تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 18 اولاول ... 67891011121314 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 174

نام تاپيک: HTC Touch Pro2

ناظر انجمن .NET Framework _H2_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    یک جایی بین Framework و نارمک!

پيش فرض

سلام
    از سر ناچاری شروع کردم به پاک کردن یک یک اون آدرسها که ناگهان اشتباهی زدم همه ی کانتکت هامو پاک کردم!
    یعنی همش از گوشی پاک شد!!!!!!!!!!!!
    حالا بالاخره Backup اش را روی رایانه گرفتید یا نه؟؟
    یعنی الآن در Outlook رایانه تان Contact موجود است؟؟

=====

اگر هم در گوشی Contact پاک شده باشد و هم در رایانه Contact موجود نباشد و پشتیبان نداشته باشید ... من راهی نمیدانم. شرمنده! یعنی اگر از هر دو جا پاک شده باشد ...
    (یک چیز تو مایه های من را در غم خودتان شریک بدانید!!!!! )
    البته شاید کسی راه دیگری بلد باشد که شخصاً بعید میدانم.

=====

(((
    خودم گوشی قبلی ام مشکل پیدا کرد و تمام تلفن ها پرید ...
    از این گوشی های خیلی قدیمی و درپیت بود.
    یک backup الکی در رایانه داشتم که چون گوشی قدیمی و ساده بود هرکاری کردم با اینکه تلفن ها برگشت همه نام ها علامت سوال شد!!
    خلاصه هنوز یک 20 تا 30 تایی تلفن دارم که نمیدانم صاحبش کیست! جالب هم نیست زنگ بزنم و بپرسم! هیچی پا در هوا مانده!

امیدوارم حداقل شما Backup خوبی گرفته باشید.
    )))

پروفشنال goblet of fire's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Future

پيش فرض

تو out look ازش بکاپ دارم ولی نمی دونم په جوری باید به گوشیم انتقال بدم؟

اگه این انتقال جوری باشه که ایمیل های outlook را منتقل نکنه بهتره.

در ضمن وقتی که گوشی را به پی سی وصل می کنم به طور خودکار کانتکت ها و ایمیل هایی که در گوشیم نیست را به delete item می بره!

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    خوشبختانه تا حالا نیاز نشده در این گوشی Restore کنم!
    ولی برای امتحات فردی و تلفنی را به Outtlook اضافه کردم.

سپس به فرم زیر رفتم:
    Windows7->Control Panel->Sync Center
    روی گوشی راست کلیک و فرمان Sync Touch Pro 2 را دادم.

باز برای اطمینان یکبار هم در فرم Windows Mobile Device Center دکمه Sync کوچک پایین صفحه را زدم.

در نهایت تلفن جدید موجود در Outtlook وارد گوشی شده بود.

=====

پیشنهاد میکنم همه تلفن ها را در Outlook بازیابی کنید و فرامینی مشابه فوق را پیگیری کنید.

=====

یک راه قدیمی مشتترک بین نسخه های ویندوز هم وجود دارد.
    شما میتوانید اطلاعات هرفردی را در یک فایل vcf.* قرار دهید.
    ودستی فایل را به گوشی منتقل کنید.
    با کلیک این فایل باید مشخصات فرد به گوشی اضافه شود.
    ولی چون تک نفری کار میکند راه ساده ای نیست.
    پیشنهاد میکنم با همان Sync کنار بیایید.

موفق باشید.

4. این کاربر از _H2_ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام دوستان. من تصمیم گرفتم بالاخره از Kjam دل بکنم و Pro2 بگیرم. فقط یه چند تا سوال داشتم که ممنون می‌شم اگر دوستان لطف کنند و جواب بدند.

1- میزان مقاومت این‌ها در برابر ضربه چه‌طوره؟ Kjam چندباری به شدت از دستم افتاد و چیزیش نشد ولی Pro2 همش روش شیشست. یک کمی خطرناک به نظر می‌رسه. آدم احساس می‌کنه یه بار از دستش بیافته کارش تمومه. واقعا مقاومتش چه جوریه؟

2- کیبرد سخت افزاری فارسی هم داره؟ چون من تو نت هیچ عکسی ازش ندیدم. و اگر هست تو بازار پیدا می‌شه؟ اسم خاصی داره؟ تفاوت قیمت داره؟ عربی هست یا فارسی؟ اگر عربی هست فرسی می‌شه ؟ قابل استفاده هست یا دردسرش آدم رو پشیمون می‌کنه؟

3- بین pro2 و hd تو انتخابم 90٪ pro2 و 10٪ hd v رو دارم٬ باز اگر توصیه‌ای هست که hd رو انتخاب کنم بفرمایید.

4- و آخر هم اینکه موقع خرید به چه چیزایی دقت کنم؟ گارانتی یا بدون گارانتی و چه گارانتی بگیرم؟ و اگر چیزی لازم هست که خیلی تخصصی و پردردسره از نظر نرم‌افزاری از فروشنده بخوام برام نصب کنه ؟ (من برنامه زیاد نصب کردم ولی رام و جی‌پی‌اس و اینها تاحالا نصب نکردم)

یه کم سوالاتم زیاد شد٬ ولی ایشالا گوشی رو که گرفتم تلافی می‌کنم اگر کسی سوالی داشت.

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    1) صفحه نمایشگر مشکلی ندارد.
    به قول شما هچین هم شیشه خشکی نیست که بخواهید بشکند و ترک بردارد و...
    ولی از صفحه نمایش که بگذریم گوشی خیلی کم سنگین است و طبیعتاً طبق قوانین فیزیک نیروی وارد به جسم در لحظه برخورد برابر "اندازه حرکت" جسم خواهد بود که "اندازه حرکت" هم حاصل ضرب سرعت و جرم است.

خلاصه هر چه ارتفاع بیشتر شود و هر چه جرم بیشتر شود، احتمال صدمه دیدن بیشتر میشود.
    پایان درس فیزیک !

( کیف داخل پک خودش، خیلی با کیفیت است و یک بند هزار تومانی هم (!!!) بخرید انشا ا... از دستتان رها نمیشود! )

2) کیبورد سخت افزاری عربی اش موجود است، یعنی چهار حرف فارسی را ندارد و ی هم دو نقطه زیرش دارد!
    ولی کیبورد نرم افزاری کامل فارسی دارد.
    (
    جالب انکه دو سه روز پیش متوجه شدم این گوشی برای فارسی شدن و کیبورد رایانه ای فارسی و... احتیاج به نصب هیچ برنامه ای ندارد.
    یعنی گوشی های کیبورد سخت افزاری عربی ذاتاً برنامه MobiDiv را دارند که با hardreset هم پاک نمیشود و با چند کلیک میتوان پشتیبانی فارسی و کیبورد نرم افزاری ان را اضافه کرد. بدون هیچ نصب و پول و...
    )

در مورد اینکه چطور میشود کیبورد عربی اش را فارسی کرد اطلاعی ندارم.

3) چه جالب!
    من هم دقیقاً همین تردید بین HD و Pro2 را داشتم.
    این دو گوشی خیلی شبیه هستند و هر دو هم از قلم پشتیبانی میکنند.
    ولی Pro2 کیبورد سخت افزاری دارد و در مقابل HD دوربین بهتری دارد.
    البته Pro2 یک مزیت کوچک دیگر هم دارد و ان جدیدتر بودن و آپگراید رایگان به WM6.5 است.

کسی نمیتواند به شما بگوید که کیبورد برای شما بهتر است یا دوربین!!! به خودتان بستگی دارد.

4) دو گارانتی اصلی HTC در ایران شرکت یاس و اگر اشتباه نکنم شرکت تله کام است.
    نتیجتاً اگر گارانتی میخرید بهتر است از اینها باشد وگرنه گارانتی متفرقه فرق چندانی با بدون گارانتی ندارد.
    این هم که با گارانتی بخرید یا نه بستگی به خودتان دارد نوعی ریسک و شانس است.
    ( طبق شنیده های من، دوستان تعریف های مختصری از یاس میکردند )

ریسک مبلغ کمتر در مقابل رفع مشکلات احتمالی در آینده و تضمین بیشتر.
    چون گوشی نسبتاً گران است ریسک هر دو سمتش هم بیشتر است

=====

مثل تشابه Pro2 و HD مشابه این وضعیت در B7610 و OmniaII هم وجود دارد.
    که میتوانید به این دو گزینه هم فکر کنید.

تجربه شخصی ام ...
    من زیاد یادداشت میکنم و برای همین Pro2 با کیبورد سخت افزاری را انتخاب کردم و فوراً هم یک برنامه Notepad خودم نوشتم تا راحت کار کنم....
    و با همین برنامه چندین فایل txt تایپ کرده ام ...
    ولی برخلاف تصور قبلی ام کار کردن با قلم+کیبورد نرم افزاری خیلی برایم ساده تر و سریعتر بود تا استفاده از کیبورد سخت افزاری.

