فارسی ساز هستش.. کیبرد رو هم ایشالا تا فردا میذارم واست
فارسی ساز هستش.. کیبرد رو هم ایشالا تا فردا میذارم واست
سلام بر دوستان!
چند سوال:
۱. باطری گوشی چطوره؟
۲. سرعتش خوبه؟
۳. با نصب فارسی ساز میشه SMS فارسی خوند و نوشت و PDf و وب فارسی مشکلی نداره؟
۴. رم ۱۶ گیگ که مشکلی نداره؟
۵. کلا چه نکات مثبت و منفی هست؟
۶. ممنون!
سلام بچه ها
يه موضوعي هستش كه فكر منو خيلي مشغول كرده اونم اينه كه گوشي من قبل ازين
داشتم وهنوزم البته دارمn73 بود
اين چند روزه كه اين دو دو رو با هم مقايسه ميكنم صداي دياموند در مقايسه با اون بنظرم
زير تر مياد وبلندي صداش هم كمه مخصوصا وقتي رو اسپيكر ميزنم بطوريكه
من نگران سلامت اسپيكر هاي اون شدم بخصوص كه بدون گارانتي هم گرفتم
حتي وفتي كه باهاش mp3 هم گوش دادم بنظرم تن صدا خيلي زير بود
من با Caller ID گوشی مشکل دارم
مثلا این شماره تو phonebook سیو هست 09121234567
ولی وقتی این طرف زنگ میزنه این شماره میفته 989121234567+ و اسم طرف رو هم نمی نویسه ... حسابی گیج شدم
نمی فهمم دردش چیه...
بعدم یه سول دیگه ... این مشکل ساعت اس ام اس هارو باید چی کار کرد ؟
ممنون از جهتون
سلام امین جان منو بخاطر داری ؟؟ من در صفحات اول این تاپیک خیلی مزاحم بودم Dic رو یکی از ایرانیها با مبلغی واسم نصب کرد هlingosoft من از گوشی خیلی راضیم میشه بپرسم شما نرم افزارهای کاربردی براش آدرس دارین یا خیر ؟؟ ممنونم دوست خوبم
والا یادم نمیاد.. اما کار خوبی نمیکنی گوشیتو میدی دست غریبه .... آره نرم افزار زیاد سراغ دارم... آرشیوم هم کامله ... شما الان کجایی؟ منظورم اینه که کدوم شهری ؟ اگه تهران باشی میتونم حضوری هم کمکت کنم که لااقل گوشی رو دست غریبه ندی
سلام دوستان
امروز یکی از آشناهامون گوشیشو بهم داد تا واسش برنامه نصب کنم.حقیقتا" من تا حالا با گوشی htc کار نکردم ونحوه نصب برنامه روی این گوشیو نمیدونم!!
کسی میتونه نحوه نصب برنامه رو یادم بده.اگه سایتی واسه دانلود نرم افزاراش هست ممنون میشم معرفی کنید.
به درخواست دوستان یه سری عکس با گوشی Diamond2 در شرایط نوری مختلف گرفتم، گفتم لینکش رو اینجا هم بذارم شاید برای کسانی که قصد خرید این گوشی رو دارن ولی به خاطر نداشتن فلاش در انتخابشون دودل هستن مفید باشه. عکس های مقایسه دوربین گوشی های Nokia 5800 و HTC Diamond2 (یکی با فلاش هست و یکی بدون فلاش) رو در اینجا ببینید:
راستی کسانی که تازه این گوشی رو گرفتن و زیاد وارد نیستن پاراگراف آخر این پست رو هم (با عنوان توصیه های بعد از خرید) بخونن:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by 3jokes_x; 25-10-2009 at 20:21.
خبر خوش برای دارندگان دایموند2
ویندوز موبایل 6.5 واسه گوشیتون ریلیز شد...با رفتن به سایت اچ تی سی و وارد کردن سریال گوشیتون می تونید رامشو دانلود کنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدشایدم فقط واسه اروپا باشه هنوز دوستان تست کنن خبرشو بدن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by M@hdi-B; 28-10-2009 at 20:25.
نه دوستان موبایلستانی دانلود کردن و مشکلی نداشتن فقط برای دانلود سریال گوشی رو می خواد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)