تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 12 اولاول ... 6789101112 آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 114

نام تاپيک: فرهنگ رانندگی : چقدر با این واژه آشناییم ؟

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

همه موارد .
    1-خانوم محترم قوانین رو زیر پا گذاشتن و سرعت بالای 50 کیلومتر رو در منطقه مسکونی رفتن(البته موتوری هم به خاطر پیچیدن بدون ایست مقصر هستش)
    2-بریدگی راه که بدون هیچ علامت و غیر کارشناسانه ایجاد شده اینم از راه
    3-وفرهنگ رانندگی همون تو رعایت نکردن قوانین خلاصه شده.

2. این کاربر از rami_hemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

جایی که آدمو ناراحت می کند این که یه بچه 5 سال جلو نشسته بود و .....
    واقعی من این صحنه رو دیدم زبانم بند امده بود
    Last edited by بی باک بی بال; 05-07-2009 at 18:51.

حـــــرفـه ای Farshadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

اینجا بحث در مورد فرهنگ رانندگیه. مثال زدن ایرادی نداره. تا اینجا هم تاپیک زیاد منحرف نشده. ولی خواهشا رعایت کنیم تا به تاپیک مقصر شناسی و کل کل و اسپمدونی تبدیل نشه.

5. 3 کاربر از Farshadd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    WORLD WAR CRAFT

6

سلام
    بابا رانندگی به فرهنگ نیست
    رانندگی به سرعتشه شما امتحان کن توی یک اتوبان پاتو تا آخر روی گاز فشا بده و به پلیس هم فکر نکن ببین چه هالی میده

فوقشم تصادف میکنی

حـــــرفـه ای piremard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

کوچه ها و نظام مهندسی شهری ایران برای رانندگی طراحی نشده . بعد نمی دونم چرا مردم فکر می کنند کوچه 5 متری جای پارک اتومبیله . یه طرف کوچه رو ماشینا پر کردن طرف دیگه هم ماشینایی که قصد عبور دارن . عابر پیاده بی نوا که حق تقدم داره باید بره لای اتومبیلهای سپر به سپر پارک شده به ایسته تا شازده پیکان یا هر چی رد بشه . تازه این نوع کوچه ها چون یک جوی آب v شکل هم دارن در این بین یه آبی هم به عابر بیچاره پاشیده می شه تا حساب کار دستش بیاد !
    آخه این چه وضعشه . مردم در کشور ژاپن حق پارک ماشین تو معابر عریض تر از این رو هم ندارن چه رسه به کوچه های تهران . یه سر برید "پامنار" کوچه هایی با عرض 1 متر می بینید و موتورهایی که چنان بوق می زنند که انگار ارثیه ابوی گرامی به یغما رفته !!
    بچه های زیر 10 سال تو همین کوچه ها توپ بازی می کنند . پیرمرد و پیرزن تو اینجاها رد می شن . آخه این چه فرهنگیه ؟ مردمیکه به فرزندانشون اجازه والیبال بازی کردن و فوتبال تو کوچه رو نمی دن و فقر ورزشی و تحرک براشون می آرن ، اجازه می دن سبزی فروش بی ملاحظه و غیرقانونی با بلندگوی گوش خراش ساعت 7 و نیم صبح داد بزنه آی سبزی ال دارم ، بل دارم ، شیوید دارم ، ترخون دارم و ...

تو کوچه 4 متری طرف ماشینش رو روی دزدگیر روشن می ذاره و می ره پی کارش ! با رد شدن هر ماشین از کنار اون بوق ... قوب ... شروع می شه . طرف رو هم نمی تونی پیداش کنی

8. 3 کاربر از piremard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای piremard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سر تموم کوچه های قدیمی شهر تیزه و خونه ها چهار گوش . از یه طرف داره یه موتور تو کوچه با 80 کیلومتر می آد و از یه طرف یه خانم با کالسکه بچه !! حتی اگر موتوری از پشت دیوار بتونه عابر رو ببینه از بس کوچه تنگه و ماشین پارک شده مفری برای دوری از تصادف نداره .
    ـــــــــ
    کوچه جای تعمیرگاه نیست اخوی ..... روز جمعه از صبح شروع کرده گاز دادن به ماشین . تازه پارکینگ خونه هم جای تعمیرگاه نیست . خرابه ؟ زنگ بزن تعمیرکار یا بکسل بیاد ببره . صبح کله سحر می خوای پنجره رو باز کنی تا هوای تازه استنشاق کنی و نرمشی کنی ... از بس دود بنزین نسوخته تو فضای اطراف پیچیده پشیمون می شی . طرف می خواد ماشینشو گرم کنه اینقدر گاز می ده و دود و سر و صدا می کنه که می خوای با چاقو بری سمتش !

10. 3 کاربر از piremard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

من نمی فهمم چرا فرهنگ استفاده از هیچی رو نداریم
    اخه ادم بعضی از حادثه ها رو می بیند که
    طرف وسط چهار داره دور میزند یا سر میدان دند عقب گرفته ......

اگه نباشه جاش خالی می مونه tatu_lover1366's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

سر تموم کوچه های قدیمی شهر تیزه و خونه ها چهار گوش . از یه طرف داره یه موتور تو کوچه با 80 کیلومتر می آد و از یه طرف یه خانم با کالسکه بچه !! حتی اگر موتوری از پشت دیوار بتونه عابر رو ببینه از بس کوچه تنگه و ماشین پارک شده مفری برای دوری از تصادف نداره .
    ـــــــــ
    کوچه جای تعمیرگاه نیست اخوی ..... روز جمعه از صبح شروع کرده گاز دادن به ماشین . تازه پارکینگ خونه هم جای تعمیرگاه نیست . خرابه ؟ زنگ بزن تعمیرکار یا بکسل بیاد ببره . صبح کله سحر می خوای پنجره رو باز کنی تا هوای تازه استنشاق کنی و نرمشی کنی ... از بس دود بنزین نسوخته تو فضای اطراف پیچیده پشیمون می شی . طرف می خواد ماشینشو گرم کنه اینقدر گاز می ده و دود و سر و صدا می کنه که می خوای با چاقو بری سمتش !
    کاملا با حرفتون موافقم
    منظور منم از اینکه قانونمون زیرساخت نداره همین بود
    بعد چطور میشه پرید رفت به قله(فرهنگ رانندگی) و توقع داشت که پروسه قانونمند شدن از اونجا شروع به کار کنه

پروفشنال davidjoker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    جایی که فقط دو نفر هست...

پيش فرض

دوستان تا حالا رفتید از عابر بانک پول بگیرید به پشت سرتون توجه کردید بعضی ها میاند چون عجله دارند سوبله پارک می کنند که کسی تو صف جلوتر از خودش نیاد. من امروز این صحنه رو دیدم خیلی ناراحت شدم یه ترافیک بدی هم درست کرد هم ترافیک درست کرد هم آلودگی صوتی.

افسوس

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

متاسفانه شما این رو میگید
    من خودم به شخصه شاهد بودم راننده محترمی درست وسط خیابون گه داشت با پر رویی تمام هم به من که با بهت نگاش میکردم گفت چیه چت شده؟دارم میرم یه چیزی بخرم بیام دیگه منم با احترام تمام موقع رد شدن از کنار اتومبیلشون که درست راهبندان ایجاد کرده بود شماره ماشینر و برداشتم به دوستم که افسر راهنمایی هستش تحویل دادم و ازشخواستم روزی یک برگه توقف و سد معبر بنویسه تا حوس پارک وسط خیابون نکنه و این دوستم هر روز صبح توی چهار راه برگه رو به من نشون میده و مکان رو هم همونجایی دیده بودم مینویسه .
    البته ایشون خانوم محترمی بودن که افسوس خوردم که فرزندشون هم کنارشون بود
    کی میخوایم یاد بگیریم عجله دلیل قانع کننده ای برای تخلف نیست؟

15. 3 کاربر از rami_hemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •