv ها برای تصاویر با کیفیت امروزی و نمایش آنها در بهترین حالت ممکن طراحی میشند و تمرکزاصلی انها در نمایش و پردازش این گونه تصاویر هست و در تصاویر sd یا همون تصاویر معمولی زیاد خوب عمل نمی کنند

با توجه به خرید و ارزیابی قیمت ها از بانه داشتم . قیمت این مدل رو در بدترین شرایط بین 1.200 1.300 می دونم.

اختلافات قیمت بانه با تهران در بدترین حالت از 300 هزار تومان شروع میشه تا بالای 1 میلیون بسته به مدل برند و اینچ .

بیشترین اختلاف قیمت رو برند سامسونگ هست به دلیل فروش زیاد در بانه و کل کشور .حتی تا 1.500 هم میرسه.
    یعنی باید باز هم صبر کنم؟ به نظرتون چقدر طول میکشه قیمتش بیاد پایین؟ این گارانتی ها واقعا ارزش این همه پولول داره؟ به نظرتون از بانه بخرم بهتر نیست؟

در مورد کیفیت تصاویر خودمون هم من رفته بودم خونه یکی از دوستان یه LCD سامسونگ ۴۲ اینچ داشت مدلش یادم نیست اما تصاویر ایران رو از آنتن خوب نشون میداد یعنی فکر کنم از G10 تو این مورد بهتر بود. اما تصاویرش یه جوری بود. توی G10 با اینکه یه مقدار کیفیت خوب نبود اما واقعا جذابتر از تمام LCD هایی بود که تا حالا دیدم. قبلا اینجا خیلی ها می گفتند پلاسما تصاویر SD رو بهتر نشون میده برای همین تعجب کردم.

نکته دیگه این که به نظرم یکی از دوستان یک تاپیک جدید برای ورود این سری پلاسما ها باز کنه تا اونجا بحث رو ادامه بدیم.

5. این کاربر از amsjavan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

یعنی باید باز هم صبر کنم؟ به نظرتون چقدر طول میکشه قیمتش بیاد پایین؟ این گارانتی ها واقعا ارزش این همه پولول داره؟ به نظرتون از بانه بخرم بهتر نیست؟

در مورد کیفیت تصاویر خودمون هم من رفته بودم خونه یکی از دوستان یه LCD سامسونگ ۴۲ اینچ داشت مدلش یادم نیست اما تصاویر ایران رو از آنتن خوب نشون میداد یعنی فکر کنم از G10 تو این مورد بهتر بود. اما تصاویرش یه جوری بود. توی G10 با اینکه یه مقدار کیفیت خوب نبود اما واقعا جذابتر از تمام LCD هایی بود که تا حالا دیدم. قبلا اینجا خیلی ها می گفتند پلاسما تصاویر SD رو بهتر نشون میده برای همین تعجب کردم.

نکته دیگه این که به نظرم یکی از دوستان یک تاپیک جدید برای ورود این سری پلاسما ها باز کنه تا اونجا بحث رو ادامه بدیم.
    دوست عزیز آخر سر من متوجه نشدم بهتر بود یا نبود منظورتون رو کاملتر توضیح بدین لطفا
    در مورد تاپیک جدیدم خودتون هم میتونید این کا رو بکنید.

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوست عزیز آخر سر من متوجه نشدم بهتر بود یا نبود منظورتون رو کاملتر توضیح بدین لطفا
    در مورد تاپیک جدیدم خودتون هم میتونید این کا رو بکنید.
    منظورم این بود که از یک لحاظی بهتر بود و از یک لحاظی هم بدتر. توی LCD که گفتم وقتی میرفتی نزدیک یه جوری بود که کیفیت تصاویر خیلی بد نمیشد. اما تو G10 دون دون میشد. البته گفتم که شاید آنتن طرف خیلی خوب نبود. بعدش این که گفتم G10 بهتر بود یعنی وقتی تصویر تلویزیون رو نگاه میکردی با این که کیفیت خوب نبود اما احساس بهتری به آدم دست میداد البته این سلیقه ای هست شاید هم من از تصاویر LCD خوشم نمیاد.

8. این کاربر از amsjavan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

منظورم این بود که از یک لحاظی بهتر بود و از یک لحاظی هم بدتر. توی LCD که گفتم وقتی میرفتی نزدیک یه جوری بود که کیفیت تصاویر خیلی بد نمیشد. اما تو G10 دون دون میشد. البته گفتم که شاید آنتن طرف خیلی خوب نبود. بعدش این که گفتم G10 بهتر بود یعنی وقتی تصویر تلویزیون رو نگاه میکردی با این که کیفیت خوب نبود اما احساس بهتری به آدم دست میداد البته این سلیقه ای هست شاید هم من از تصاویر LCD خوشم نمیاد.
    دون دون شدن تصویر ویا نویز ممکنه از تنظیم نبودن تیونر تلویزیون یا آنتن باشه ولی در مورد دلچسب بودن تصاویر بر روی پلاسما پنلها کلا پلاسما پنلها به خاطر بازتولید رنگهای طبیعی و Motion Clarity (وضوح حرکات) عالی تصاویر نرم تر و روونتری رو تقدیم میکنن علتش هم پائین بود زمان پاسخگویی بسیار کمتر نسبت به LCD ها هست کلا LCD ها برای نمایش تصاویر ثابت طراحی شدن و هدف از ساخت اونها هم در ابتدا همین بوده در مورد پخش تصاویر SD یا HD این مسئله زیاد تفاوتی نمیکنه کلا حرکات در پلاسماها نرمی و دلنشینی خاصی دارن که این مسئله در کنار بازتولید طبیعی رنگها و یکدستی صفحه نمایش در تمام قسمتها و ایجاد مشکی عمیق و پر جزئیات این پنلهارو هنوز برای علاقه مندان به فیلمهای سینمایی و بازیهای کامپیوتری جذاب نگه داشته نکته منفی در عملکرد این پنلها در گذشته کمبود درخشش تصویر نسبت به LCD ها بوده که این مسئله از نظر روانی بر روی خریداران در نگاه اول تاثیر عمده ای داره ولی پلاسماهای نسل جدید در این ضمینه پیشرفتهای جالب توجهی داشتن که به برتریهای این تکنولوژی تقریبا جدید (نسبت به LCD) اضافه کرده.

10. 4 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

من با نظر دوستمون موافقم که چون این مدل پلاسما جدید اومده و توانایی رقابتش با
    LCD و LED ها نزدیکه و برای اینکه سردرگمی در مطالب کم بشه یک تاپیک جداگانه توسط
    مدیران به این بحث اختصاص پیدا کنه.

اما یک خواهش از آقا مهدی دارم که میدونم وقتگیر و سخته ولی یکبار با ذکر منابع معتبر نقاط
    قوت و ضعف LED ,LCD های معروف بازار مثل سامسونگ B750 , 7000 یا w550 و x450 سونی
    را با پلاسمای جدید G10 را مقایسه کنند تا هرکسی یک پست جداگونه نزنه.من مطمئنم این
    سوال خیلی از مبتدی ها که اینروزها تو بازار تلوزیون سرگردون هستنه و بالاخره کمک میکنه
    هرکی با توجه به معیارایی که براش مهمه تلوزیون بخره.

12. 2 کاربر از saeed.1388 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

Alucard عزیز به نظر من اگه شما یک تاپیک جدید باز کنی بهتره. البته به نظرم اگر این تاپیک با مقایسه مدل هایی که سعید جان گفتند شروع بشه خیلی بهتره و جلوی خیلی از خرید های اشتباه رو میگیره. الان خیلی ها نمیدونند G10 چیه و چه امکاناتی داره.

14. این کاربر از amsjavan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

سلام دوست عزیز من این کار رو تو این تاپیک انجام میدم:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

16. 2 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

1800 قیمت 42 اینچ G10 هست یا 50 اینچ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •