تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 18 اولاول ... 67891011121314 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 171

نام تاپيک: کلیه بحث ها, پرسش ها و آموزش های مجازی سازی, مخصوصا ماشین (= دستگاه) مجازی

ناظر انجمن آنتی‌ویروس و نرم‌افزارهای امنیتی Captain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

چرا به درایوی که اشتراک گذاری کردم گیر میده؟
    چون اون درایو توسط برنامه ای استفاده میشه
    چون وقتی هارد شروع به خواندن و نوشتن اطلاعات میکنه، سیستم
    Real Time تمام آنتی ویروس ها همون مکانهایی که از هارد استفاده میشه رو چک میکنن
    این طبیعی هستش، انگار شما در سیستم اصلی تو همون درایو هستین
    نه مشکلی هستش نه ایرادی
    حتی خود من که سیستم مجازی دارم و رو سیستم اصلیم کسپر نصبه، با به اشتراک گذاریه درایو موردنظر در سیستم مجازی، همین که داخلش میشم کسپر شروع میکنه به اسکن کردن
    انگار شما میگین من که لباس پوشیدم پس نباید هیچ حسی نسبت به سردی و گرمی و ضربات داشته باشم
    پوست شما دقیقا کار آنتی ویروس اصلی رو انجام میده

2. این کاربر از Captain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز dvb595959's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    قلب آدمای مهربون

پيش فرض

خب اگه دقت کنید توی ویدئو مشخص بود که با وجود اینکه من توی ویندوز مجازی بودم و پوشه اشتراکی را هم بصورت فقط خواندنی کرده بودم(تیک زده بود)بازم فایلهای موجود در آن پوشه قابل نصب بودن و این یعنی هر کار دیگه هم میشه کرد.دوباره ویدئو رو ببین.

4. این کاربر از dvb595959 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

خب اگه دقت کنید توی ویدئو مشخص بود که با وجود اینکه من توی ویندوز مجازی بودم و پوشه اشتراکی را هم بصورت فقط خواندنی کرده بودم(تیک زده بود)بازم فایلهای موجود در آن پوشه قابل نصب بودن و این یعنی هر کار دیگه هم میشه کرد.دوباره ویدئو رو ببین.
    هرکاری نمیشه، شما اگه تونستین تو همون درایو پوشه ایجاد کنین و یا فایلی رو حذف کنین اونوقت مشکل میشه مشکل اساسی
    تست کنید

6. این کاربر از Captain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    قلب آدمای مهربون

پيش فرض

مرسی دوست گلم...ممنون از این همه وقت که گذاشتین...
    فقط یک سوال دیگه...
    اگه من توی ویندوز مجازی ام کاسپر نصب کنم و درایو رو هم بصورت فقط خواندنی در بیارم(منظور یکی از درایوهای ویندوز اصلیه) در اینصورت اگه با کاسپر اسکن کنم ویروسی رو شناسایی میکنه؟ میتونه ویروس رو پاک کنه (با توجه به اینکه فقط خواندنی کردیم)... اگه آره پس به نظر شما اینجا فقط خواندنی بودن بی معنی و بیهوده نمیشه؟

8. این کاربر از dvb595959 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

مرسی دوست گلم...ممنون از این همه وقت که گذاشتین...
    فقط یک سوال دیگه...
    اگه من توی ویندوز مجازی ام کاسپر نصب کنم و درایو رو هم بصورت فقط خواندنی در بیارم(منظور یکی از درایوهای ویندوز اصلیه) در اینصورت اگه با کاسپر اسکن کنم ویروسی رو شناسایی میکنه؟ میتونه ویروس رو پاک کنه (با توجه به اینکه فقط خواندنی کردیم)... اگه آره پس به نظر شما اینجا فقط خواندنی بودن بی معنی و بیهوده نمیشه؟
    خواهش میکنم

اصلا نمیتونه پاک کنه
    اینم یه عکس از درایوی که
    Share کردم و فقط خواندنی هستش و قصد Shift+Delete کردن فایل رو دارم که این پیغام رو میده
    پس در نتیجه اجازه ایجاد و حذف ندارم ولی میتونم محتوات رو دیده و کپی و استفاده کنم

Last edited by Captain; 28-08-2013 at 17:23.

10. این کاربر از Captain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    قلب آدمای مهربون

پيش فرض

هرکاری نمیشه، شما اگه تونستین تو همون درایو پوشه ایجاد کنین و یا فایلی رو حذف کنین اونوقت مشکل میشه مشکل اساسی
    تست کنید
    درسته نتونسم اسم پوشه رو عوض کنم ...ولی این چه جور فقط خواندنی بود دیگه
    فایل قابل اجرا و نصب باشه و فقط نتونیم پوشه اضافه یا حذف کنیم؟من تصورم این بود که وقتی فقط خواندنی باشه حتی فایلها نباید اجرا بشن...

12. این کاربر از dvb595959 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

درسته نتونسم اسم پوشه رو عوض کنم ...ولی این چه جور فقط خواندنی بود دیگه
    فایل قابل اجرا و نصب باشه و فقط نتونیم پوشه اضافه یا حذف کنیم؟من تصورم این بود که وقتی فقط خواندنی باشه حتی فایلها نباید اجرا بشن...
    اتفاقا در بعضی فایل ها که فایلهای Temp تولید میکنن و.... موقع ادامه ی نصب پیغام خطا میدن که دسترسی محدوده، دقیق یادم نیست چه فایلهایی هستن ولی یادمه که به چنین مشکلی برخوردم که فایل رو رو سیستم مجازی کپی کردم و نصب کردم و بدون مشکل نصب شد

14. این کاربر از Captain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    قلب آدمای مهربون

پيش فرض

خواهش میکنم

اصلا نمیتونه پاک کنه
    اینم یه عکس از درایوی که Share کردم و فقط خواندنی هستش و قصد Shift+Delete کردن فایل رو دارم که این پیغام رو میده

پس در نتیجه اجازه ایجاد و حذف ندارم ولی میتونم محتوات رو دیده و کپی و استفاده کنم
    درسته ...اجازه حذف و ایجاد نمیده...ظاهرا من بد فهمیده بودم...من فکر میکردم فقط خواندنی یعنی اینکه فایل حتی قابل اجرا و نصب هم نباشه که ظاهرا اینطوری نیست.تششششششششششکر

16. این کاربر از dvb595959 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    قلب آدمای مهربون

پيش فرض

اتفاقا در بعضی فایل ها که فایلهای Temp تولید میکنن و.... موقع ادامه ی نصب پیغام خطا میدن که دسترسی محدوده، دقیق یادم نیست چه فایلهایی هستن ولی یادمه که به چنین مشکلی برخوردم که فایل رو رو سیستم مجازی کپی کردم و نصب کردم و بدون مشکل نصب شد
    درسته باز ... اگه برنامه پرتابل باشه نصب نمیشه چون میخواد توی همون پوشه یک سری پوشه و فایل اضافه کنه که بخاطر همون خاصیت فقط خواندنی بودن نمیتونه اینکارو بکنه و اجرا نمیشه... ولی اگه برنامه پرتابل نباشه چون توی درایو دیگه پوشه اضافه میکنه مشکلی پیش نمیاد.

18. این کاربر از dvb595959 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    قلب آدمای مهربون

پيش فرض

من توی ماشین مجازی ویندوز سرور 2012 نصبیدم ولی ویندوز اکتیو نیست...حالا اگه اکتیو نشه توی این ماشین مجازی که اشکالی نداره؟ بعدا که موردی پیش نمیاد؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •