تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: پرشیا یا ال90 از نظر ظاهر قیمت موتور اتاق؟

راي دهنده
171. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • پرشیا؟

57 33.33%
  • ال؟90

114 66.67%
صفحه 10 از 16 اولاول ... 67891011121314 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 159

نام تاپيک: مقایسه تندر فول و پارس معمولی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

به نظر من يكي از دلايل مرط و مير جاده اي بعد از رعايت نكردن قانون اينه كه مردم عوض اينكه به وضع ايمني ماشين توجه كنن به كلاس و زيبايي ( كه جقدرم pars زيبايي داره!) توجه ميكنن توهين نباشه ها ولي ارزش يه كره الاغ تازه نفس از يه اسب بي رمغ بيشتره
    هرجند اسبه قشتك تره به نظر من كه pars اصلا با L90 قابل مقايسه نيست بهترين ماشين ارزون قيمت تو ايران فقط و فقط ال٩٠
    آره واقعا راست میگی ایول نه اینکه تعداد پژو پارس ها کمتر از ال 90 هاست و بعضی از مردم با اینکه پول پارس دارن ال 90 میخرن واقعا بنازم این لگن صادره از شرکت رنوی فرانسه رو چون مردم خیلی خوش فکرن برن از رنو ماشین بگیرن نه پژو حالا این پارس که موتورش ماله دهه ی 90 اروپاست باز یه سوپاپش می ارزه به کل تندر با این اسمش.مثال شما مثه این گربه دستش به گوشت نمیرسه میگه بو میده.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mkhavari2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آره واقعا راست میگی ایول نه اینکه تعداد پژو پارس ها کمتر از ال 90 هاست و بعضی از مردم با اینکه پول پارس دارن ال 90 میخرن واقعا بنازم این لگن صادره از شرکت رنوی فرانسه رو چون مردم خیلی خوش فکرن برن از رنو ماشین بگیرن نه پژو حالا این پارس که موتورش ماله دهه ی 90 اروپاست باز یه سوپاپش می ارزه به کل تندر با این اسمش.مثال شما مثه این گربه دستش به گوشت نمیرسه میگه بو میده.

جالب بود !!!
    خوش به حاله شما که پولداری و میری یک مخلوق ناقص الخلقه بر اساس پلتفرم 405 رو میخری
    بلاخره سلایق متفاوته این مثال گربه دستش به ... یه مقدار بی احترامیه چه را که اگر روزنامه همشهری رو باز کنی میبینی که با 14 میلیونی که بابت تندر میدن میشه خیلی پارس پیدا کرد ...

3. این کاربر از mkhavari2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز BLACK-BLACK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهرون,لواسون,دارآباد

پيش فرض

جالب بود !!!
    خوش به حاله شما که پولداری و میری یک مخلوق ناقص الخلقه بر اساس پلتفرم 405 رو میخری
    بلاخره سلایق متفاوته این مثال گربه دستش به ... یه مقدار بی احترامیه چه را که اگر روزنامه همشهری رو باز کنی میبینی که با 14 میلیونی که بابت تندر میدن میشه خیلی پارس پیدا کرد ...
    ولش کن بذا راحت باشه من نظرمو گفتم اونم نظرشو گفت.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

جالب بود !!!
    نمیدونم شما با چه اطلاعات بالایی این حرفو زدی که!! یک مخلوق ناقص الخلقه بر اساس پلتفرم 405!!

درسته میشه پیدا کرد ولی من بازم میرم اون 14 ملیون رو برای پارس دست دو میدم نه تندر

ولی مردم هم باید بگن. چون خود شما هم بهتر میدونی که به قول شما !!!!!! این مخلوق ناقص الخلقه بر اساس پلتفرم 405 »» رو مردم هنوز بعد از اومدن این ماشینا با قیمت کمتر عاشقشن

6. این کاربر از IMPost بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نمیدونم شما با چه اطلاعات بالایی این حرفو زدی که!! یک مخلوق ناقص الخلقه بر اساس پلتفرم 405!!

