تا حالا تو عمرم انقدر منتظر یه بازی نبودم، واقعاً عالیه، حتی به سرم زده بود اورجینالش رو بگیرم ولی بعداً که یکمی بیشتر فکر کردم پشیمون شدم.
تا حالا تو عمرم انقدر منتظر یه بازی نبودم، واقعاً عالیه، حتی به سرم زده بود اورجینالش رو بگیرم ولی بعداً که یکمی بیشتر فکر کردم پشیمون شدم.
کسی هنوز نفهمیده نسخه ی 360 بهتره یا PC ؟
قاعدتا هر 2 نسخه یکجورن حتی حجم بازی در هر دو نسخه یکیه و هر دو پلتفرم بازی روی 30 FPS قفل شده. Mass Effect چون اصلش مال 360 هست اصلا براش تو کنسول کم نمی زارن . من به احتمال صد در صدر مثل Dragon Age هر دو نسخه را می گیرم. تفاوتاش میگم. ولی به هر حال به خاطر Save های ME 1 برای همون پلتفرمی که بازی کردی خریداری کن.
منم کم کم امضا و آواتارم از Dragon Age خارج میشه و به Mass Effect 2 وارد میشه !
تریلر جدید کلاس Vanguard از IGN که Christina Norman در موردش توضیح میده - تکرار می کنم جدیده .
می تونید قدرت Charge که مخصوص کلاس Vanguard هست ببینید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رو PC هم باید (حتما) رو 30 قفل بشه ؟!
شاید رو 60 بشه اونم احتمالا بخاطر فعال کردن Vsync ...
حداقل نسخه قبلی که اینطوری نبود :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by djmd; 06-01-2010 at 00:09.
فکر کنم طبق قاعده براش یک قسمت توی setting بذارن.
اگه دوست داشته باشی میتونی روی یه فریم خاص ثابت نگه داره یا متغیر باشه.
البته مطمئن نیستم که اینجوری باشه. ولی یادمه توی ستینگ چند تا بازی همچین چیزی دیدم. به نظرم این هم اینجوری باشه.
یادم نمیاد تا حالا بازی کرده باشم که فریمش روی 30 ثابت بوده باشه. شاید هم بوده و من ندیدم!!
دوستان من نسخه قبلی رو بازی نکردم و سیو ندارم...حالا اگه سیو نداشته باشیم و اون موجودات ما رو نشناسن
مشکلی پیش نمیاد..؟
مشکل خاصی که فکر نکنم , شاید کمی الافی داشته باشی که باهات آشنا بشن ولی خوب نسخه 1 هم بازیه خیلی زیبایی بود چرا که نه ؟! بشین تا وقت هست یک رو تموم کن و بعدش هم به امید خدا 2 رو می ترکونی ... من که بعد از امتحانا (البته امتحانایی که تحریم شدند) به احتمال زیاد 1 رو دوباره بازی می کنم ...
اگر شماره یک را بازی کنی و شخصیتتو Import کنی از کوچکترین تصمیمی که گرفتی در شماره دوم می تونی نتیجشو ببینی و دقیقا احساس می کنی که شماره 2 و یک دقیقا یک بازی اند چون شخصیتت همونه با همون دنیایی که خودت حالت دادی و به قول معروف شخصی تر میشه بازیت. حتی اگر با کسی روابط عاشقانه برقرار کردی در شماره یک باز هم باهاشون برخورد می کنی و حتی می تونی باهاشون به هم بزنی و با هم تیمی های جدیدت بریزی روهم ! وقتی که بازیو تموم کنی برای شماره سوم هم Save را نگه دارید ( البته اگر زنده موندید )دوستان من نسخه قبلی رو بازی نکردم و سیو ندارم...حالا اگه سیو نداشته باشیم و اون موجودات ما رو نشناسن
مشکلی پیش نمیاد..؟
قاعدتا PC بهتر عمل می کنه و حتما روی 30FPS قفل نمی مونه . Casy Hudson می گفت هر دو نسخه از همه نظر با هم یکسانند ولی حتما توی گرافیک حداقل PC تو تعداد FPS بهتره. ولی خوب منظورش اینه که نسخه 360 هیچی کم نداره .فکر کنم طبق قاعده براش یک قسمت توی setting بذارن.
اگه دوست داشته باشی میتونی روی یه فریم خاص ثابت نگه داره یا متغیر باشه.
البته مطمئن نیستم که اینجوری باشه. ولی یادمه توی ستینگ چند تا بازی همچین چیزی دیدم. به نظرم این هم اینجوری باشه.
یادم نمیاد تا حالا بازی کرده باشم که فریمش روی 30 ثابت بوده باشه. شاید هم بوده و من ندیدم!!
میگم این سیو های ما تو بازی کار می کنه ؟
یا بازم باید ژانگولر بازی در بیاریم ؟ :دي
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)