کسی از OLC استفاده نکرده؟
خود آموز نصرت بهترینه برای تازه کارها
سلام
من یه راه خییییییییییییییلی توپ بلدم
این راه هم کم هزینه است و هم همه جا میتونی استفاده کنی
یادگیری با پیامک
من امتحان کردم
خیییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییلی خوب جواب داد
آخه من تنبل هم هستم
اگه بخوام کتاب بخونم یذره امروز می خونم ,یذره پس فرداو...
اما دوست دارم یجورایی به زور هم که شده سریع تمومش کنم
اگه بازم سوالی هست در این باره خوشحال می شم بتونم کمکتون کنم
خودمونیم سن تو یاد گیری زبان خیلی موثر هستش. شنیدن کی بود مانند دیدن! البته من که 25 سالم بیشتر نیستاینو واسه پیر مردا گفتم
---------------------------------------
از شوخی گذشته من یه ایده دارم که این ایده رو تو یکی دیگه از تاپیک ها هم مطرح کردم.
یه کاری که به نظرم خیلی جواب می ده این هستش که آی دی های همدیگرو داشته باشیم و با یاهو مسنجر کنفرانس بذاریم، چند نفری جمع شیم دور همدیگه، موضوع بدیم، انگلیش صحبت کنیم.
این کار reading, writing, speaking رو قوی می کنه.
قوی تر ها هم می تونن به ضعیف تر ها کمک کنن.
سلام
عزیز، من خودم کتاب"گرامر کامل زبان انگلیسی براساس Grammar in use" ترجمۀ "حمید بلوچ" از "انتشارات شباهنگ" رو کار می کنم یعنی اولش بدون ترجمه اش رو خریده بودم خیلی درکش سخت بود ولی بعد ترجمه فارسیشو تو بازار پیدا کردم عالی بود و تا حالا چیزی به اون جالبی ندیده ام.
حدود 132 درس 2 یا 3 صفحه ای داره که برا هر درسش 3 یا 4 صفحه تمرین گذاشته با جواب تمرین ها
نمیگم همین الان بری بخری ها ولی یه نگاه بکن اگه واقعاً برات جالب بود ازش استفاده کن
موفق باشی
Last edited by majidabed; 07-10-2010 at 21:51. دليل: ویرایش جزعی - اضافه کردن مولف به نام کتاب
سلام
من لینک رو گذاشته بودم ولی خراب شد(من بلد نیستم چجوری بذارم)
اسمم که ببرم تبلیغ میشه
ولی تو گوگل یه سرچ بکنی کلی لنیک دانلود پیدا می کنی
نشد به خودم پی ام بده برات می فرستم
majidabed@yahoo
majidabed@gmail
majidabed@live
Last edited by majidabed; 07-10-2010 at 22:24.
ایدۀ Tenacious شاهکاره
من خودم اولین نفر:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی هم دوست دارم دوستایی که مثل خودم علاقه مند به یادگیری زبان انگلیسی هستند پیدا کنم.
بچه ها یاعلی شروع کنید دیگه
ایده خوبیه ... اما کو وقت؟ وقت بود اره خب ... باز من ای دی م تو پروفایلم هست کسی خاست هر وقت ان بودم خوشحال میشم بحرفیم یا کمکش کنم ...
از مطالبی که در پست های قبلی خواندم مهمترین کار کلاس رفتنه ولی من امکان کلاس رفتن ندارم اصلا می خوام زبان یاد بگیرم از مبتدی بالاتر بلدم قبلا کلاس رفتم الان میخوام طی مدت 2 سال که وقت دارم زبانم عالی بشه خودمم بخونم و اصلا هدفم مکالمه نیست از چه کتابی شروع کنم ؟؟؟ چه طوری بخونم؟؟؟ مرسیییییییی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)