تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 22 اولاول ... 6789101112131420 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 218

نام تاپيک: تست انتی ویروسها

داره خودمونی میشه ali-r55's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004

پيش فرض

از بين كركهاي كه فعلا براي ورزن Personal اين برنامه اومده اين كرك از همه بهتر و كاملتره

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با اين كرك Kaspersky Anti-Virus و Kaspersky Anti-HAcker كه به همراه برنامه System Mechanic 5.5 Pro موجوده براحتی تا سال 2006و... رجیستر میشه

داره خودمونی میشه Lord348_8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

سلام
    مرسی

اگه نباشه جاش خالی می مونه M.e.h.r.a.n_Swe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2004
    محل سكونت
    Sweden

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط amir_p30
    مهران جان سلام

ممنون
    نصبش كردم.
    ---------------------------
    بحث آنتي ويروس فعلا بسه
    بريم تو خط آنتي ترو جان

كدوم يكي رو انتخاب كنيم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    امیر جان راستش من قویترین انتی تروجان رو همین Kaspersky میدونم و تا حالا چندین دفعه ازمایشش کردم و در همه موارد عالی جواب داده ...البته سایت خودش هم گفته که این فقط انتی ویروس نیست بلکه انتی تروجان هم هستش

نمونه ش سایتهای زیر

و غیـــــــره ...

در سایت های بالا که من بعضی هاشو برای نمــــــونه نوشتم هنگامی که شما بر روی دکمه Download Crack کلیک میکنید تا کرک مورد نظرتون رو دانلود کنید یک تروجان سعی داره که در کامپیوتر نصب بشه که راه ورودشم از طریق کوکی هستش ولی Kaspersky همون لحضه جلوش رو میگیره ولی من خیلی از انتی ویروس و انتی تروجانها رو ازمایش کردم ولی تا کنـــــــــــــون انتی ویروس یا انتی تروجانی رو ندیدم که بتونه این تروجان رو تشخیص بده

اسم تروجان هم که Kaspersky تشخیص میده اینه

Trojan-Dropper.Win32.Small.rs

البته شاید انتی ویروسی باشه که مثل Kaspersky بتونه شناسایی کنه ولی گفتم من تا حالا ندیدم
    نمونه ش Bitdefender , Antivir , AVG , PC-Cillin 2005 و غیـــــــــره

و اما اگر بازم به Kaspersky اعتماد نکردید و خواستید که محکم کاری کنید من TDS-3 Anti Trojan رو پیشنهاد میکنم ... این انتی تروجان تا همین امروز که من کامنت گذاشتم میتونه 22274 نوع تروجان و 2019 نوع غیره رو تشخیص بده

و همچنین برای Scan کردن تمامی جاهایی رو که فکرش رو میکنید سرچ میکنه بطور مثال Scan Memory , File Scan , Trace Scan , DoS Scan و غیره

البته خودتون میتونید برید در این سایت که انتی تروجان ها رو با هم مقایسه کرده بیشتر بخونید و انتی ویروسی که مدال طلا رو اورده همین TDS-3 هستش
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    البته نکته ای که اینجا لازم میدنم بگم اینه که من تا حالا تنونستم رجیسترش کنم و در عکس بالا میبینید که چی نوشته و این هم به این دلیل هستش که تا کنون از دانلود کردن کـــــرک ان عاجز بودم چونکه فایروال این اجازه رو بهم نمیده و سایت کرک هم همینطور ... ولی زجیستر کردن TDS-3 Professional برای اینه که شما بتونید این انتی تروجان رو Update کنید ولی سایت خود این انتی تروجان یک محبت رو در حق افرادی مثل من کرده و اونم اینکه Updat هاشو بصورت دانلود در سایت قرار داده و بصورت دستی میتونید بروز کنید

البته اگر رجیستر بشه حق استفاده یک سری از قابلیت های این انتی تروجان رو پیدا خواهید کرد ولی خوبیش اینه که مدت زمان برای استفاده نداره و بصورت Demo هستش نه Trial ... من لینک دانلودش رو در پایین برای کسانی که میخوان اینو ازمایش کنند قرار میدم همراه با کرک و اگر کسی تونست توسط این کرک برنامه رو رجیستر کنه واسه منم Upload کنید چون گفتم فایروال به من اجازه دانلود کرک رو نمیده

TDS-3 Professional حجم فایل : ۵.۱ مگابایت

کد:
    کرک :cry:

کد:
    و بعد از TDS-3 من Pest Patrol رو پیشنهاد میکنم که اگر خواستید بعدا در مورد خصوصیاتش مینویسم البته اینم بگم که Pest Patrol الان 1 ساله که روی سیستم من نصبه و به طور نمونه به تروجان Yaheek میتونم اشاره کنم که اون زمان من Norton internet Sercurity 2004 رو داشتم و تشخیص نداد ولی Pest Patrol در جا بهم خبر میداد و از روی سیستم هم پاکش میکرد و منم اعصابم خورد میشد چون قفل تالک دیگری نداشتم. البته با پاک کردن DLL که در داخل فایل زیپ شده Yaheek هست میتونید ازش استفاده کنید

