سلام
سعید جان منظورت از خود گوشی هستش؟؟؟؟؟؟؟
اگر آره فردا میگیرم میزارم الان عکس خوب نمیشه روز میگیرم میزارم![]()
سلام
سعید جان منظورت از خود گوشی هستش؟؟؟؟؟؟؟
اگر آره فردا میگیرم میزارم الان عکس خوب نمیشه روز میگیرم میزارم![]()
سلام . دوست من به نظر من اگه مشکل مالی نداری HD بگیر . اما اگه تو گوشی هایی که گفتی موندی به نظر من یا امنیا بگیر یا دایموند . درسته که ویوا بسیار خوبه و به قیمتش می ارزه ولی اگه منطقی بخوای نگاه کنی امنیا و دایموند قوی تر از ویوا هستن و فکر می کنم امنیا هم به قیمتش می ارزه .
دایموند و امنیا هر کدوم یه سری مزایا دارن و یه سری معایب که دیگه خودت باید تصمیم بگیری .
به نظر من:
برتری های امنیا: 1- دوربین بهتر . 2- باطری خوب . 3- صفحه ی بزرگتر .
برتری دایموند: 1- زیبایی بیشتر . 2- برند (HTC) بهتر و با تجربه تر در پاکت پی سی . 3- پشتیبانی نرم افزاری و ویندوز عالی از سوی خود HTC
معایب امنیا: 1- غیر استاندارد بودن صفحه ی نمایش (البته با برنامه قابل حله) . 2- عدم پشتیبانی خوب سامسونگ . 3- نداشتن جا برای قلم . 4 - رم و رام پایین تر
معایب دایموند: 1- باطری ضعیف که بعضی ها رو واقعا کلافه می کنه . البته این مشکلیه که اکثر HTC های جدید دارن . 2- نداشتی مموری کارت
Last edited by k i a r a s h; 12-05-2009 at 23:46.
با گارانتی پارس 280 . بدون گارانتی اگه پیدا کنی 240 تا 50
با سلام وخسته نباشید
میخواستم بدونم این گوشی تا چند گیگ رم ساپورت میکنه و چه نوع مموری ؟
دوست گلم شما بازم نگفتی هدفت چیه... احتمالا میخوای بگیری و باهاش حال کنی فقط.. اگه استفاده خاصی نداری هرکدوم رو بگیری پشیمون نمیشی... شما تا حالا ویوا رو از نزدیک دیدی؟؟؟؟؟ چقدر پول داری؟؟؟ مقدار پولتو بگو که بتونم دقیق کمکت کنم
htc کلا تایوانیه درسته ؟ فرقش با چینیش چیه ؟
از نزدیک ندیدم اگه دیده بودم شاید انتخاب راحت تر بود
بد نیست قیافش... خیلی گرفتارم امروز و فردا.. اگه عجله نکنی تا بتونم کمکت میکنم.. آخه من خودم وقتی میخواستم بخرم 2 ماه تحقیق کردم![]()
و اینکه کسی میتونه یه عکس واقعی ازش بگیره همراه با صفحه نماشی روشن و پشتش !؟
سلام سعید جان خدمت شما
![]()
santiago جان مرسی عکسات خیلی بهم کمک کرد و علاقم بیشتر شد و درصد خریر viva رو برد بالا چون عکسای توی سایت ها زیاد واقعی نیست جنس بدنش به نظرم جذاب میاد همینطوره ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)