تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 28 اولاول ... 6789101112131420 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 276

نام تاپيک: harvest moon a wonderful life

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    بار كرديم تو سايلنت هيل

پيش فرض

3-بله همين كار
    4-دستگاه كود درست كني هست فكر كردم دانه درست كني را ميگي بابا دو تا گلو به ون ميفروشي 10 تا قيمتشه برو كود درست كن.
    11-با كوتوله ها در كلبهي انها و خيلي ديگر كه من هنوز امتحان نكردم.
    8-بابا غذا ها را درست كن تا اسمشون به ليست غذا ها ازافه شه.

2. این کاربر از امير110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

11 جواب mostafa_1365

[quote=mostafa_1365;3800293]سلام به امیر ومسعود من این بازی رو بازی میکنم سال دومم چند تا سئوال دارم تمام مطالب هم خوندم خیلی متشکرم اگر کمکم کنید

1.چگونه میشه ماهی های گرون گرفت مثل شارشارک و یامام بزرگ؟

سلام و خسته نباشید اول به مدیر تاپیک آقا امیر گل ، بعدم به همه دوستان عزیز

1) گرفتن ماهی بزرگ و نوع اون بستگی به شانس اون روزت و جایی که ماهی گیری می کنی داره، هر روز صبح که از خواب پا می شی تلویزیون نگاه کن و جهت سمت چپ رو فشار بده تا بهت بگه اون روز خوش شانسی یا نه، اگر خیلی خوش شانس باشی احتمال گرفتن ماهی بزرگ بیشتره ، همچنین اگه شب ها (از ساعت 3 صبح به بعد) ماهی گیری کنی هم شانس گرفتن ماهی های بزرگ وگرون رو داری، جاهای ماهی ها هم در پایین نوشتم: ((راستی یادت باشه اگه قلاب ماهی گیری رو از Galen بگیری ماهی گیری توی دریاجه ها هم راحت تر می شه))

Turtle Swamp( دریاچه لاک پشت ، پشت آزمایشگاه Daryl)
    Arna-400G

Colombo-20G

Snelt-30G

Nyamame-60G

Spring( دریاچه نزدیک خانه کوتوله ها)

Arna-400G

Colombo-20G
    Snelt-30G

Rainbob-80G

Lower River( رودخانه از پل تا اقیانوس)

Colombo-20G
    Snelt-30G

Rainbob-80G

Sharshark-600G

Middle River( رودخانه از آبشار تا پل)
    Colombo-20G
    Snelt-30G

Sharshark-600G

Waterfall( آبشار)

Nyamame-60G

Huchep-90G

Yameme-500G
    یادتون باشه که این ماهی در چهار اندازه 1-کوچک 2-معمولی 3-بزرگ و 4- خیلی بزرگ هستند.

4. 3 کاربر از masoud5764 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

11

[quote=mostafa_1365;3800293]

2.چرا دستگاه کود درست کنی اینطوریه که باید دوتا گلی یا چیز دیکه توش بریزم خوب اگه دوتا گل رو بفروشیم حدود 30 یا 40 تا گیرمون میاد میتونیم بریم کود بخریم ؟

2)در مورد دستگاه کود درست کنی باید بگم زمانی خوبه که در داخل اون گل هایی به قیمت 10G یا علوفه اضافی که قیمت اونم 10G هست برزیم چون مجموعا میشه 20G ولی قیمت کود 40G هست همچنین اگه غذای سوخته داشتی اونم بریز ، در غیر این صورت نمی صرفه.

3.مهم.چگونه باید میوه های درجه A یا S برداشت کرد؟

3) 2 تا راه حل داره

1) وقتی گیاهی رو می کاری هر روز بهش کود بدی ، اون محصولت درجه S پیدا می کنه و اگه 1 یا 2 روز یادت بره درجه A بهت می ده

2) بری پیش Tartan و دانه هر گیاهی رو که می خواهی با گل Upseeds( که در زمستان رشد می کند) مخلوط کنی تا بهت دانه S بده.

4.درحدود پائیز سال اول وقتی از خونه بیرون اومدم یه سوسک دیدم که تمام گیاهام رو خورد و هر چی تو زمین اولی میکارم میخوره؟

4) زمین کنار خونت برای کاشتن گیاه زمین حاصلخیزی نیست ، بهتره توش درخت بکاری ، همچنین وقتی که درخت می کاری نباید کنارش دانه دیگری بکاری چون اون دانه می میره و این اتفاقی که گفتی می افته.در عوض زمین کنار مرغداری و زمین 3 خیلی حاصلخیز هست و جون میده برای کاشتن دانه گیاهان.
    اگر T علامت درخت باشه و S علامت خاک باید درخت ها رو اینجوری بکاری و اصلا گیاه کنارش نکاری مگر با فاصله

TSTSTST
    SSSSSSS
    TSTSTST
    SSSSSSS
    TSTSTST

5.چطوری باید زمینم رو سریع آب بدم ؟

5) قبلا گفتم یا باید با Romana دوست بشی و ازش آبپاش جادویی رو بگیری یا در سال 3به بعد اگه بچت کشاورزی رو دوست داشته باشه اگر ساعت 7 صبح به بعد از خواب بیدار بشی خودش گیاهان تو رو آب می ده.

6. این کاربر از masoud5764 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mostafa_1365's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام آقا مسعود خیلی چاکرتیم که برای سئوالهای من ارزش قائل شدی و جواب مفصل دادی

8. 2 کاربر از mostafa_1365 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

11 جواب mostafa_1365

6.من علفهام تموم شده و اشتباه کردم که زیاد کود ندادم چطور باید علف تهیه کنم از تاکاکورا هم میخرم همون لحظه همرو میخوره و بازم عصبانی چکار کنم؟

6) کاری نمی تونی بکنی ، علوفه که از Takakur می خری برای اینه که گاوت بهت شیر درجه S بده و جای علوفه معمولی رو به طور کامل نمی گیره .

10. 3 کاربر از masoud5764 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

راستی آقا مسعود میشه بقیه سئوالات من رو جواب بدی البته اگه لطف کنی

2.چرا دستگاه کود درست کنی اینطوریه که باید دوتا گلی یا چیز دیکه توش بریزم خوب اگه دوتا گل رو بفروشیم حدود 30 یا 40 تا گیرمون میاد میتونیم بریم کود بخریم ؟

6.من علفهام تموم شده و اشتباه کردم که زیاد کود ندادم چطور باید علف تهیه کنم از تاکاکورا هم میخرم همون لحظه همرو میخوره و بازم عصبانی چکار کنم؟

7.چرا محصولاتی که بدست میاریم انقدر ارزونه ارزشکاشتن نداره باهاشونم غذا درست میکنم مثل سالادها بازم ارزونه؟

8.من در سال دومم ولی هنوز فقط دو مدل غذا میتونم درست کنم سالاد و سوپ چکونه باید دسر غذای اصلی و اردو درست کنم؟

9.اگه اسب شب بیرون خارج از علفزلر بمونه چیزیش میشه؟

10.با قرچها میشه غذا درست کرد؟

11.میشه مسابقات این بازی و مکان و زمان و چگونگی بازی و برنده شدنو بگین؟مثل بازی مثلث درست کنی که بازی کردم

12.دستگاه دانه ساز محصولو میگیره بعد 3 روز دانه میکنه تازه نصف قیمتم هستش چرا؟

12. 2 کاربر از mostafa_1365 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

ازببت2و6متشکرم

14. 2 کاربر از mostafa_1365 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

11 جواب mostafa_1365

7.چرا محصولاتی که بدست میاریم انقدر ارزونه ارزشکاشتن نداره باهاشونم غذا درست میکنم مثل سالادها بازم ارزونه؟

7) تقریبا سرمایه گذاری روی کاشتن دانه به غیر از دانه Dhibe ( که قبلا توضیح دادم) خیلی فایده نداره ولی اگر Yam بکاری و با اون سوپ درست کنی می تونی به قیمت خوبی بفروشیش ولی در کل خوبه که از هر گیاه 5 تا داشته باشی که اگه خواستی غذایی درست کنی به مشکل برنخوری.

16. 2 کاربر از masoud5764 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

11 جواب mostafa_1365

8.من در سال دومم ولی هنوز فقط دو مدل غذا میتونم درست کنم سالاد و سوپ چکونه باید دسر غذای اصلی و اردو درست کنم؟

8) برای این کار باید تقریبا 25 غذا ( می تونی یک مدل غذا درست کنی ، فرقی نمی کنه!) درست کنی تا 2 تا آیتم درست کردن غذا اضافه بشه ، بعد از اونم اگه باز غذا درست کنی در حدود 30 تا 40 تای دیگه (شایدم کمتر) آیتم آخر درست کردن غذا رو به دست میاری.
    راحترین غذا ها که بدرد هم می خوره سوپ Yam و سالاد Light Pickles ( با Turnip سالاد درست کن ) هست ، راستی اگه می خواهی با Takakur دوست بشی بهش سالاد بالا رو بده .

18. 2 کاربر از masoud5764 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

11 جواب mostafa_1365

9.اگه اسب شب بیرون خارج از علفزلر بمونه چیزیش میشه؟

9) اگر فردا صبح هوا آفتابی باشه خیلی خوبه که همه حیواناتت رو بزاری بیرون ، خوشحالتر می شن و زودتر قلبشون بدست میاری!

20. این کاربر از masoud5764 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •