واااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااای !!!!
تا الان نمیدونستم . دارم شاخ در میارم !!!!
از الان لحظه شماری برای عرضه این گوشی شروع میشه !!!!
کیفیت فیلمبرداریش چیه؟
واااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااای !!!!
تا الان نمیدونستم . دارم شاخ در میارم !!!!
از الان لحظه شماری برای عرضه این گوشی شروع میشه !!!!
کیفیت فیلمبرداریش چیه؟
اولا" گفتن مخلوط اون دوتا پس uiq نیست
ثانیا" open surce هست پس میتونه استفاده کنهخوب حالا چطونه.....گی گفته.اصلا سونی اریکسون uiq مال خودش بود.کی جرات داره بگه این کار رو بکن یا نکن.
این سیمبین جدید هم سیمبین اپن سورس هست.مخلوط از uiq هم نداره.با اینترفیس جدیده...؟!؟!؟!
من گفتم شنیدم ...... ولی من جدی فکر میکردم که UIQ جم شده ......
سیمین همچین چیزه تهفه یی هم نیست والا....uiq تخته بشه مگه میشه تو خود همین سایت هزاران طرفدار داره...!!!
(عضو ارشد سازمان نابود سازی سیمبین و حومه).
ولی باز این سیمبین اس ای از سیمبین نوکی و سامی به نظرم بهتره........!!!
اسمم هم راستش مردم تهران مرا سعید صدا می کنند مردم دانشگاه مرا سعدی صدا میزنند و مردم p30 هم سعید حکیم
از اونجایی که اس ای برنده موفقی بوده ... هست ... خواهد بود ....کیفیت فیلمبرداریش چیه؟
شاید از این مسخره بازیها روی گوشی نزاره.........!!!
یعنی فیلمبرداری خوب که کاربران سونی اریکسون همیشه ازش محروم بودن مسخره بازی حساب میشه؟![]()
نمیدونم پیشتر گفتم یا نه ولی سونی(نه SE ) یه سنسور 12 مگاپیکسلی زده بود که قابلیت فیلمبرداریش این بود
HD 1080p@27fps و HD 720p@ 30fps در صورتی که پردازنده و رم گوشی بتونه فراهم کنه...
اگه اینطوری بده باید 200 گیگ رم بخوره که بشه 1 ساعت فیلم گرفت(200 گیگ شوخی بود ولی خیلی جا میخاد...)
اینم آدرس در مورد سنسور
ببینیم این گوشی چی میشه...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سپاس
شما هم کیفیت عکس کا 850 رو با سامسونگ جی 800 مقایسه کن تا بفهمی که سایبر شات فقط یک اسمه
تا بیاد سونی اریکسون اینو منتشر کنه سامسونگ 6 تا 12 مگاپیکسلی داده بازار
شما هم کیفیت عکس کا 850 رو با سامسونگ جی 800 مقایسه کن تا بفهمی که سایبر شات فقط یک اسمهدوست عزیز این پستها همه باعث تحرک میشه هاتا بیاد سونی اریکسون اینو منتشر کنه سامسونگ 6 تا 12 مگاپیکسلی داده بازار!!!
اگه طرفدار سامسونگی میتونی بری اونجا و هرچی دوست داری با سامسونگ حال کنی
ولی اینجا کلوپ سونی هست و اشتباه اومدی
یه سری عکس جدید از جی اس ام آرنا از آیدو :
![]()
آقا عکس از اسپیکرش بیرون نیومده؟دی...
حامد من ول کردم حالا تو گیر دادی؟
زیر درپوش لنزشه احتمالا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)