البته نظر من فقط Kaspersky تا حالا

موفق و پیروز باشید

آخر فروم باز Ehsani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    Alone In The Rain

پيش فرض

اقايون شرمندم.. :cry:
    اون كركي كه براي kaspersky personalpro 5.14 تو صفحه قبل معرفي كردم بهتون و لينكش رو براتون گذاشتم و تا 4 ماه kaspersky personalpro 5.14 رو رجيستر ميكرد بعد از update انتي ويروس از كار ميوفته و انتي ويروس از حالت رجيستر خارج ميشه :oops:

مثل اينكه بايد با همون نسخه personal سر كرد تا كرك براي نسخه pro بياد :(

تاريخ عضويت
    Jul 2004
    محل سكونت
    Sweden

پيش فرض

Ehsani مرسی که خبر دادی

البته من قبلا در ایجا در مورد Black List توضیح داده بودم که نسخه پــــــــــرو Black List داره
    ولی من کرک پاک کردن این Black List رو دارم ولی بعد از هر بار Update باید دوباره اجراش کنی که کلی دردسر واست ایجاد میکنه و به دردسرش نمی ارزه

موفق باشی

تاريخ عضويت
    Jul 2004
    محل سكونت
    Sweden

پيش فرض

اینم کرک برای نسخه پــــــــــرو از Kaspersky انتی ویروس

این کرکی که اینجا قرار دادم دارای یک Patch و یک Reg Key هستش که Patch باعث میشه که Black List رو پاک کنه .. البته طبق گفته خودش که من هم طریقه کرک کردن این نسخه رو به فارسی براتون توضیح دادم که داخل فایل Read Me هستش

یک نکته هم بگم که خودم فعلا تست نکردم و کسانی که تست کردن اگر کرک شد اینجا خبر بدید که بقیه هم استفاده کنند

Kaspersky Anti Virus Personal PRO 5.0.18

دانلود کرک از یکی از لینکهای پایین

Mirror 1
    کد:
    Mirror 2
    کد:
    Mirror 3
    کد:
    Mirror 4
    کد:
    پاسورد برای باز کردن فایل :www.p30world.com

با ارزوی موفقیت براتون

داره خودمونی میشه Lord348_8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

من کرک TDS... را گرفتم ولی چطوری آپلود کنم؟

تاريخ عضويت
    Jul 2004
    محل سكونت
    Sweden

پيش فرض

Lord348_8 مرسی عزیز بابت زحمتی که کشیدی ... امیدوارم هرگز ویروسی نشه کامپیوترت :mrgreen:

قبل از هر چیز این سایت رو باز کن

کد:
    بعد که باز شد داخل صفحه یک مستطیل وجود داره که توش سفیده و خالیه چون هنوز فایلی بهش داده نشده و شما برای دادن فایلت دکمه Choose رو میزنی و مسیری رو که فایل در کامپیوتر وجود داره بهش میدی و بعدم Upload

بعد از گذشت مدتی که بستگی به حجم فایلت داره که چقدر حجم داشته باشه چند تا لینک بهت میده که شما لینک انگلیسی رو کپی کرده و کار تمام

موفق باشید

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

اي ول مهران جان

منم از موقعي كه كسپرسكي رو نصب كردم همون تروجاني رو ككه گفتي براي من هم ميگيره.
    دستت طلا بابت آنتي تروجان

اگه فايروالت گير ميده براي يه لحظه خاموشش كن.

فايروالت چيه؟؟

تاريخ عضويت
    Jul 2004
    محل سكونت
    Sweden

پيش فرض

خواهش امیـــــــر جان قابلی نداشت در ضمن اصل کاری رو خودت کردی

در مورد دانلود کردن این کرک ها بگم که چون تــــــروجان ها اکثرا از طریق کوکی ها و Activ Xها از طریق سایت داخل میشن به همین دلیل من هر دوی اینها را بستم . پس وقتی من میخوام که کرکی دانلود کنم اول باید کوکی ان سایت وارد کامپیوترم شود و بعد موفق به دریافت ان خواهم شد ولی چون راهی برای ورود کوکی های مشکوک وجود نداره پس خود سایت بهم گیـــــــر میده و میگه تو فایروال داری :mrgreen:

در مرحله دوم برای دانلود کردن این کرک ها سایت مقابل باید فقط یک IP ادرس از شخص دانلود کننده دریافت کنه ولی اگر طرفی که داره دانلود میکنه در هر 3 ثانیه دارای یک IP ادرس جدید بشه پس در این صورت هم دانلود ممکن نخواهد بـــــود

در ضمن من از Zone Alarm Pro و Steganos Internet Anonym Pro™ 7 استفاده میکنم

راستی اگر خواستید شما هم میتونید فایروالتون رو همراه با سیستم امنیتی که دارید در این سایت تست کنید

کد:
    بهتون پیشنهاد میکنم اگر یکم انگلیسیتون خوبه حتما فایروالتون رو تست کنید

موفق باشید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •