من همه مدلش رو داشتم به نظرم فقط وسترن دیجیتال سری green هارد seagate 750 که یه سرو صدایی داره آدم دیوونه میشه چه برسه به 1ترا .
من همه مدلش رو داشتم به نظرم فقط وسترن دیجیتال سری green هارد seagate 750 که یه سرو صدایی داره آدم دیوونه میشه چه برسه به 1ترا .
من هنوز وصل نکردم ولی بعید میدونم تق تق داشته باشه حالا تست میکنم میگم !
بله گارانتی 3 ساله ی سازگار ارقام !
دوست عزیز لطفا با دلیل و مستند صحبت کنید.
اینکه حالا 750ش صدا میده چه ربطی داره که 1تراش هم صدا بده. مثلا سیگیت من دارم 500 گیگیابایت هست و سر و صداش وحشتناکه که خود شرکت هم اعلام کردند سریهاشونو و فریمویر براشون داد پس من با این تجربه نباید برم 1ترا از سیگیت بخرم .... ؟!
لطفا کمی منصف و منطقی تر باشید. در ضمن می تونید تستهای بچه ها تو تاپیک مخصوصش را ببینید و تجربه ی عملی دوستان مسلما متیوه کمکتون کنه. و اینکه الآن اصلا تو بازار ایران سری کاویار گرین پیدا نمیکنید.
من گفتم گاها تق و تق می کنه! کلا تو این دو هفته سه بار تق و تق کرده. صدا که اصلا نداره بیچاره. کیفیت کارشم خوبه. یه تست با HD tune ازش گرفتم متوسط سرعت خوندنش 96 مگ بر ثانیه است تو UDMA مد 5. زمان دسترسی اش یه خورده زیاده که 15.4 میلی ثانیه است. هارد بدی نیست تازه به نظر من که یه جورایی چاله میدونیشو بگم دهن کامپیوتر رو آسفالت می کنم(!) خوبم هست. یکم کم لطفی اگه بخوایم اینجوری بگیم که کلا این برند اینجوریه و اون یکی اونجوریه. توی سایت Techreport بررسی کامل تمام هاردها هست اگه دوست داشتید سر بزنید می بینید با اینکه بیشتر از یک سال از عرضه 7200.11 می گذره هنوز هم توی Overall Ranking هست. در حقیقت اینجا به نظر من می خوایم انتخاب بین خوب و خوبتر صورت بگیره نه اینکه این بده اون خوب. در ضمن هاردهای سری یک ترا چه از نظر ساختمان (مثلا کیفیت پلاتر ها) و هم از نظر Motion Control هدهای هارد با بقیه ظرفیت ها فرق های اساسی دارند. بین خود هاردهای یک ترا هم تفاوت های ساختاری هست. مثلا 7200.11 4 پلاتر 250 داره و 7200.12 2 تا پلاتر 500 که همین اصلا این توقع رو ایجاد می کنه تا سرعت هاردهای سری 12 بالاتر باشه.
در مورد کاویر گرین هم من خیلی تحقیق کردم حرفی توش نیست که هارد عالی ای هست اما باید توجه کرد که اصولا وسایل برای چه کاری Optimize میشن. خود WD توی سایت رسمی اش گفته این هارد برای آرشیو طراحی شده و در همون راستا بهینه شده یعنی اینکه اگه یکی Performance بالایی بخواد این هارد تو این تیپ نیست و خود WD کاویر بلک رو توصیه می کنه.
من دیروز رفتم بازار رضا 7200.12 یک ترا رو 101 تومن می داد اگه چونه میزدی احتمالا 100 هم میداد. توی بازار 7200.12 یه جورایی زیاد بود یعنی راحت پیدا میشه. ما که هاردمونو خریده بودیم فقط وایسادیم نگاه کردیم و غبطه خوردیم! جالب این بود که 7200.11 از 7200.12 گرون تر بود! که این از عجایب بازار ایرانه. دلیلش هم بدیهیه چون اونا خرید قبلی بودن!
Last edited by fumed; 04-05-2009 at 07:39.
کسی آمار ندارد این هاردهای وسترن کی می خواهد وارد بازار شود؟
الان قیمت هارد 1 ترابایت سامسونگ چند است؟اونم 3 سال گارانتی سام سرویس دارد؟
هارد سامسونگ f1 اگه پيدا بشه فكر نكنم زير 130 باشه.
هاردهاي وسترن هم شايد هفته ديگه وارد بازار بشن. منظورم سري بلك هست.
اگه الان ميخوايي سيگيت 7200.12 بگير 100 تومن.
یک هارد 1 ترا می خوام بگیرم کدوم بهتره؟ وسترن یا سيگيت ؟
سيگيت 7200.12 چنده ؟ امروز؟
اگر عجله نداری صبر کن مدلهای وسترن بیاید.من تعریف وسترن را خیلی شنیدم و از سیگیت بهتره.
جه مدلی از وسترن بگیرم و حدود قیمتش چنده وکی میاد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)