طنزش خیلی معنی داره.اونجا که داشت تو اینه نگاه میکرد و عینکش رو برداشت من تو دلم به جاش گفتم حالا که این طور شد واقعا کلاهبردار میشم.
طنزش خیلی معنی داره.اونجا که داشت تو اینه نگاه میکرد و عینکش رو برداشت من تو دلم به جاش گفتم حالا که این طور شد واقعا کلاهبردار میشم.
اره واقعا معنی دار هست منم چنین تصوری کردم که یه ادم به خاطر مشکلات زندگی هست که دست به چنین کارایی میزنه و دلیل اصلیش هم همین مردم هستن وقتی این سریالو میبینم نمیدونم چرا یاد داستان جوجه اردک زشت میفتم که چطور باهاش رفتار میکردن حکایت همین مسعود بدبخت هست یه چیزی که دیروز برام خیلی جالب بود اونجا بود که مرده ده تا سکه داد به مهران مدیری تا بیاد برنامه رو اجرا کنه مهران مدیری به خودشم رحم نکرد و این جور چیزا رو گفت که تو پشت صحه ها هست واقعا جالب بود اینم برای اونایی که مدام میگفتن چرا این مهران مدیری انقدر از همه انتقاد میکنه بدبخت خودش از خودش هم انتقاد کرد.
آره منم اون تیکه رو خیلی حال کردم و خندیدم
تو خونه به جز من هیچکی نگرفت چی شد!!
آره اون سال سر شب های برره چه بلوایی شد!![]()
از همه انتقاد میکنه بدبخت خودش از خودش هم انتقاد کرد.
حالا امسال که طیف مخاطبی که داره بهشون گیر میده به طور رسمی از کارگردانا شروع شدش ببینیم به چند دسته گیر میده توی این 15 روز :d:d:d
اون قسمتی که مسعود شصتچی میره پیش پدر سحر و هی می گه سحر خانوم خوب هستن؟
و پدر سحر می گه اون دیگه نمی خواد با تو ازدواج کنه ،
پدر سحر میگه بیا با هم یه شرکت هرمی درست کنیم وقتی وضعت خوب شد سحر خودش میفته رو پاهات
آقا این حرفا چیه میفته رو پاهات چیه بگو میفته به پات
)))))))
از معنی دار بودن که شکی توش نیست اونجا تو اتوبوس که میگه برای سلامتی مدیری یه کف مرتب هم با حال بود اخه معمولا صلوات میفرسن
آرهاز معنی دار بودن که شکی توش نیست اونجا تو اتوبوس که میگه برای سلامتی مدیری یه کف مرتب هم با حال بود اخه معمولا صلوات میفرسن
خیلی کم (توی تلوزیون حد اقل) دیدیم که کف بزنن به جا صلوات
حالا امسال که طیف مخاطبی که داره بهشون گیر میده به طور رسمی از کارگردانا شروع شدش ببینیم به چند دسته گیر میده توی این 15 روز :d:d:d
ایده خوبی هست
اینطوری دیگه شاید بعد از اتمام سریال کمتر صنف های مختلف به سریال اعتراض کنن که چرا فلان شغل اونطوری بود!!
آره !از همه انتقاد میکنه بدبخت خودش از خودش هم انتقاد کرد.
مث اون قسمتی که تو اتوبوس بود طرف گفت راسته میگن مدیری کلاس میزاره و راننده داره و اینا ... : دی
این دو قسمت که به نظر من از دو قسمت اول مرد هزار چهره خیلی بهتر بود
توی اون سریال قسمت اول و دوم خیلی ضعیف بود ولی توی این مدیری از همین اول میخ و محکم کوبیدش
مخصوصا اون صحنه ی عروسی و بعدش که واقعا تاثیر گذار بود و ادم رو قانع میکرد
دوستان کسی میدونه موسیقی متن دیشبش که قطعه پیانو و و یولون بود اثر کیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)