اقا لطفا يكي منو راهنمايي كنه تو اين عكس دو تا خط ريل هست كه يكيش بن بست يكيش ميره بالا من اون يكي كه ميره بالا رو ميرم تا وسطاش كه ميرسم يه واگن مياد سراغم له ميشم چيكار كنم
اقا لطفا يكي منو راهنمايي كنه تو اين عكس دو تا خط ريل هست كه يكيش بن بست يكيش ميره بالا من اون يكي كه ميره بالا رو ميرم تا وسطاش كه ميرسم يه واگن مياد سراغم له ميشم چيكار كنم
لطفا يكي از دوستان جواب بده مشكله منو من منتظرم همچنان
سلام
من كه اين قسمت يادم نيست چون خيلي وقته اين بازي رو تموم كردم
اگر ميتوني سيو اين قسمت رو بزار تا ببينم كجا مشكل داري كمكت كنم![]()
اين كله سيو هاي منه از تو پوشه out درش آوردم ميشه نگاه كني جوابم رو بدي عجب گيري كرديم بخدا
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by jak_1300; 29-07-2007 at 15:57.
سلام
اگر امکان داره سریال برای نصب بازی را لطف کنید بگذارید
و اگر هم کراکی دارد اونم لطف کنید بگذارید
باتشکر
سریال نامبر بازی call of juarez:
COJ-RKYRT-9FACF-YE9AA-E9XCF-ECF9Y
موفق باشی![]()
آقا من تو اين بازي گير كردم اونجا كه تو قطاره ميره بعد اون مرده دختره رو گرگان ميگيره در رو ميبنده بعد من هر كاري ميكنم نه از قطار ميتونم بيام بيرون نه اون دره باز ميشه
حالا چيكار كنم
خوب توی این قسمت باید تفنگ سرباز توی قطار رو بدزدی بعد باید بری از قطار بیرون
بعد به سمت چپ برو و اونایی رو که میبینی بکش...میرسی به یه جایی که بشکه زیاده اونجا باید بری و چوبی که در واگنی که قبل از اون آتیش گرفته هستش رو بهش تیر بزنی و در باز میشه!
مرسي كه بلاخره يكي جواب داد
ببين من تفنگ رو كه ميگي بر ميدارم و يه پيغامي رو ميده كه ميگه بايد شليك كني تا قفل در باز بشه يه همچين چيزي ميگه اما تو ميگي بايد برم بيرون ولي مشكل انجاست كه من اصلا بيرون نميتونم برم بدبختيه من اينه
سلام به دوستان عزيز
من در مرحله يازده (Episod XI) هستم و نمي دونم بايد چيکار کنم؟!؟!
بيلي رو از دروازه بيرون کردن و تا غروب وقت داره که مداليون رو بياره و دختره رو آزاد کنه! دو تا مرد هم اونجا هستن که ميگن بايد پول بدي تا راه رو باز کنيم!
حالا چطور ميشه پول گير آورد يا اين مرحله رو رد کرد؟
واقعا ممنون ميشم اگر کمکم کنيد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)