تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 13 اولاول ... 678910111213 آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 124

نام تاپيک: Blur

آخر فروم باز matrix_3s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    IRAN - CKNDHI

پيش فرض

ممنون از دوستان.................
    من هروقت میخوام یه بازیو بخرم اول میام p30 هروقت بچه ها تایید کردن میرم میگیرمش.........
    خداروشکر نخریدمش

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdiporbaba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    great IRAN

پيش فرض

این بازی از نظر من single player خوبی برای بازی کردن نداره تو هوش مصنوعی فاقد کیفیت لازمه اما همین که این بازی رو انلاین بازی می کنید می بینید چقدر هیجان داره
    من این بازی رو با نرم افزار tunngle شبکه با بقیه افراد این شبکه بازی می کنم و می تونم بگم بازی فوق العاده لذت بخش میشه

پروفشنال whitewolf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    میشه دکمه های کنترل بازی رو اون طوری که خودت می خوای عوض کنی؟

داره خودمونی میشه Rossoneri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من این بازی رو از وقتی گرفتم مرتب داریم بازی میکنیم، خیلی بهتر از Need for Speed و غیره هست به نظرم و هیجان فوق العاده ای داره.

البته من فقط LAN یا دونفره بازی میکنم. اصلا Single Player رو نرفتم!

آخر فروم باز matrix_3s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    IRAN - CKNDHI

پيش فرض

من این بازی رو از وقتی گرفتم مرتب داریم بازی میکنیم، خیلی بهتر از Need for Speed و غیره هست به نظرم و هیجان فوق العاده ای داره.

البته من فقط LAN یا دونفره بازی میکنم. اصلا Single Player رو نرفتم!
    دوست عزیزSplit/Second رو بازی کردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوست عزیزSplit/Second رو بازی کردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    شما Split/Second رو تموم کردین؟ چون از وسطای بازی، بازی شدیدا تکراری و ملال اور میشه. انفجار های تکراری ، مسیرهای تکراری، ماشین های شبیه هم (انگار نه انگار که ماشین جدید ازاد شده و همه شون هم از نظر قدرت و سرعت و هم از نظر قیافه شبیه هم هستن فقط نمودار هاشون با هم فرق داره، البته به غیر از ماشین های شاسی بلندش) ، تخیلی بودنشون دیگه از همه بدتر
    و همین طور حریف های احمق و ضد ضربه اش (اگه اونا به ما بزنن هیچ اتفاقی براشون نمی افته و طبق همون خط مسیرشون رانندگیشون رو می کنن، فقط ما سرعتمون کم میشه و فرمونمون هم قفل میشه انگار 18 چرخ بهمون زده، و اگرم ما بهشون بزنیم باز اونا هیچی نمیشن و به مسیرشون ادامه میدن ولی ما باز هم سرعتمون کم میشه هم فرمونمون قفل میشه).
    اونم با اون ماشین های از اول تا اخر یکسانشون که معلوم نیست چه طوری هرچی بازی پیش میره اونا با همون ماشین مرحله اولشون باز هم پا به پای ماشین جدید ما پیشرفت می کنن.
    معلوم هم نیست چه طوری وقتی در جایگاه اول نیستی روند این طوریه که داری هر ثانیه بهشون نزدیک و نزدیک تر میشی، ولی همین که ما جایگاه اول رو می گیریم بدون اینکه سرعتمون کم بشه اونا دارن هرثانیه بما نزدیک میشن حتی بدون اینکه ماشینشون همچین سرعتی رو پشتیبانی کنه. چون توی مراحل بعد، ماشینشون برای ما هم ازاد میشه و می فهمیم که خیلی ماشین اشغالیه. ولی همین ماشین وقتی زیر پای حریف هاست انگار جت زیر پاشونه (دقیقا مثل پلیس های NFS)
    ولی انصافا صدا گذاری محشری داشت. صدای انفجار ها مخصوصا اون قسمتی که 2 ثانیه قبل از انفجار همه چی ساکت میشد مو رو به تن ادم سیخ می کرد

البته اینم بگم که من از blur هم زیاد خوشم نیومد

به نظر من بازی racing فقط 2 عنوان : NFS Underground 2 و Dirt2

=======

حالا کسی میدونه چه طوری میشه دکمه های کنترل blur رو به انتخاب خودمون عوض کنیم؟ توی اپشن عوض کردن دکمه ها نداره
    Last edited by whitewolf; 29-06-2010 at 22:50.

کاربر فعال انجمن کنسول aha2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

Dirt2 رو خیلی خوب اومدی داداش
    راستی من blur رو نگرفتم .به نظرتون قشنگه ؟بگیرم؟سرکاری نیست؟

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

Dirt2 رو خیلی خوب اومدی داداش
    راستی من blur رو نگرفتم .به نظرتون قشنگه ؟بگیرم؟سرکاری نیست؟
    راستش سلیقه ها مختلفه، ولی من زیاد خوشم نیومد. خیلی خوشک و بی روحه. حتی یه موزیک ساده هم موقع بازی پخش نمیشه. ولی ایده کلیش جالبه. هیجان سرعت هم نداره. مثلا اشیا اطراف خیلی اروم از کنارتون رد میشه. ولی خب خیلی وقت بود Racing+Fighting بازی نکرده بودم. توی مایه های کرش ماشینی ps1 هست.
    به نظرم اول توی کلوپ یا گیم نت چند دقیقه بازی کنید اگه خوشتون اومد بگیرید (گرچه دیگه کلوپ پیدا نمیشه ولی بعضی جاها هنوز هست)

