نه زیر نویس فارسیشو هم دارم موندم کدوم رو نگاه کنم ؟
نه زیر نویس فارسیشو هم دارم موندم کدوم رو نگاه کنم ؟
شوالیه تاریکی فیلمیه که من هر چند ماه یه بار میذارم میبینم هیچوقتم خسته نشدم از دیدنش
می گم این عوامل سازنده ی سریال ماه عسل نمی دونن این نوع طوطی قدرت تشخیص نداره هی راه به راه روش صدا می ندازن؟؟؟؟
واقعا بد به حال اونهایی که شوالیه تاریکی رو برای اولین بار میدیدند .
دوبله افتضاح این فیلم به تمام ماهیت اون لطمه زده بود مخصوصا صدای جوکر .
کلا بقیه شخصیت ها هم دوبله جالبی نداشتند . از همه بد تر سانسور های عجیب فیلم بود مثلا اونجایی که جوکر در یک مهمانی حمله میکنه و قصد ربودن هاروی دنت رو داره بی اختیار حدوده 5 دقیقه از صحبت های جوکر ( همون جا که گفت برای چی لب های خودش رو برید ) سانسور کردن .
کلا این فیلم از تلوزیون اصلا به من نچسبید
واقعا که ناامیدمون کردن با این دوبلشون . فقط بلدن از خودشون تعریف کنن . نمیدونم این برنامه ای که شبکه پنج راجع به دوبلورها پخش میکنه رو دیدین یا نه . اونجا فقط منم منم میکنن اونوقت میان و فیلم به این نازی رو خراب میکنند .
من موندم این فیلم جز 1 یا 2 مورد چه صحنه مورد داری داشت که اینهمه از سر و ته فیلم زده بودن من که موقع پخش فیلم فقط قر میزدم
اقا اینا دوبلرای کارتونارو گذاشتن برا این فیلم صدای بتمن که تابلو بود کیه صدای جوکرم فهمیدم صدای شیپور چی رو گذاشتن برا جوکر
این نوع طوطی یا طوطی کوچک اسکندر هست که میتونه تا چند کلمه صحبت کنه اگه از وقتی جوجه ست تعلیمش بدن . یا طوطی بزرگ اسکندر ( تو ایران بهش میگن شاه طوطی ) که این نوع طوطی میتونه صحبت کنه حتی به صورت جمله فرقشم با کوچک اسکندر اینه که نوکش بزرگتره و روی بالش چند تا پر قرمز داره ! من چند بار دقت کردم اما متوجه نشدم که روی بالش رنگ قرمز داره یا نه ؟!
صد در صد با زیرنویس فارسی ببین . کلاً فیلمهای خوب رو تلویزیون به بدترین وجه دوبله و مونتاژ میکنه و موسیقیش رو هم که معمولا حذف میکنه ! اینطور فیلمها رو باید نسخه اصلیش رو ببینین .
بدیش اینه که فقط صحنه های مورد دار حذف نمیشهصد در صد با زیرنویس فارسی ببین . کلاً فیلمهای خوب رو تلویزیون به بدترین وجه دوبله و مونتاژ میکنه و موسیقیش رو هم که معمولا حذف میکنه ! اینطور فیلمها رو باید نسخه اصلیش رو ببینین
خیلی از قسمت های دیگه فیلم رو هم به خواطر اینکه زمان پخش زیاد نشه حذف میکنن
بله حق با شما است این شاه طوطیه من اون بال های قرمزش رو هم دیدم من خودم یه طوطی اسکندر البته کوچیک دارم یادش دادم جمله می گه ولی فکر نمی کنم بدون تعلیم بتونه فورا هر چی گفتن رو تکرار کنه یا تشخیص بده اعضای خونواده رو اون کاسکو هستش که قدرت تشخیص داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)