گوشی خیلی خوبی است و خیلی هم راضی هستم (مخصوصاً از وقتی بدون نصب برنامه فارسی اش کردم) ولی کیبورد سخت افزاریش را استفاده نکردم... تا جایی که چند روزی است فکر میکنم عوضش کنم و پولم را به جای کیبورد به دوربین بهتر اختصاص دهم.
    ولی از قلمش خیلی استفاده کردم.

بحرحال انتخاب داشتن کیبورد و نداشتن ان چیزی نیست که کسی بتواند به شما پیشنهاد کند.
    شما خودتان و بنابر مصرف شخصی خودتان و میزان تایپ و پیامک و... و... بسنجید که کیبورد سخت افزاری نیاز دارید یا خیر؟

در نهایت روی ان دو تا محصول مشابه سامسونگ هم فکر کنید بد نیست، B7610 که خبری ازش نیست! ولی OmniaII وارد شده، به گمانم قلم ندارد ولی میتوانید با هر چیز نوک تیزی مثل یک خودکار عادی هم باش کار کنید و برتری هایی بر HD دارد.

االبته گر کیبورد و قلم نخواهید و کمی توان مالیتان را افزایش دهید که HD2 هم بد نیست.
    ولی به نظرم بدون هم کیبورد سخت افزاری و هم قلم نمیتوان سرعت تایپ خوبی داشت.

موفق باشید.

7. 3 کاربر از _H2_ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hosein_133's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

اساتید محترم سلام
    لطف می کنید ادرس یکی از نمایندگی های شرکت یاس رو برای من پ.خ کنید؟
    اگر شماره تماسی هم دارید درج کنید لطفا
    خیلی ممنون

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    گمان نمیکنم گذاشتن تلفن یک نمایندگی رسمی و قانونی از شرکتی معتبر، مشکلی داشته باشد.
    مخصوصاً که تلفن فروشگاه نباشد که جنبه تبلغ مغازه و فروشگاه خاصی را پیدا کند.
    سایت yas-co.ir
    تلفن 88700700 (021)

گمانم این باید دفتر مرکزی یا جای مشابهی باشد.
    تماس میگیرید نزدیک ترین نماینده و فروشگاه و... شان را معرفی میکنند.

10. 2 کاربر از _H2_ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

2) کیبورد سخت افزاری عربی اش موجود است، یعنی چهار حرف فارسی را ندارد و ی هم دو نقطه زیرش دارد!
    ولی کیبورد نرم افزاری کامل فارسی دارد.
    (
    جالب انکه دو سه روز پیش متوجه شدم این گوشی برای فارسی شدن و کیبورد رایانه ای فارسی و... احتیاج به نصب هیچ برنامه ای ندارد.
    یعنی گوشی های کیبورد سخت افزاری عربی ذاتاً برنامه MobiDiv را دارند که با hardreset هم پاک نمیشود و با چند کلیک میتوان پشتیبانی فارسی و کیبورد نرم افزاری ان را اضافه کرد. بدون هیچ نصب و پول و...
    )

در مورد اینکه چطور میشود کیبورد عربی اش را فارسی کرد اطلاعی ندارم.
    یک دنیا ممنون به خاطر توضیحات مفصل و کاملتان. انشالله جبران کنم عزیز.

حالا این کیبرد سخت افزاری عربی جای خاصی پیدا می‌شود یا همه جا هست؟ قیمتش متفاوت است؟ به نظرت راهی پیدا خواهد شد که به فارسی تبدیل شود (آن 4تا حرف هم برایش تعریف کنیم).

یک سوال دیگه. من می‌خوام بیام تهران بخرم. به نظرت از کجا خرم که حداقل ورود ممکن به داخل پاچه‌‌ام صورت بگیره؟
    اگر اینجا نمی‌شه گفت تو پ.خ لطف کنی ممنون می‌شم.
    (راستی اگر جدی جدی می‌خوای گوشیت رو عوض کنی خودم خریدارم اگر قیمتش خوب باشه)
    Last edited by phoenix333; 05-02-2010 at 11:58.

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    حالا این کیبرد سخت افزاری عربی جای خاصی پیدا می‌شود یا همه جا هست؟ قیمتش متفاوت است؟
    به نظرم چیز خاصی نیست.
    به نظرم تمام گوشی های شرکت یاس باید اینچنین باشند.
    چون بحرحال یاس نماینده رسمی HTC است (خودم نامش را در سایت HTC دیده ام) ...
    یک نماینده رسمی بالاخره بجز پشتیبانی گارانتی مسئولیتی در قبال پشتیبانی زبان و فرهنگ و... هم دارد.

یعنی اگر قرارباشد گوشی هایی که از نمایندگی HTC در ایران میخریم، فارسی را ساپورت نکندف باید گوشی هایی که مستقیم از کشورهای دیگر قاچاقی و قانونی و... توسط دیگران وارد میشود، فارسی را ساپورت کند؟

البته همه گوشی ها با نصب نرم افزار مناسب کیبور نرم افزاری را پیدا میکنند و شما میتوانید فوج از عظیمی از برنامه های دیگر را هم نصب کنید...
    ولی بحرحال به گمانم گوشی های فروشی توسط یاس به عنوان نماینده رسمی، حداقل کیبورد سخت افزاری فارسی نداشته باشد کیبورد عربی را دارد.

به نظرت راهی پیدا خواهد شد که به فارسی تبدیل شود (آن 4تا حرف هم برایش تعریف کنیم).
    من چندان تجربه ای با کار با ویندوز موبایلها ندارم.
    این سوال در صفحات قبل مطرح شد، ولی یا دوستان پرتجربه تر در این ضمینه یا سوال را ندیده اند یا کسی راه حلی نمیدانست.

در قدم اول میتوان با خود یاس تماس گرفت و پرسید که بامبلغ/بدون مبلغ میتواند برنامه ای نصب کند که مسئله را حل کند یا خیر؟

در قدم بعدی میتوان گوشی را دو دستی محکم گرفت(!!) و به مرکز نیمچه دزد بازار علائدین مراجعه کرد و از مغازهها پرسید.

بالاخره کلی پشت سر این علائدین غیبت میکنیم و بد و بیراه میگیم! ولی باید قبول کرد که هنوز کاملترین مرکز موبایلی است.
    و اگر چیزی از شیر مرغ تا جان آدمیزاد پیدا شود حتماً در این ساختمان هم پیدا میشود!

یک سوال دیگه. من می‌خوام بیام تهران بخرم. به نظرت از کجا خرم که حداقل ورود ممکن به داخل پاچه‌‌ام صورت بگیره؟
    اگر گوشی شناس هستید، از هرجایی میتوانید بخرید.
    اگر مثل من تجربه کافی ندارید، پیشنهاد میکنم از نمایندگی معتبر بخرید.
    از نظر قیمت گرانتر میفروشند (به قول شما عیبی محسوب میشود) ولی حداقل مطمئن هستید گوشی مشکلی ندارد و بعداً هم اگر مشکل پیدا کند پاسخو هستند.

باز در این مورد من نمیتوانم به شما نظر قطعی بدهم.

راستی اگر جدی جدی می‌خوای گوشیت رو عوض کنی خودم خریدارم
    (((
    اون مطلب را بیشتر به این جهت گفتم که متوجه باشیبد که شاید کیبورد سخت افزاری چندان که الآن فکر میکنید مورد استفاده تان نباشد.
    طبیعتاً اگر کیبورد سخت افزاری نخواهید گزینه های دیگری مطرح میشود.
    )))
    همچین به این زودی ها هم قصد فروشش را نداشتم.
    گفتم، یک ماه دیگری کار کنم و سر فرصت جستجویی کنم و ببینم گزینه بهتر برای من کدام است.
    نمیخواهم عجله تصمیم بگیرم و بله یا خیرش را بگویم.
    اجازه دهید یک 12 یا 24 ساعتی فکر کنم جواب بله یا خیرش را اطلاع خواهم داد.

موفق باشید.
    Last edited by _H2_; 05-02-2010 at 12:14.

13. این کاربر از _H2_ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

درود به همه عزیزان پی‌سی‌ورلد به خصوص _H2_ عزیز
    دوستان با راهنمایی خوب دوستان بالاخره من هم PRO2 دار شدم و به جمع بچه‌های این کلوپ پیوستم.
    اگر کسی تستی چیزی داره یا کاری که از دستم بربیاد در خدتم.

Last edited by phoenix333; 14-02-2010 at 20:26.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •