تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بهترین 8مگاپیکسلی؟کدومو بخرم؟خواهشا سریع؟

راي دهنده
58. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • n95 8g

8 13.79%
  • lg kc910

19 32.76%
  • samsung innov

27 46.55%
  • samsung pixon

4 6.90%
صفحه 10 از 20 اولاول ... 67891011121314 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 198

نام تاپيک: بهترین 8مگاپیکسلی؟کدومو بخرم؟سریع خواهشا؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Bahador.p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کارمانیا

پيش فرض

دوس داشتم یه نفر که هردو گوشی رو داشته مقایسه کنه ولی از توضیحات شما هم بسیار ممنونم.
    خدمت دوستان بگم من با تعویض گوشیم حدود200هزار تومان ضرر میکنم(425هزار n85 رو خریدم الان رفیقم 320 میخره تازه برچسب ال سی دی شم بر نداشتم و 500 تومان هم باید صرف خرید 8510 کنم)و برای همین حساسیت خیلی زیادی دارم تا حتی درصدی پشیمون نشم.
    یا حق
    ببین دوست من من تا حالا بالای 100 بار گوشی عوض کردم و تا 200-250 تا گوشی کار کردم و واقعا بدون تعصب میگم و از روی تجربه اول نوکیا بگیر بعد سامسونگ به کیفیت کار ندارم به خدمات و بازار فروش و برنامه و کلا ساپورت گوشی کار دارم ببین الان بیاد الجی گوشی بزنه 100 مگاپیکسل و حافظه 1 ترابایت و..... بازم نمیتونه مثل سامسونگ و نوکیا جا باز کنه چون نوکیا سیمبین رو داره و هزاران شرکت دیگه که باعث میشه اکثر شرکت ها بهت وابسته بشن و سامسونگ هم تقریبا خود کفاست مثلا Cpu و لنز و... چیز های دیگه رو میزنه که 2باره اونم میشه یک قطب برای خودش. حالا توی ایران در نظر بگیری این 2تا برند خیلی شناخته شده هستن و تو روستا بری نوکیا و سامسونگ رو میشناسن و تعمیر و فلش و... کاراشو انجام میدن برای همین من میگم بین این 2 انتخاب کن الان نوکیا گوشی توپی نداره ولی I8510 به نظر من تو بازار از همه بهتره و نمیگم که الجی بده ولی الجی هنوز خیلی داره تا به نوکیا و سامسونگ برسه این نظر منه واقعا اگه میخواهی یک گوشی بگیری که ناراضی نباشی برو I850 بگیر
    Last edited by Bahador.p; 13-04-2009 at 11:51.

2. 3 کاربر از Bahador.p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال kalepoook's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام به همگی.
    ببخشید من اگه جسارت کردم نظر دادم.
    اگه من در توان مالیم یاشه 8510 میخرم چون یه چیز دیگست همه چی تو این گوشی هست.
    صدا تو هدفون باید اندازه باشه نه آدم کر کنه
    بعدشم اگه ال جی دالبی داره اونم -(DNSe 2.0 (Digital Natural Sound Engine داره انا تو هدفون معلوم میشه نه تو اسپیکر اگرم معلوم بشه زیاد فرقی نمیکنه.
    تو ال جی باید به فکر جاوا باشی تو 8510 سیمبین داری و جاوا.
    بعدشم کار کردن با تاچ به نظر من باید خازنی باشه بقیشون باید یه خورده کنار بیای.
    در مورد باتری اینا همش یه سرس موردایه الکیه که به مورور حل میشه چون گوشیو تازه گرفتن روزایه اول باتریو میخورن میگن ضعیفه بعدشم با آپدیت حل میشه کلا همه باگایه دیگش.
    8510 یه رم 8 یا 16 داره میتونی بازم روش بندازی دیگه چی میخوای?
    اینترفیسم خدارو شکر واسه سیمبین تم زیاده.
    بقیشم بستگی به سلیقت داره.
    من خودم مشکلی با ال جی ندارم .من خودم منتظرم کوکی بیاد اگه قیمتش مناسب باشه میخرم.
    ولی من اگه میتونستم 8510 حتما میخردم.
    پیشاپیش تبریک میگم گوشی جدیدتو.

4. 5 کاربر از kalepoook بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

رنوار از صداي دالبي بهره مي گيره كه مي شه گفت ديگه هيچ گوشي بهش نمي رسه

جفت اين دو تا رنوار يه سر و گردن بالا تره(باور نمي كني برو كلوپ رنوار مقداد خان زياد از اين دو گوشي عكس گذاشته

flash UI رنوار فوق العاده است
    رنوار از صدای دالبی بهره میگیره اینویت از صدای suround ‎‏ و dnse2
    عکس برداری هر دو مساویه تازه اگه بخایم مقایسه ‏gsmarena ‎‏ رو در نظر بگیریم که 8510 بهتره تو فیلم برداری هم برتری رنوار فقط تو گرفتن فیلم وایده همین حالا نمیدونم چجوری میگی یه سر و گردن بالاتره!

6. 4 کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کارمانیا

پيش فرض

به ابن مقایسه ها یک نگاهی بندازن دوستان فقط خواهشن نگن اینا فلانه چنانه سایتش با فلا برند خوبه با اون بده و....

8. 6 کاربر از Bahador.p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

من با spmark ‎تست کردم 8510 حدود 4200 امتیاز گرفت ان 81 997 امتیاز

10. 3 کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Michael Ropy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

ایول تو اچ دی گیمینگ چیکار کرده!

پروفشنال kalepoook's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دستتون درد نکنه.
    خیلی گوشیه نازیه و کارآمد.من خودم اگه گوشی به این کاملی داشته باشم از وزنو باتریو یه سری خرافاته دیگه واقعا میگزرم چون بی انصافیه این همه امکاناتو فدایه خرافات کنیم.
    در کل من تو فکر i7110 سامسونگم هستم اینجا جاش نبود بگم ولی کسی خبری نداره ازش؟

13. این کاربر از kalepoook بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه .::Farshad::.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    بنا به دلایل نامعلوم؛ به خوابگاه پسران تبدیل گردید !!!

پيش فرض

درود

عکس برداری هر دو مساویه تازه اگه بخایم مقایسه ‏gsmarena ‎‏ رو در نظر بگیریم که 8510 بهتره تو فیلم برداری هم برتری رنوار فقط تو گرفتن فیلم وایده همین حالا نمیدونم چجوری میگی یه سر و گردن بالاتره!
    عکس برداری رو که قبول نمی کنی ولی دیگه فیلم برداری رو بی خیال .
    همونطور که قبلا گفتم ، در رنوار فرمت ذخیره تصاویر دوربین به فرم AVI و با انکودینگ DivX ه ( که ضمن افزایش کیفیت ، سبب کاهش حجم هم می شه ) .اگر به مدت یک دقیقه از اتاق خودت در آرام ترین و معمولی ترین شرایط فیلم بگیری ؛ با اینوویت در بالاترین حالت چیزی در حدود 14MB حجم دارد که با مشاهده آن در کامپیوتر به شطرنجی بودن آن پی خواهی برد در حالی که این رقم در رنوار به 19MB می رسه . ضمن این که اینوویت در صدا و فیلم برداری در شب نسبت رنوار ضعف داره .

امیدوارم از حرف هام برداشت بد نداشته باشید .

سرزنده و پایدار باشید

15. 2 کاربر از .::Farshad::. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کارمانیا

پيش فرض

درود

عکس برداری رو که قبول نمی کنی ولی دیگه فیلم برداری رو بی خیال .
    همونطور که قبلا گفتم ، در رنوار فرمت ذخیره تصاویر دوربین به فرم avi و با انکودینگ divx ه ( که ضمن افزایش کیفیت ، سبب کاهش حجم هم می شه ) .اگر به مدت یک دقیقه از اتاق خودت در آرام ترین و معمولی ترین شرایط فیلم بگیری ؛ با اینوویت در بالاترین حالت چیزی در حدود 14mb حجم دارد که با مشاهده آن در کامپیوتر به شطرنجی بودن آن پی خواهی برد در حالی که این رقم در رنوار به 19mb می رسه . ضمن این که اینوویت در صدا و فیلم برداری در شب نسبت رنوار ضعف داره .

امیدوارم از حرف هام برداشت بد نداشته باشید .

سرزنده و پایدار باشید
    اصلا اینو قبول ندارم چون کیفیت فیلم هر دو رو خودم مقایسه کردم و در مورد فیلم توی شب شما آیا میتونی با فلش زنون الجی در شب فیلم بگیری ؟؟؟ والا سامسونگ فلشش موقع فیلم برداری روشن میشه نه الجی از همین جا معلوم شد کلا الجی رفت زیر سوال بدون فلش بهتر از با فلش خدایا..........

17. 2 کاربر از Bahador.p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Michael Ropy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

اصلا اینو قبول ندارم چون کیفیت فیلم هر دو رو خودم مقایسه کردم و در مورد فیلم توی شب شما آیا میتونی با فلش زنون الجی در شب فیلم بگیری ؟؟؟ والا سامسونگ فلشش موقع فیلم برداری روشن میشه نه الجی از همین جا معلوم شد کلا الجی رفت زیر سوال بدون فلش بهتر از با فلش خدایا..........
    قضیه فلش نیست برادر. ایشون منظورش تیک زدن هست. رنوار تو فیلمبرداری شب تیک نمی زنه.

(یه چیزم داخل پرانتز بگم البته شاید ربط نداشته باشه! قیمت رنوار هیمنجوری داره میاد پایین. الان تا مرز 360 تومان (با گارانتی) رسیده و تو خارج هم شده 260 یورو (از پیکسون ارزونتر). به همین خاطر فکر می کنم با خرید هرکدوم هیچ ضرری نکردی چون رنوار با این قیمت و امکاناتش فوق العادس و اینوویت هم با این قیمت و امکاناتش (و با توجه به اینکه از n96 ارزونتره) فوق العادس.)
    Last edited by Michael Ropy; 13-04-2009 at 12:55.

19. 3 کاربر از Michael Ropy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •