تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: omnia hd يا idou يا n97

راي دهنده
102. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • omnia hd

54 52.94%
  • idou

34 33.33%
  • n97

14 13.73%
صفحه 10 از 13 اولاول ... 678910111213 آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 121

نام تاپيک: مقايسه omnia hd و idou و n97

آخر فروم باز merikh_merikh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ahvaz

پيش فرض

به نظره من ایدو زمانی که به بازار بیاد یه چیزی داره که از بقیه سر باشه........
    Last edited by merikh_merikh; 14-04-2009 at 23:48.

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

اولش که x1‎ ‎‏ معرفی شده بود من فکر میکردم وقتی بیاد واقعا یه چیزی داره که از بقیه سر باشه ولی انقدر دیر اومد که وقتی اومد هیچ چیز خاصی نداشت
    مثلا دوربینش اون موقع واسه پاکت پیسی 3 مگاپیکسل خیلی بود یا مثلا سی پی یوش اونموقع خیلی بود ولی همه اینا به مرور زمان بهترشون اومد و حالا x1‎ ‎‏ چیز خاصی نداره

3. 3 کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ahvaz

پيش فرض

درسته ایکس1 چیزه خاصی نداره ولی یکی از بهترین و کامل ترین و پرقدرت ترین گوشی هاست.......

5. این کاربر از merikh_merikh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

درسته ایکس1 چیزه خاصی نداره ولی یکی از بهترین و کامل ترین و پرقدرت ترین گوشی هاست.......
    نمیدوم کامل از نظر شما چیه ولی به نظر من گوشیه کامل گوشیی هست که یه سیستم عامل خوب داشته باشه و یه دوربین خوب و یه واکمن خوب باشه و مموری داخلی بالا و امکانات جانبی دیگه مثل جی سنسور داشته باشه که ایکس فقط سیستم عامل خوب داره
    قدرت مند هم نمیدونم یعنی چی

7. این کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Bahador.p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کارمانیا

پيش فرض

من نمیدونم دوستان طرفدار سونی اریکسون چرا سنگ این گوشی رو به سینه میزنن به خدا این گوشی کار سونی نبوده ساخت HTC بوده و هیچ شرکت عاقلی نمیاد گوشی بزنه روی دست گوشی خودش Ok پس یقین بدونین که X1 از گوشی های HTC قوی تر نیست و X1 از نظر من فقط یک کیبورد داره که اونم سلیقه ای هست من خودم یکی از اولین TyTn II هارو خردیم جمعا 2بار از کیبورد استفاده نکرد تازه صفحه 2.8 بود

9. 2 کاربر از Bahador.p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ahvaz

پيش فرض

دوستان منم یه مقدار زیادی گفتم ولی در کل منظورم این بود که ایکس1هم نسبت به اطرافیانش کمبودی نداشت و امکاناتی که در داخلش هست به بهترین نحو قرار گرفته اند........

11. این کاربر از merikh_merikh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اصلا X1 نگاهش می ارزه به کل گوشیهای ساخت HTC . در ضمن این گوشی رو سونی ساخته و اریکسون طراحی کرده HTC شاید تا 50 سال دیگه هم به لحاظ طراحی به SE نرسه . این دفاع من دفاع از زیبایی و طراحی X1 هست . در مورد امکانات بله صداش خیلی ضعیفه دوربینش هم مالی نیست ولی خوب خیلی کم هنگ میکنه و سرعت اینترنتش واقعا عالیه و قدرت گرافیک LCD این گوشی از همه سر تره ! چون من خودم کارم عکاسیه و عکسهایی رو که با دوربین و لنزهای فوق با کیفیت میگیرم بعد از Resize کردن عکسهام و دیدن اونها روی X1 واقعا از تماشای اونها لذتم دو چندان میشه این در حالیست که همین عکسها رو گوشی خواهرم( آیفون) هست ولی اصلا رنگها رو دقیق نشون نمیده .نوکیا که اصلا مونیتورهاش وضوح نداره و عکس رو سافت میکنه ( خیلی خیلی سافت ) و کمی پراش نور در عکسها دیده میشه اینو من تجربهء عملی دارم و بار ها تست کردم و همیشه X1 بهتر جواب داده
    Last edited by mishen; 19-04-2009 at 22:51.

آخر فروم باز S@nti@go_s&k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام
    دوست عزیز htc پیشکسوت هستش تو عرصه ویندوز موبایل
    من نمیگم x1 بده خیلی هم گوشیه خوبیه اما اینطورم که میگید نیست( در مورد htc)

14. این کاربر از S@nti@go_s&k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

اصلا X1 نگاهش می ارزه به کل گوشیهای ساخت HTC . در ضمن این گوشی رو سونی ساخته و اریکسون طراحی کرده HTC شاید تا 50 سال دیگه هم به لحاظ طراحی به SE نرسه . این دفاع من دفاع از زیبایی و طراحی X1 هست . در مورد امکانات بله صداش خیلی ضعیفه دوربینش هم مالی نیست ولی خوب خیلی کم هنگ میکنه و سرعت اینترنتش واقعا عالیه و قدرت گرافیک LCD این گوشی از همه سر تره ! چون من خودم کارم عکاسیه و عکسهایی رو که با دوربین و لنزهای فوق با کیفیت میگیرم بعد از Resize کردن عکسهام و دیدن اونها روی X1 واقعا از تماشای اونها لذتم دو چندان میشه این در حالیست که همین عکسها رو گوشی خواهرم( آیفون) هست ولی اصلا رنگها رو دقیق نشون نمیده .نوکیا که اصلا مونیتورهاش وضوح نداره و عکس رو سافت میکنه ( خیلی خیلی سافت ) و کمی پراش نور در عکسها دیده میشه اینو من تجربهء عملی دارم و بار ها تست کردم و همیشه X1 بهتر جواب داده
    x1 ساخت htc هست و فقط يه ليبل sony ericsson روش خورده قبول ال سي ديش خوبه ولي فكر نميكنم از آيفون بهتر باشه

16. این کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

x1 ساخت htc هست و فقط يه ليبل sony ericsson روش خورده قبول ال سي ديش خوبه ولي فكر نميكنم از آيفون بهتر باشه
    من همین الان دو تا گوشی تو دستامه کاش میدیدی فرق ها رو اونوقت مهر تایید رو خودت میزدی روش . سچوریشن خیلی خوبی داره و رنگها و رو شارپ و قوی نشون میده . ایفون و ایکوناش قشنگه واقعا امکاناتش صفره مطلقه من نمیدونم چرا این گوشی رو با این قیمت دارن میندازن به مردم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •