میشه بگی از چه لحاظی بد هست طراحی اسمون و اینکه هنوز پچی چیزی برای انلاین بازی کردن نیوومده اخه نسخه کرک شده رو
داریم ما دیگه !!
میشه بگی از چه لحاظی بد هست طراحی اسمون و اینکه هنوز پچی چیزی برای انلاین بازی کردن نیوومده اخه نسخه کرک شده رو
داریم ما دیگه !!
چون می خواستم ببینم این سه تا بازی مشکل کرک دارن یا نه.
داش شما واسه هر بازی که می خواید بخرید اینقدر سوال می پرسید؟؟؟؟!!!!
==============
برو سریع بگیر که از دستت نره فقط همین
كاملا حق با دوستان هست بازي يك ويديو گيم نيست يه شاهكار تمام هست. واقعا وقتي توي مكزيك هستيم آهنگ اسپانيولي متن موهاي بدنم رو سيخ ميكنه. واقعا بازي اعتياد آوري هست بخصوص اگه بخواهيد اچيومنت ها رو بدست بياريد بايد چند بار بازي كنيد اين بازي عين فوتبال گيم هست كه همه اش آدم مي خواد بازي كنه. و ازش سير نميشه. شديدا نمره 8 بي انصافانه هست مشكل سايت هايي كه نمره مي دن اينه كه مي زنن منوش رو نگاه مي كنن نمره ميدن. من اصلا برام نمرات گيم اسپات و ساير سايت ها ملاك نيست
اينو فراموش نكن كه نمره ی 8 اونم از گيم اسپات يعنی شاهكار !!![]()
اصلا به اين نمره ها اهميت نديد بازی بسيار زيبايی هست ... همه تهيه كنيد و لذت ببريد![]()
رفتم گرفتم Call of Juarez: Bound in Blood را!!!
می نصبیم ببینیم چی جوریاست !!!
دوستان سلام
می خواستم یه مقدار راجع داستان های نسخه ی 1 و 2 و ربطشون به هم یا ربط کاراکتر ها به هم یه کم توضیح بدید برام
پست های اول رو خوندم اگه میشه یه کم شفاف تر توضیح بدید
ممنون
منم امروز بازی رو تموم کردم فقط می تونم بگم واقعا عالی بود واقعا یوبی سافت گل کاشته
اینم یه عکس از دوئل آخر بازی که خود گرفتم
----------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستی آخر بازی را رای می زنه ویلامو می کشه؟؟ اون تیکشو نفهمیدم (2 تا برادر چرا با هم درگیر می شن؟)
یه طوری میگید ،" نمودنم این بازی رو بخرم یا نه" که آدم فک میکنه که میخواین 60 دلار بدین اورجینال بگیرید. بابا 1000 تومن که دیگه این حرفارو نداره !![]()
Last edited by mf.designing; 03-07-2009 at 18:34.
سلام دوست عزيزراستی آخر بازی را رای می زنه ویلامو می کشه؟؟ اون تیکشو نفهمیدم (2 تا برادر چرا با هم درگیر می شن؟)
انتظار ميره متن هايی رو كه داستان بازی يا قسمتی از ادامه ی داستان يك بازی رو لو ميرهبا فونت سفيد بنويسيد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)