من منظور شما رو نگرقتم
ولی پیروزی چندین برابر استقلال خرج کرده و الان شیشم نه اول
پولی که به اقای (x)
فصل قبل هم کمک روحی و داوری رو دیدیم![]()
من منظور شما رو نگرقتم
ولی پیروزی چندین برابر استقلال خرج کرده و الان شیشم نه اول
پولی که به اقای (x)
فصل قبل هم کمک روحی و داوری رو دیدیم![]()
معلومه قهرمان استقلال میشه نمی دونم والله شاید حقشه!بازی هایی که اسیا انجام داد کاملا منو زده کرد اما قهرمان بشه ببینیم چکار میکنن دیدی قهرمان اسیا هم شدیم,اره اره اره ه ه ه ه ه ه ه ه!
این کسر 6 امتیازتون منو کشته... همش اینو میگن انگار نمیدونن یا خودشون زدن به ندونستن که از سپاهان اصلی ترین رقیبشون هم 5 امتیاز کسر شد. 6 امتیاز خودشونو میبینن فقط ...
والا زیادم قهرمانانه نبود... بردن یک بر صفر اونم در دقیقه 97 در حالت خوشبینانه از روی شانسه و در حالت بدبینانه لطف داور...
آره فاصله که زیاده... اون قهرمانی کجا این کجا... هر چی رکورد بود استقلال زد : دی راستی آدم کم میاره دچار چه توهماتی میشه ها خودمونیم...صبر كنيد تا ليگ تموم بشه زيادم دلنگران نباشيد كميته داوران فدراسيون سازمان و... همه با تيموتون هستن اگه تميمتون زياد ..... نباشه قهرمان ميشيد! ولي اين قهرماني كجا قهرماني پرسپوليس كجا.......(فاصله رو ميبينيد زمين تا اسمونو ميگم)
بیخیال بابا شما عصبانی هستی بهتون حق میدم . بهتره به جای اظهار نظرهای مضحک سکوت کنید. کمک مالی هم همیشه دو برابرش ماله پرسپولیسه ...دوست خوب 6 تايي من اينايي كه گفتي همون كمك هاي مالي نقدي روحي رواني و... سازمان فدراسيون و....... هستش
بردن یک بر صفر اونم در دقیقه 97 در حالت خوشبینانه از روی شانسه و در حالت بدبینانه لطف داور...
پس احتمالا مقاومت شهاب سنگ بوده!(4-1)طوري بازي ميكرديم كه مربي تيم حريف گفت:طوفان و سيل هم جلوي اين استقلال رو نميگيره!![]()
خوب این حرفم منطقی نیست. یعنی یه جور مغلطه س... همه تیمها در طول فصل یه مقطعی دچار افت میشن. بارسلونا هم یه مدت افت کرده بود. دلیل نمیشه. مهم اینه که استقلال حتی تو دوران افتش هم صدرجدول رو از دست نداد...پس احتمالا مقاومت شهاب سنگ بوده!(4-1)
من دقيقا حافظم ياري نميكنه!در 6 تا بازي آخر 1 برد 3مساوي(يكيشو كه عليزاده خودمون داد در حقيقت اونم اگه ما نميداديم شكست بود!) و 2 شكست بود؟!!
بعد ما بوديم به همين مقاومت تو تهران باختيم؟احتمالا اورانوس بوده!فكر كنم تو تهران ما 5 تا زديم بهشون
ما كه هم قهرمانيم هم رفتيم آسيا.آخي ببخشيد داغ دلتون رو تازه كردم شما فصل بعد تلاش بكنيد شايد شما هم رفتيد آسيا!!!!![]()
نه خدایی خوشم میاد میگن دقیقه 97 و شانس و داور و ...من تو عمرم ندیدم تو لیگ برتر 7 دقیقه وقت اضافه بگیرن...
بابا بنده خدا راست میگه...فاصله زمین تا آسمون...اون قهرمانی با دستمال یزدی برای فدراسیون کجا و این قهرمانی بترکون با ترکوندن رکوردها و ترکوندن تیمها و ترکوندن پرسپولیس کجا......راستی...بنده خدا وینگادا یه بازی میبره همه میگن عاشقتیم..یه بازی که می بازه حیا کن رها کن به راه میفته...این مرام و معرفت منو کشته..............![]()
بچه وقتي حرف ميزنه اول حرف دهنشو مزمزه ميكنه بعدا .....
عصبانيت از سرو شكلت ميباره و وقتي عصباني ميشي حرف نزن مردمميشن.
اين جامو ببين زود تر ميدن به اينا خودشونو ..... كردن
.................
ركورد ميزنن
چه كار سختي ميكنن! (دلخوش باشيد به اين چيزا و اميد وار به فوتبال)
با نامردي شموشك هم قهرمان ميشه ! ركوردم ميزنه مثل باقلوا...
قربون فوتبال پاك برم كه اگه انجام بشه 6 تاييها ميرن 13 هم![]()
Last edited by ragbar12; 05-04-2009 at 03:18.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)