9. این کاربر از whitewolf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز black.assassin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

شما Split/Second رو تموم کردین؟ چون از وسطای بازی، بازی شدیدا تکراری و ملال اور میشه. انفجار های تکراری ، مسیرهای تکراری، ماشین های شبیه هم (انگار نه انگار که ماشین جدید ازاد شده و همه شون هم از نظر قدرت و سرعت و هم از نظر قیافه شبیه هم هستن فقط نمودار هاشون با هم فرق داره، البته به غیر از ماشین های شاسی بلندش) ، تخیلی بودنشون دیگه از همه بدتر
    و همین طور حریف های احمق و ضد ضربه اش (اگه اونا به ما بزنن هیچ اتفاقی براشون نمی افته و طبق همون خط مسیرشون رانندگیشون رو می کنن، فقط ما سرعتمون کم میشه و فرمونمون هم قفل میشه انگار 18 چرخ بهمون زده، و اگرم ما بهشون بزنیم باز اونا هیچی نمیشن و به مسیرشون ادامه میدن ولی ما باز هم سرعتمون کم میشه هم فرمونمون قفل میشه).
    اونم با اون ماشین های از اول تا اخر یکسانشون که معلوم نیست چه طوری هرچی بازی پیش میره اونا با همون ماشین مرحله اولشون باز هم پا به پای ماشین جدید ما پیشرفت می کنن.
    معلوم هم نیست چه طوری وقتی در جایگاه اول نیستی روند این طوریه که داری هر ثانیه بهشون نزدیک و نزدیک تر میشی، ولی همین که ما جایگاه اول رو می گیریم بدون اینکه سرعتمون کم بشه اونا دارن هرثانیه بما نزدیک میشن حتی بدون اینکه ماشینشون همچین سرعتی رو پشتیبانی کنه. چون توی مراحل بعد، ماشینشون برای ما هم ازاد میشه و می فهمیم که خیلی ماشین اشغالیه. ولی همین ماشین وقتی زیر پای حریف هاست انگار جت زیر پاشونه (دقیقا مثل پلیس های NFS)
    ولی انصافا صدا گذاری محشری داشت. صدای انفجار ها مخصوصا اون قسمتی که 2 ثانیه قبل از انفجار همه چی ساکت میشد مو رو به تن ادم سیخ می کرد

البته اینم بگم که من از blur هم زیاد خوشم نیومد

به نظر من بازی racing فقط 2 عنوان : NFS Underground 2 و Dirt2

=======

حالا کسی میدونه چه طوری میشه دکمه های کنترل blur رو به انتخاب خودمون عوض کنیم؟ توی اپشن عوض کردن دکمه ها نداره

خب هرکسی یه نظری داره . من منظورتون از تکراری شدن رو نفهمیدم ؟؟!!! چون هرچی باشه dirt2 از این تکراری تره . در ضمن اگه دقت کنی ماشین های دیگه هم همون ماشینایی هستن که تو اون اپیزود آزاد میشن و فقط تو Elite race هست که ماشیناش ثابتن . راستی من خودم کلی با این ضربه ها ماشینا رو منفجر کردم . چطوری میگین که هیچیشون نمیشه . و ماشین هایی که بدست میاریم هم باید متناسب ریس انتخاب بشن . به نظر من که بهترین ریسینگ بعد از most wanted هست . هر چند من مثل شما نیستم و بیشتر از ریسینگ های فان خوشم میاد تا شبیه سازی .

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

خب هرکسی یه نظری داره . من منظورتون از تکراری شدن رو نفهمیدم ؟؟!!! چون هرچی باشه dirt2 از این تکراری تره . در ضمن اگه دقت کنی ماشین های دیگه هم همون ماشینایی هستن که تو اون اپیزود آزاد میشن و فقط تو Elite race هست که ماشیناش ثابتن . راستی من خودم کلی با این ضربه ها ماشینا رو منفجر کردم . چطوری میگین که هیچیشون نمیشه . و ماشین هایی که بدست میاریم هم باید متناسب ریس انتخاب بشن . به نظر من که بهترین ریسینگ بعد از most wanted هست . هر چند من مثل شما نیستم و بیشتر از ریسینگ های فان خوشم میاد تا شبیه سازی .
    هر کس یه سلیقه ای داره و برای خودش محترمه
    اره dirt2 هم تکراری بود
    نمی دونم منظورتون از ضربه چیه که ماشین هارو باهاش منفجر می کردین. ولی من منظورم برخورد های ساده ماشین ها توی مسیر با هم بود (مثل وقتی که می خوای از یکیشون سبقت بگیری و بهت راه نمیده یا اول مسابقه ها که همه 8 مسابقه دهنده کنار هم رانندگی می کنن ترافیکه یه جورایی) حالا یعنی شما این مواقع با برخورد بهشون همه ماشین هارو منفجر می کنین؟
    در مورد متناسب انتخاب کردن هم ماشین ها هم که بین Loading ها خودش هم به صورت Hint می نویسه، برای من که فقط یه جمله خیالی بود. بعضی مواقع بود که یه race رو با چندین ماشین امتحان می کردم ولی هر دفعه زمان و رتبم یکی میشد.

12. این کاربر از whitewolf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •