ببین یکم به زخما عمق بده ویه کم هم نا منظمش کن عالی میشه......................بعدش رو گوشا نمی خوای کار کنی ؟
ببین یکم به زخما عمق بده ویه کم هم نا منظمش کن عالی میشه......................بعدش رو گوشا نمی خوای کار کنی ؟
خوب دوستان این آخرین رندری هست که اینجا میزارم ( تا بعد از کنکور سراسری نمیتونم پای pc برم)
توی این مرحله چشم را هم مدل کردم روی متریال پوست هم بیشتر کار کردم و از همه بیشتر نورپردازی رو ویرایش کردم
دوست دارم یه توضیح کوچولو در مورد نوع نورپردازیم بدم :
من عمل نورپردازی را با استفاده از 6 نور photometric ( target light ) با intensity بین 3000 تا 70000 cd که شاید سوال کنید چرا اینقدر زیاد دلیلش این است که زمانی که شما از این نورها با قدرت پایین استفاده میکنید بایستی از یه exposure control استفاده کنید که اولین مشکلی که به وجود میاره کار نکردن متریال sss fast skin هست.
پس من با بالا بردن control رقدرت این نورها تونستم exposure غیر فعالا کنم.
برای اینکه نور کار در زاویه های مختلف بیشتر شه هم از یک sky light استفاده کردم.
البته خودم چند تا مشکل را در نظر گرفتم که فکر میکنم اینا باشند :
1 - زخمهای صورت عمق ندارند 2- تکسچر بدن هنوز خیلی کار داره 3- نورپردازی هنوز فرم عمومی داره 4- متریال چشم رفلکت خوبی نداره 5- گوش را هم باید مدل کنم
(اینا را واسه خودم نوشتم تا یادم باشه بعد از کنکور درستشون کنم)
پس تا کنکور 88 از همه ی شما دوستان خداحافظی میکنم و تشکر میکنم به خاطر همراهیتون ایشالا همگی موفق باشید
![]()
ایشالا کنکور پر برکتی داشته باشی و همه رو لوله کنی..اول بشی
همون مشکلی هایی که خودت گفتی رو بر طرف کن+یه تشکر از من به خاطر این پست مفیدم![]()
e رفتی ؟
خوب حقم داری واس کنکور باس درس بخونی
اون خیلی مهم تره
آفرین
کارت تا اینجاش عالیه
آقا حرف بقيه رو باور نكن
من هم يه موقعي جوگير شدم زياد درس ميخوندم يك سال نه تلويزيون (فقط يه سريال ديدم) ديدم نه پاي كامپيوتر رفتم عيد هم هيچ جا نرفتم و فقط و فقط درس ميخوندم (روزي حد اقل 16 ساعت (تا 20 ساعت هم ميرسيد))
آخرش هم آزاد قبول شدم مطمئن باش هر چي بخواد بشه ميشه بيا همين تهران جنوب(tj) خودمون خيلي هم باحاله من كه الآن پشيمونم كه اين همه وقتم رو حروم كردم
تازه 3d max هم يادم رفته بود كلي طول كشيد دوباره يادم بياد
واقعا حيفه شما كه انقدر حرفهاي هستي تكنيكهات يادت بره
به هر حال موفق باشي![]()
ممنون رفقا ( الان کافی نتم )
اینقدرها هم پیچیده نیست
کلش 64 روز بعدش با تمام قوا بر میگردم
فکر نمیکنم توی این مدت چیز زیادی رو فراموش کنم
منم با حرف این دوستمون موافقم من اول تهران مرکز (tm) قبول شدم یه ترم توش خوندم چه خوشی گزشت محیط و بچه ها همه شدید با صفا بودن مخصوصا من که تو دانشکده هنر معماری بودم که محیط (از همون لحاظ!) حرف نداشت ولی چون آزاد بود خوندم و کلی تلاش کردم تا تو علم و صنعت قبول شدم کلی شاد شدم و رفتم ولی الان عین خر پشیمونم و با این که تو آزاد کاری ندارم ولی اگه 1 بار تو هفته نرم آزاد محیط خشک علم و صنعت دیوونم می کنه
اگه رتبت خوب شد حداقل از علم و صنعت رشته ای رو انتخواب نکن تا به بلای من مبتلا نشی
ایول حمید جان
کارت عالیه..
اینشاالله برا کنکور بترکونی....
اقا ای ول خیلی کاراتون عالیتر شده من که 3d رو گذاشتم کنار .موفق باشین
امیدوارم موفق باشی منم کنکور درام جیگر و برات آرزو موفقیت میکنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)