بازی واقعا زیبایی هستش ......
همه بازی کنید و از دستش ندید .
دوستانی که بارو تموم کردن یه راهنمایی در مورد کشتن اوون اسکلت بزرگ توی مرحله ی 3 به من بدن ! من هر کاری میکنم نمی تونم بکشمش ! باید به کجاش ضربه بزنم و چطوری ؟!
ممنون ..........
بازی واقعا زیبایی هستش ......
همه بازی کنید و از دستش ندید .
دوستانی که بارو تموم کردن یه راهنمایی در مورد کشتن اوون اسکلت بزرگ توی مرحله ی 3 به من بدن ! من هر کاری میکنم نمی تونم بکشمش ! باید به کجاش ضربه بزنم و چطوری ؟!
ممنون ..........
به سرش بايد بزني ، با تير و كمان من راحت ميزدمش . نگران هم نباش اگر بميري اون ضرباتي كه زده بودي اثرشون ميمونه !!
سلام
من خودمو کشتم ای بازی رو dl کنم نشد!تو دبی هم جایی برای خریدش پیدا نکردم!
یک بار هم که دانلود کردم انقد دنگ و فنگ داشت که مجبور شدم پاک کنم!
کسی اکر تورنتی از این بازی داره که seeder هم داشته باشه بده ممنون میشم!
بازی به این خوبیو حیفه آدم بازی نکنه...
آخه چرا جواب نداد : د ی
کسی کرک بازی رو نداره؟!
تورو خدا این یکی رو یکی جواب بده!
خوب این بازی دیروز به دستم رسید
بازی جالبی هستش خیلی خوشم اومد البته گرافیک خاصی نداره ولی کلا جالبه
بیشتر شبیه بازی هایی مثل تبر طلایی و پسراژدها سوار هستش(البته شاید بشه گفت کمی هم مثل ارباب حلقه ها)
نحوه ی رفتن مراحلش مخصوصا ساختن اشکال هندسی و تخته و ....برای ایجاد راحی تا بتوانیم از مرحله رد بشیم و همینطور ترکیبی حرکت کردنشون خیلی جالبه
تازه نسخه ی بازی من دوبله فارسی هم هست و خیلی به جذابیتش افزوده و داستان بازیش هم قشنگه
یکچی دیگه راجب این بازی که یادم اومد اینه که موزیک مراحل این بازی واقعا زیبا هست و صداگذاری مخصوصا چکیدن قطره های آب تو آب
من تازه قبرستان رد کردم برم ببینم باقیش به کجا میرسه![]()
Last edited by rezadevilmaycry; 20-10-2010 at 22:29.
خوب منم TRINE تمام کردم خیلی بازی زیبایی بود
مخصوصا صداگزاریش که فوق العاده بود تاالان صداگزاری بازی به اندازه این بازی قشنگ ندیده بودم و همینطور موزیک مراحلش حالا از خود جلوه های بصری این بازی بگذریم که خیلی قشنگ آدم میتونست باهاشون ارتباط برقرار کنه
بهرحال مرحله ی آخرش پوستم کنده شد تا تونستم برم بالا نزدیک 3 ساعت شایدم بیشتر فقط همونجا سوختم
منتظر شماره های بعدیش هستم امیدوارم ساخته بشه ادامش...
کسی کمکی خواست خوشحال میشم بتونم کمکش کنم...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)