تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 12 اولاول ... 6789101112 آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 116

نام تاپيک: PrevX آنتی ویروسی بسیار عالی جهت شناسایی و پاکسازی ویروس های جدید و ناشناخته

آخر فروم باز saeed774's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

يك 20 روزه كه از نود به سمت avast كوچ كردم . نود اواخر خيلي از ويروسها رو نميگرفت .
    خب مبارکه !! ولی چه ربطی به تاپیک داره !

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali nemesis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    زیر چتر خدا

پيش فرض

اقا دمتون گرم و خسته نباشید وانشالله ریشه ویروس از تمامی سیستم ها کنده بشه دوستان گرامی من سیستم acer 5741 G‎)‎ )دچار یک مشکل شده که خودم فکر کنم ویروسی شده مشکلات به شرح زیر است: 1- یک یوزر جدید در ویندوز سون ایجاد شده و فول کنترل یکی از درایو ها را در دست گرفته و اسم یوزر عدد و ارقام هست و حتی ادمین را محدود کرده و اصلا نمیشه این یوزر را محدود کرد 2- کلیه فایل های صوتی مربوطه در درایو غیر قابل پخش هستند و ارور file not exist توسط پلیر دیده می شود 3- در قسمت منیج یوزرهای کامپیوتر یک یوزر جدید ایجاد شده و اصلا حذف نمی شود 4- بعد 1-2 بار خاموش و روشن کردن سیستم یوزر ادمین از کار افتاده و در سویچ یوزر اصلا دیده نمی شود و سیستم اتومات با یوزری که قبلا خودش ساخته بالا میاد که کاملا محدود است.
5- در ویندوز xp کلیک راست در بعضی مواقع نامریی می شود 6- در ویندوز xp ادمین رمز داره و زمانی که ویندوز بالا میاد یک ارور میده که یوزر نیم و یا پسورد اشتباه است و باید پسورد را مجددا وارد کرد تا سیستم بالا بیاد در صورتی که قبلا اصلا نیاز به پسورد نبود و مستقیما ادمین بالا میامد و اخرین مورد اینکه اخرین بار که با xp سویچ یوزر کردم و کلا نمایشگر خاموش شد و بعد از یک مدت کوتاه با خطایی محتوی بر اینکه داریور گرافیک اجرا نمی شود نمایشگر روشن شد و مثل اینکه پیکسل ها سوخته باشند بعضی قسمت های نمایشگر سفید شده بود و رنگ های نمایشگر در هم ریخته بود که بعد از ری استارت درست شد و اینکه من با ناد 32 اخرین ورژن و اپدیت 4 روز قبل اسکن کردم ولی بدون نتیجه بود از اسمارت سکرتی اخرین ورژن و اپدیت استفاده کردم که بدون نتیجه بود دوستان شما بگویید این چه بلایی است که سر سیستم من اومده و چه کارش باید بکنم؟

تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

اقا دمتون گرم و خسته نباشید وانشالله ریشه ویروس از تمامی سیستم ها کنده بشه دوستان گرامی من سیستم acer 5741 G‎)‎ )دچار یک مشکل شده که خودم فکر کنم ویروسی شده مشکلات به شرح زیر است: 1- یک یوزر جدید در ویندوز سون ایجاد شده و فول کنترل یکی از درایو ها را در دست گرفته و اسم یوزر عدد و ارقام هست و حتی ادمین را محدود کرده و اصلا نمیشه این یوزر را محدود کرد 2- کلیه فایل های صوتی مربوطه در درایو غیر قابل پخش هستند و ارور file not exist توسط پلیر دیده می شود 3- در قسمت منیج یوزرهای کامپیوتر یک یوزر جدید ایجاد شده و اصلا حذف نمی شود 4- بعد 1-2 بار خاموش و روشن کردن سیستم یوزر ادمین از کار افتاده و در سویچ یوزر اصلا دیده نمی شود و سیستم اتومات با یوزری که قبلا خودش ساخته بالا میاد که کاملا محدود است.
5- در ویندوز xp کلیک راست در بعضی مواقع نامریی می شود 6- در ویندوز xp ادمین رمز داره و زمانی که ویندوز بالا میاد یک ارور میده که یوزر نیم و یا پسورد اشتباه است و باید پسورد را مجددا وارد کرد تا سیستم بالا بیاد در صورتی که قبلا اصلا نیاز به پسورد نبود و مستقیما ادمین بالا میامد و اخرین مورد اینکه اخرین بار که با xp سویچ یوزر کردم و کلا نمایشگر خاموش شد و بعد از یک مدت کوتاه با خطایی محتوی بر اینکه داریور گرافیک اجرا نمی شود نمایشگر روشن شد و مثل اینکه پیکسل ها سوخته باشند بعضی قسمت های نمایشگر سفید شده بود و رنگ های نمایشگر در هم ریخته بود که بعد از ری استارت درست شد و اینکه من با ناد 32 اخرین ورژن و اپدیت 4 روز قبل اسکن کردم ولی بدون نتیجه بود از اسمارت سکرتی اخرین ورژن و اپدیت استفاده کردم که بدون نتیجه بود دوستان شما بگویید این چه بلایی است که سر سیستم من اومده و چه کارش باید بکنم؟
    شما در صفحه اصلی تاپیک اورژانس سیستم های آلوده تاپیک باز کنین تا دوستان کمک کنن .

سیستم ریستورت فعاله ؟ اگه فعاله به تاریخ قبل تری که سیستم سالم بود برگرد و بعد فول اسکن کن .

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali nemesis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    زیر چتر خدا

پيش فرض

دادش سیستم ریستور کامل کار نمیکنه خطا میده به تازگی ناد 32 هم تقریبا غیر فعاله فکر کنم تنها راه هارد فرمت هست

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سلام من این نرم افزار prevx 3.0 گرفتم از لینکتون اما خبری از فولدر کرک نیست!یک آدم خوب لینک کرکشو بفرسته.

تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

سلام من این نرم افزار prevx 3.0 گرفتم از لینکتون اما خبری از فولدر کرک نیست!یک آدم خوب لینک کرکشو بفرسته.
    اگر از لینک اول دانلود کردین که پوشه کرک داخل فایل فشرده هست و باید کرک رو طبق روش گفته شده اعمال کنین .

اگر از لینک دوم که کمی پایین تر در صفحه اول معرفی شده استفاده کردین نیازی به کرک نداره و خود نرم افزار کرک شده هست .

شما فکر کنم از همون لینک دوم استفاده کردین .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سلام
    من قبلا ویروس new picture.exe گرفتم که در کنارش یک فایل دیگه به نام found.01.exe بود. بعد ویندوز عوض کردم و این ویروس رو پاک کردم
    این ویروس اونقدر قوی بود که وقتی توی پوشه ای که اسمش antivirus بود می رفتم سریع log off می شد و task manager , folder option , registry هم حرفش رو نزن
    با کلی بدبختی این ویروس رو پاک کردم و حدود دو یا سه باره که ویندوز عوض می کنم
    ****** و اما مشکل ********
    من با دومین بار که ویندوز عوض کردم ویندوزم از ویروس سالم شد اما آثار ویروس هم چنان بر کامپیوتر من حکومت می کنن
    کافیه کمی با کامپیوتر کار کنم تا یه هنگ دو یا سه ثانیه ای می شه بعد هم صفحه دو سه ثانیه صفحه مانیتور سیاه می شه
    ****با یک نفر مشورت کردم که قبلا این ویروس رو داشته . اون گفت که یکی از فایل های new picture.exe توی یکی از پوشه های هارد دیسک مخفی شده که با serch پیدا نمی شه
    اون گفت که وقتی این ویروس رو داشته به طور اتفاقی new picture.exe رو دیده و پاکش کرده و بعد سیستم درست شده***
    من تمام هارد دیسکم رو دونه به دونه فیل ها رو چک کردم ولی پیدا نشد . آنتی ویروس nod32 آپدیت روی سیستم نصبه اما شناسایی نمی کنه
    وقتی سالیتی کیلر رو اجرا می کنم بعد از چک کل درایو ها توی گزارش آخرش می نویسه یه فایل رجیستری تعمیر شد
    الان سیستمم درست کار می کنه اما همین هنگ و سیاه شدن داره اعصابم رو به هم میریزه
    وقتی سیستم هنگ می کنه من راست کلیک می کنم تا از حالت هنگ بیاد بیرون(تا راست کلیک نکنم امکان سیاه شدن صفحه وجود نداره) و اون موقع صفحه سیاه می شه و روال عادی دنبال می شه
    فکر کنم ویروسه به راست کلیک حساسیت داره
    تازه موقع اجرای نرم افزار سنگین مثل گوگل ارت مدام صفحه سیاه می شه بدون راست کلیک دوباره میاد
    وقتی هم که فایل ویدئویی اجرا می کنم صفحه سیاه می شه
    اگه هم که فایل ویدئویی حجمش زیاد باشه (پسوندFLV) سیستم گاهی اوقات restart می شه یا بعضی وقت ها standby ولی بعد از restart اجراش کنم صفحه سیاه می شه و تصویر میاد و من می تونم فایل رو ببینم
    prevx3.0 رو هم اجرا کردم و شناسایی نکرد
    ویروس داخل هارد دیسک هست و با عوض کردن ویندوز هم کاری درست نمی شه
    حالا تنها امیدم اینه که شما یه کمکی بکنید

تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

شما اول از سالم بودن فن سي پي يو اطمينان حاصل کنين . اگه سي پي يو زياد گرم بشه مشکلات ذکر شده رو ميتونه بوجود بياره .

نرم افزار زيرو دان و اجرا کن : براي اجرا ارتباط با نت قطع بشه و به تمام سوالات جواب مثبت بده و صبر کن تا برنامه کارش رو انجام بده ممکنه سيستم ريست بشه ، کار زماني تموم هست که متن لوگي از کاراي انجام شده نشون داده بشه .

از لينکي که روبروش 10:00 نوشته دانلود کن :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام دوستان.کرک برنامه prevx دیگه کار نمی کنه.اگر لایسنس جدید دارین لطفا قرار بدین.با تشکر

تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

سلام دوستان.کرک برنامه prevx دیگه کار نمی کنه.اگر لایسنس جدید دارین لطفا قرار بدین.با تشکر
    لايسن جديد که پيدا نکردم ولي ورژني که کرک شده رو امتحان کردم کار ميکرد .

شما کدوم ورژن رو دان کردي ؟ لينک اولي يا لينک دومي ؟ لينک اول بايد خودت نرم افزار رو کرک کني ولي در لينک دوم خود نرم افزار کرک شده هست .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •