کسی راه حلی واسه این مشکل نداره؟
کرکی؟؟؟؟؟ چیزی؟؟؟؟؟
روي ويندوز 7 نصبيدمش خيلي رديفه.
من از وقتي ويندوز 7 نصب كردم با هيچ بازي مشكل نداشتم واقعا عاليه. پيشنهاد ميكنم نصب كنيد و حالشو ببريد.
ارور هم نميده. دو نفرش هم خيلي حال ميده
اينم كرك razor1911 كه من ازش استفاده كردم:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by hobgoblin; 19-07-2009 at 12:45.
من تو گوگل سرچ كردم و همه ي سايتهاي خارجي رو گشتم اين مشكل براي چند نفر هم بوده كه جواب هم بهش دادن ولي به درد ما نميخوره . راستي من در عجبم بردم فروشنده نصب كرد و بازي اجرا شد و رفت تو مسابقه ولي ماله ما اينطوري ميشه . من خودم هم بردم PC فاميل كه اونجا اصلا كلا خود بازي اجرا نشد ...
نتايج به شرح زير ميباشد :
يك نفر با لپ تاپ همين مشكل رو داشته كه يكي گفته اين فايل رو دانلود كن
كه فكر كنم درايور كارت گرافيكي هست ، منم از لحاظ درايور مشكلي ندارم و كاملا به روز هست .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به يكي ديگه تو يه جاي ديگه كه همين مشكل رو داره اينطور جواب دادن :
To play this game you go with Geforce 7800 GS, Radeon X800 Series
يعني سيستم ما براي اين بازي زياده ؟!!!! فروشنده هه هم سيستمش پايين بود و اجرا شد !!!!!
به يكي ديگه گفتن كه منتظر پچ باش
يك نفر هم سر لودينگ ارور ميداده كه بهش گفتن اين فايل رو دانلود كن :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما نيز بگرديد و اگر مشكل حل شد به ما نيز بگوييد !
خيلي وقت بود منتظر يه بازي تنيس بودم كه حيف ...
مشکل اینه که پیغامی نمیده ...
CPU : Q9550
VGA : ATI 8670
RAM : 4 GB
Windows : XP
مال من هم فقط سیاه میشه بعد میپره بیرون کمممممممممممممممممممممممم مممممممممک
hossein جان من امرو رفتم یه جا سوال کردم اون گفت به احتمال 60% کرک مشکل داره ولی اینجوری که تو میگی که نمیشه , بردی پیشه اون فروشنده و راحت اجرا شد
امرو هم به یکی از دوستام دادم واس اون که اصلا تو بازی نمی رفت dont send می داد
حالا من رفتم این کرک hobgoblin رو دانلود کنم شاید درست شد اگه شد خبر می دم
با اون کرک هم حل نشد
قبلا گفتم که این بازی کلا مشکل داره :(
منم همينطوري كه گفتم تو كامپيوتر فاميل dont send ميده مشكل هم از كرك نيست .hossein جان من امرو رفتم یه جا سوال کردم اون گفت به احتمال 60% کرک مشکل داره ولی اینجوری که تو میگی که نمیشه , بردی پیشه اون فروشنده و راحت اجرا شد
امرو هم به یکی از دوستام دادم واس اون که اصلا تو بازی نمی رفت dont send می داد
حالا من رفتم این کرک hobgoblin رو دانلود کنم شاید درست شد اگه شد خبر می دم
اولا سلام عرض مي كنم خدمت همه برا بچه گل كه خدا شاهده به عشق دوستاني كه به عشق گيم ميان و اميد دارن با مطرح كردن مشكلشون توي تاپيك هاي بازي مشكلشون حل بشه ميام و پست ميدم وگرنه ديگه هيچ انگيزه اي برام باقي نمونده كه بخوام بيام فروم. مشكل در اجراي بازي رو مي بينم كه تقريبا قريب به اتفاق بچه ها دارن من روز اولي كه بازي رو خريدم(2 روز پس از انتشار بازي) فروشنده بهم گفت من يكي نتونستم بازي رو اجرا كنم. ولي من خريدم آوردم نصب كردم درست مثل ورژن قبلي بازي كه مدتي پيش از اين اون رو هم خريدم تا بتونم بازي جديد رو با قبلي Compare كنم. دوستاني كه مطمن هستند بازيشون ايراد نداره و سيستم مناسبي براي اجراي اين بازي دارند مشكلشون رو عرض مي كنم. دوستاني كه نمي تونن بازي رو اجرا كنن فقط و فقط كافيه اين ويندوزي كه من مي گم رو تهيه كنند
windows servis pack 3 محصول شركت صنوبر (Emperor سابق) شايد روي ويندوز هاي ديگه جواب بده ولي من تا حالا روي ويندوز غير از اين ويندوز نديدم بازي اجرا بشه. دوستاني كه XP استفاده مي كنن اين ويندوز رو تهيه كنن و مشكل اجراشون رو به سادگي حل كنند. البته اين رو بگم من روي سيستمم Unimodem رو غير فعال كردم . قبل اين كه ويندوز جديد بخريد. از توي كنترل پنل اين گزينه رو غير فعال كنيد
اينم عكسي كه از پاكت ويندوزم گرفتم
اما دوستاني بودند كه مي گفتند توي رنكينگ آماتورها اول شدند (بله مي دونم كه ترينر اين كار رو كرديد) چون اگه عادي اول شده بوديد مي فهميديد كه براي حضور در بين تنيسور هاي مطرح و حرفه اي بايد چيكار كنيد. شما وقتي بازي رو شروع مي كنيد شديدا توصيه مي كنم كه به هيچ وجه با زور سعي نكنيد تا قبل سال ششم به رنك اول آماتور ها برسيد. چون تقريبا ممكن نيست مگه اينكه با ترينر و چيت و اينا. چون توي مدت حضور شما در بين آماتور ها ما كاپ هاي متعددي داريم كه درجه سختي اونها با هم فرق مي كنه:
1) Challenger 250 كه همه تنيسور هاي آماتور از يك تا صدم مي تونن شركت كنن كه تا موقعي كه به رنك 75 نرسيديم اين تنها Challenger اي هست كه مي تونيم توش شركت كنيم. (درجه سختي اين كاپ فوق العاده آسون هست و ربطي به بازيكني كه باهاش بازي مي كني نداره كلا Easy هست حتي اگه با تنيسور اول هم بازي كنيد مشكلي براي برنده شدن نخواهيد داشت)
2) Challenger 500 كه بايد حداقل داراي رنك 75 باشيم تا بتونيم شركت كنيم. (درجه سختي اين كاپ نورمال هست و برنده شدن خيلي سخت نيست به شرط اينكه راكت خوبي رو از فروشگاه بخريم هر سال راكت هاي جديدي كه رفته رفته قوي تر ميشن توي فروشگاه آنلاك ميشه)
3) Challenger 1000 كه بين تنيسور هاي يك تا پنجاه برگزار ميشه و بايد رنك ما كمتر از پنجاه باشه تا بتونيم وارد اين كاپ بشيم. (درجه سختي اين كاپ ها سخت هست و برنده شدن در اونها حتي مي تونه 1 ساعت طول بكشه)
4) Fancy Cup كه براي شركت كردن در اونها بايد لباس هاي عجيب غريب بپوشيد لباس هاي Fancy رو از توي فروشگاه مي تونيد بخريد كنار محصولات Fancy عكس يك دلقك هست و مشخص مي كنه كه پوشيدن همون يك محصول براي جواز حضور د كاپ fancy كفايت مي كنه. (بايد بگم كه من شخصا تا حالا نتونستم هيچ كاپ fancy رو برنده بشم چون فكر مي كنم ماكسيمم درجه سختي رو داره اين كاپ)
توي نقاط مختلف Mini Game هايي هست كه با بازي كردن اونها يكي از 3 پارامتر اصلي شما پر ميشه و وقتي به بالاترين نقطه مي رسه يك نوع Play Style رو آنلاك مي كنه البته وقتي هر مي ني گيم رو تا لول 4 جلو بريد ميني گيم جديد آنلاك ميشه.
براي بالا بردن پارامتر ها از آكادمي تنيس يا برگزاري بازي دوستانه با Partner هاتون استفاده كنيد. از وارد شدن به كاپ هايي كه از سطح شما پايين هستندتا مي تونيد خود داري منيد چون زياد شما رو توي رنكينگ بالا نمياره. بازي رفته رفته سخت تر و سخت تر ميشه پس نا اميد نشيد براي اينكه به حريفان غلبه كنيد نياز داريد استايل بهتري انتخاب كنيد و از راكت هاي قوي استفاده كنيد براي رسيدن به رنك اول آماتور ها راه طولاني هست و مثل ورژن قبلي در عرض چند ساعت نمي تونيد به رنك بالا برسيد. با بازي زياد سعي كنيد بازي خودتون رو بهتر كنيد نياز به هوشياري بالايي هست سعي كنيد توپ رو به جايي بفرستيد كه حريف دچار دردسر بشه در مواقع لازم به جلوي تور بريد و برگشت هاي هوايي رو با اسبك مناسب بخوابونيد توي زمين حريف.
اگه دوستان در گيم پلي بازي به مشكل برخورد كردند مي تونن مشكل رو مطرح كنن سعي مي كنم تا جايي كه بتونم راهنمايي كنم.
رفقاي عزيز موفق و گيمر و سربلند باشيد. يا علي
Last edited by Spaniuly; 20-07-2009 at 09:04.
مشکل مال من روی loading بود که قفل میکرد و ارور میداد(dont send)
بازی رو به رفیقم دادم نصب کرد بدون هیچ مشکلی اجرا شد
نکته جالبش اینه که ویندوزهامون یکی هست(SP3) و سیستم من هم بالاتر از اون هست]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)