درسته میشه پیدا کرد ولی من بازم میرم اون 14 ملیون رو برای پارس دست دو میدم نه تندر

ولی مردم هم باید بگن. چون خود شما هم بهتر میدونی که به قول شما !!!!!! این مخلوق ناقص الخلقه بر اساس پلتفرم 405 »» رو مردم هنوز بعد از اومدن این ماشینا با قیمت کمتر عاشقشن
    عزیزم اطلاعات خیلی بالایی نمیخواد فکر میکنم سال1377 بود که توی نمایشگاه اتوموبیل تهران اولین بار پرشیا معرفی شد و در همون جا بود که اعلام کردند این خودرو بر اساس پلتفرم 405 فرانسه و با تغییرات مهندسین ایرانی طراحی شده
    پدر من پارس داره و من تجربه رانندگی و سواری با هر دوتاشون رو دارم و اگر بهتون بر نمیخوره باید بگم که اگر راننده باشید به راحتی درک میکنید که تندر خیلی خیلی از پرشیا راحت تر ، پرشتاب تر ، نرم تر و ایمن تر هست
    این که مردم ما هنوز عاشقه این موجود گرون قیمته بی خاصیت میشند خیلی عجیب نیست چه را که همین مردم تا آخرین لحظه ای که پیکان تولید میشد براش سر و دست میشکستند و حاضر بودند قیمت پراید رو بدند اما سوار پیکان بشند بنابراین نمیشه روی انتخاب عوام زیاد حساب کرد.

8. این کاربر از mkhavari2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

دوست خوبم اون پست بالاییت یه خورده دور از اخلاق بود
    ماشین که چیزی نیست آدم بخواد تعصبش رو بکشه
    هرکی با یه ماشین حال میکنه
    شما با پرشیا این دوستمون با تندر 90 و یکی مثل من هم با هیچ کدوم
    در این که پرشیا ماشینی هست که رخ و قیافه خوشگلی داره شکی نیست
    ولی اینو در نظر داشته باش به چه قیمت؟؟
    درسته اسپرت خورشم خیلی خوبه و خیلی خوشگل میشه!
    ولی تا الان تندر 90 سوار شدی و یا اینکه پشتش نشستی؟؟؟
    منم تا قبل از اینکه پشت فرمون تندر 90 بشینم فقط یه سری از اطلاعات ازش داشتم
    ولی واقعا ماشنی هست که رانندگیش لذت بخشه ، ایمنه ، پرشتابه و....
    از نظر ظاهری هم با عوض کردن چراغ های جلو و عقب و یه ارتفاع کوچیک و رینگ و لاستیک اسپرت از اینی که هست قشنگتر میشه
    فقط من به این اعتقاد دارم که بعضی از رنگها به تندر 90 نمیاد (اسم نمیارم چون بازم این سلیقه ای هست)
    این که مردم ما هنوز عاشقه این موجود گرون قیمته بی خاصیت میشند خیلی عجیب نیست چه را که همین مردم تا آخرین لحظه ای که پیکان تولید میشد براش سر و دست میشکستند و حاضر بودند قیمت پراید رو بدند اما سوار پیکان بشند بنابراین نمیشه روی انتخاب عوام زیاد حساب کرد.
    شما هم بی انصافی نکن دیگه
    پرشیا هم اونطور که شما میگین بد و بیخاصیت نیست ها!!!
    پرشیا هم یه مزیت هایی داره که بهتر از تندر هست
    اینطور هم از پلت فرم 405 صحبت نکن
    الان youtube رو بستن بعدا فرصت کردی یه سرچ کوچیک بزن و از افتخاراتی که 405 کسب کرده در زمان خودش مطلع شو
    Last edited by D r i v e r; 17-06-2009 at 22:36.

10. 2 کاربر از D r i v e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اینطور هم از پلت فرم 405 صحبت نکن
    الان youtube رو بستن بعدا فرصت کردی یه سرچ کوچیک بزن و از افتخاراتی که 405 کسب کرده در زمان خودش مطلع شو

پرشیا ماشین خوبیه اما تندر بهتر از اونه
    البته در افتخارات 405 هیچ شکی نیست
    هیلمن هانتر یا (آرو) یا (پیکان) هم در زمان خودش صاحبه خیلی افتخارات بوده حتی قهرمان رالی هم شده بوده
    اما امروز با پیشرفت تکنولوژی دیگه حرفی واسه گفتن نداره

12. 2 کاربر از mkhavari2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 2299's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    همین نزدیکی

پيش فرض

هیلمن هانتر یا (آرو) یا (پیکان) هم در زمان خودش صاحبه خیلی افتخارات بوده حتی قهرمان رالی هم شده بوده
    یک موتور t16 405 رو بنداز رو ماشین دیگه میتونی بری با ماشین های بالای 100 میلیون کل بندازی 400 500 اسب بهت قدرت میده
    پس هنوز هم حرف واسه گفتن داره

14. 2 کاربر از 2299 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

نه دیگه خیلی جالب شد!!!
    میشه یه 7 - 8 تا از این امکانات فوق پیشرفته ای که بر روی تندر 90 هست و بر روی 405 نیست رو نام ببرین دوست من؟؟؟
    همچین میگی تندر هر کی ندونه فکر میکنه از چه ماشینی با چه سطح امکاناتی صحبت میکنه
    یه 7 - 8 تا از این تکنولوژی های به روز تندر رو بگو تا ما هم به اطلاعاتمون اضافه بشه!
    به نظرم چه طراحی داخلی و چه طراحی خارجی 405 سر تر از l90 هست
    میگه نه!!!
    مثال نقض بیار!
    ضمن اینکه تندر فول 1 تومن از 405 معمولی گرون تر هست
    و اینکه با قیمت فول به شما 405 سفارشی رو میدن ویا با ترمز abs
    فکر نکنم air bag هم جز تجهیزات پیشرفته باشه (اونم به صورت آپشنال قابل نصب به رو 405 های جدید هست)

16. 2 کاربر از D r i v e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز BLACK-BLACK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهرون,لواسون,دارآباد

پيش فرض

کم کم تاپیک داره به جای مقایسه عقلانی به جنگ و دعوای طرفدارای ال90 و 405 تبدیل میشه

یک موتور t16 405 رو بنداز رو ماشین دیگه میتونی بری با ماشین های بالای 100 میلیون کل بندازی 400 500 اسب بهت قدرت میده
    پس هنوز هم حرف واسه گفتن داره
    این تاپیک جای بحث در مورد نسخه های Factory-tuned این ماشین هاست نه بحث در باره تعویض موتور و تیونیگ و از این حرفها
    اولین چیزی هم که 405 قبل از انداختن موتور 500 اسبی میخاد تقویت شاسی هستش.

نه دیگه خیلی جالب شد!!!
    میشه یه 7 - 8 تا از این امکانات فوق پیشرفته ای که بر روی تندر 90 هست و بر روی 405 نیست رو نام ببرین دوست من؟؟؟
    همچین میگی تندر هر کی ندونه فکر میکنه از چه ماشینی با چه سطح امکاناتی صحبت میکنه
    یه 7 - 8 تا از این تکنولوژی های به روز تندر رو بگو تا ما هم به اطلاعاتمون اضافه بشه!
    به نظرم چه طراحی داخلی و چه طراحی خارجی 405 سر تر از l90 هست
    میگه نه!!!
    مثال نقض بیار!
    ضمن اینکه تندر فول 1 تومن از 405 معمولی گرون تر هست
    و اینکه با قیمت فول به شما 405 سفارشی رو میدن ویا با ترمز abs
    فکر نکنم air bag هم جز تجهیزات پیشرفته باشه (اونم به صورت آپشنال قابل نصب به رو 405 های جدید هست)

تمام حرفهای شما درست ولی اگه 405 وبه تبع اون پرشیا تا این حد ماشینهای خوبی هستند (در حد مرسدس های کلاس A) چرا پژوی فرانسه دیگه اونها رو تولید نمیکنه و ...... تو پاچه ما؟؟

هر موقع تونستید جواب این سوالو بگید اونوقت 405 هم ماشین خوبیه

این هم اطلاعات در مورد این دو تا ماشین.
    من لیک میذارم مقایسه این که کدوم بهتره با خوانندگان عزیز.

ال 90:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    405:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    خواهشا دیگه شاخ و شونه کشیدن برای هم رو نیز خاتمه بدید که این کارها در شان کاربرای پی سی ورلد نیست.

والسلام

18. این کاربر از BLACK-BLACK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •