تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 28 اولاول ... 6789101112131420 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 274

نام تاپيک: مقايسه omnia i900 با سونی اریکسون Xperia™ X1

آخر فروم باز Amin.M.1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

تو یه کلوپ دیگه پرسیدم کسی جواب نداد حالا اینجا میپرسم. ویندوز موبایل 6.5 تا چند رنگ ساپورت میکنه؟ اگه 256k ساپورت کنه که اکسپریا اوضاش بهم میریزه.

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

اینکه من به کسی توهین کردم یا نه مربوط میشه به رابطه من با اون شخص نه هیچ کس دیگه. خود طرف نیومده هیچی بگی شما کاسه داغتر از آش شدی؟ علی پسر خالمه و اگر هم پسر خالم هم نبود با رابطه ای که داریم باز هم این حرف رو بهش میزدم. سعی کن به مسائل دیگه برسی! متاسفم که هنوز این بچه بازیها تو فرومهای ایرانی وجود داره. خوش باشید.
    مسیح جان چیزی نگفت بنده خدا. خب لابد ایشون خیلی مقرراتی هست عیبی نداره که.

داره خودمونی میشه Masih60's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

مسیح جان چیزی نگفت بنده خدا. خب لابد ایشون خیلی مقرراتی هست عیبی نداره که.
    میشه بفرمایید کجای مقررات نوشته "جون عمه ات" توهینه؟ ایشون اگر تازه از سفر فرنگ برگشته باید بدونه که اینور آب به این چیزا توهین نمیگن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_MacBook_Apple's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

بابا بیخیال اون مقایسه رو خودم انجام داده ام و کدوم تقلب رو میگی.
    اینم بگم من اون عکس رو با کنون powershot که 10 مگاپیکسل هست گرفته ام و تو اون عکس هم فلاش رو خاموش کرده ام.
    بالاخره شما اگه اون عکسی که به اون تابلویی هست قبول نداری.حداقل اینو میتونم بگم که چون خودم از نزدیک هم دیدن میتونم بگم کیفیت lcd اکسپریا هر دو تا رو هم قورت میده.
    البته نظر شما محترمه ، اما نمیشه به این راحتی انتظار داشته باشین که کسی قبول کنه که کیفیت صفحه اکسپریا از آیفون بالاتر باشه ، آخه این حرف شما به یه شوخی شبیه و من تاحالا هیچ جا ندیدم همچین حرفی زده باشن.
    آیفون همیشه توی اسکرین حرف اول رو می زده . 16 میلیون رنگ در مقابل 65000 رنگ تفاوت خیلی زیادیه و غیر ممکنه که هیچ تاثیری توی کیفیت نداشته باشه.
    در ضمن همونطور که می دونید گوشیهای ویندوز موبایل از صفحات مقاومتی استفاده می کنند و آیفون از صفحه خازنی استفاده می کنه ، و حتماً هم می دونید که صفحات خازنی علاوه بر مولتی تاچ بودن کیفیت بالاتری نسبت به صفحات مقاومتی دارن ، و همیشه یکی از ایرادات بزرگ ویندوز موبایل عدم پشتیبانیش از صفحات خیلی با کیفیت بوده و حتی گوشیهای سیمبین هم کیفیت بالاتری از نظر صفحه دارن دارن.
    پس دلیل خاصی وجود نداره که کیفیت صفحه اکسپریا بخواد بالاتر از آیفون باشه. پس انتظار قبول این مطلب رو نداشته باشید.
    من خودم هم با هر دو گوشی کار کردم (نه در یک زمان) ، اما کیفیت صفحه آیفون آدم رو متحیر می کنه ، در حالی توی صفحه اکسپریا چیز خاصی برای تحیر دیده نشد. حتی من تفاوتش رو با امنیا هم آنچنان متوجه نشدم و توی کار چیزی نشون نداد و فقط توی نمایش بعضی عکسها با دقت می شد فهمید.
    پس بهتره که برای مقایسه صفحه اکسپریا ملاک همون گوشیهای ویندوز موبایل قرار بگیرن ، چون قبول بالاتر بودن کیفیت صفحه ااکسپریا نسبت به آیفون یکم غیر منطقی به نظر می رسه...

5. این کاربر از ali_MacBook_Apple بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

دوست عزیز masih60 منظور دوستمون این بود که خوب اینجور بحثها جو تاپیک رو به هم میریزه و بحث رو به کل کل و دعوا میکشونه.
    خوب شما میتونی اینجور بحثها رو بین خودتون بصورت پیغام خصوصی رد و بدل کنین.و از اسپم دادن خودداری کنی.
    اصلا گیریم علی جان برادرت باشه باز هم اینجا جاش نیست که اینجور بحث کنی.و موجب منحرف شدن تاپیک بشی.

داره خودمونی میشه Masih60's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوست عزیز masih60 منظور دوستمون این بود که خوب اینجور بحثها جو تاپیک رو به هم میریزه و بحث رو به کل کل و دعوا میکشونه.
    خوب شما میتونی اینجور بحثها رو بین خودتون بصورت پیغام خصوصی رد و بدل کنین.و از اسپم دادن خودداری کنی.
    اصلا گیریم علی جان برادرت باشه باز هم اینجا جاش نیست که اینجور بحث کنی.و موجب منحرف شدن تاپیک بشی.
    بله، بنده هم موافقم که باعث به هم خوردن نظم تاپیک و دعوا و کل کل میشه ولی در صورتیکه کسی که اصلا موضوعی بهش مربوط نیست بخواد دخالت کنه. مثل ایشون که اومده دخالت کرده و هم نظم تاپیک به هم ریخته و هم...! بهتره آدم توی موضوعی که بهش ربطی نداره اصلا دخالت نکنه!

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_MacBook_Apple's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

داداش من چرا به مردم توهین میکنی؟ این چه حرفیه؟
    حتی اگه شما با کسی هم شوخی دارید نباید اینطور حرف بزنید، اگه به نظر شما حرفشون منطقی نیست بگید این چه جور حرف زدنه؟ جدآ این کار در شان شما نیست.
    البته من از دوست خوبم Mah12 خیلی ممنونم که حمایت می کنه .
    اما من واقعاً با مسیح جان این حرفا رو ندارم
    درضمن ، من واقعاً بدون نگاه کردن تایپ می کنم جون عمم

9. این کاربر از ali_MacBook_Apple بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Mah12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

چند تا نقل قول از GSMArena درباره نمایشگر x1

برای نمایش عکس
    The high-res display is also more than welcome when browsing pictures on the Sony Ericsson XPERIA X1. Thanks to the WVGA resolution you can see more detail on the screen than any other handset out there
    نظر کلی درباره نمایشگر X1
    High-res display is spectacular
    نمایش فیلم
    So, watching videos is surely another point won for XPERIA X1
    در جستجوی و وبگردی(اینترنت)
    The WVGA display snatches a point again in the web browsing department
    نمایش اسناد مثل ورد و pdf
    Once again, the WVGA display of the X1 proves superior in fitting documents contents.
    نمایش نقشه و استفاده از GPS در مقایسه با آیفون
    When it comes to displaying maps on screen, the WVGA display is undoubtedly a great advantage. It offers much more detail than the iPhone for example at relatively the same level of magnification.

اینکه من به کسی توهین کردم یا نه مربوط میشه به رابطه من با اون شخص نه هیچ کس دیگه. خود طرف نیومده هیچی بگی شما کاسه داغتر از آش شدی؟ علی پسر خالمه و اگر هم پسر خالم هم نبود با رابطه ای که داریم باز هم این حرف رو بهش میزدم. سعی کن به مسائل دیگه برسی! متاسفم که هنوز این بچه بازیها تو فرومهای ایرانی وجود داره. خوش باشید.
    این که شما چه نسبتی با کی دارید به خودتون مربوطه اما اینکه بخش پاکت پیسی رو با چت روم اشتباه گرفتید به همه مربوط میشه.
    داوری این قضیه با بقیه...

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

البته نظر شما محترمه ، اما نمیشه به این راحتی انتظار داشته باشین که کسی قبول کنه که کیفیت صفحه اکسپریا از آیفون بالاتر باشه ، آخه این حرف شما به یه شوخی شبیه و من تاحالا هیچ جا ندیدم همچین حرفی زده باشن.
    آیفون همیشه توی اسکرین حرف اول رو می زده . 16 میلیون رنگ در مقابل 65000 رنگ تفاوت خیلی زیادیه و غیر ممکنه که هیچ تاثیری توی کیفیت نداشته باشه.
    در ضمن همونطور که می دونید گوشیهای ویندوز موبایل از صفحات مقاومتی استفاده می کنند و آیفون از صفحه خازنی استفاده می کنه ، و حتماً هم می دونید که صفحات خازنی علاوه بر مولتی تاچ بودن کیفیت بالاتری نسبت به صفحات مقاومتی دارن ، و همیشه یکی از ایرادات بزرگ ویندوز موبایل عدم پشتیبانیش از صفحات خیلی با کیفیت بوده و حتی گوشیهای سیمبین هم کیفیت بالاتری از نظر صفحه دارن دارن.
    پس دلیل خاصی وجود نداره که کیفیت صفحه اکسپریا بخواد بالاتر از آیفون باشه. پس انتظار قبول این مطلب رو نداشته باشید.
    من خودم هم با هر دو گوشی کار کردم (نه در یک زمان) ، اما کیفیت صفحه آیفون آدم رو متحیر می کنه ، در حالی توی صفحه اکسپریا چیز خاصی برای تحیر دیده نشد. حتی من تفاوتش رو با امنیا هم آنچنان متوجه نشدم و توی کار چیزی نشون نداد و فقط توی نمایش بعضی عکسها با دقت می شد فهمید.
    پس بهتره که برای مقایسه صفحه اکسپریا ملاک همون گوشیهای ویندوز موبایل قرار بگیرن ، چون قبول بالاتر بودن کیفیت صفحه ااکسپریا نسبت به آیفون یکم غیر منطقی به نظر می رسه...
    علی جان منم قبول دارم ایفون تو lcd یه چیزه دیگست.و منکرش هم نیستم.تو اون عکسها هم من با ایپاد تاچ مقایسه کرده ام و دوستمون محمد جان هم گفته که lcd ایپاد تاچ کمی تاریکتر از ایفون عمل میکنه.و باعث میشه کمی تیره تر بنظر بیاد.ولی اگه بخواهیم خود lcd اکسپریا رو با خودlcd گوشی ایفون مقایسه کنیم تو کیفیت عکس و فیلم میشه گفت تقریبا یکیند .همونطوری هم که خودت گفتی منوبندی ایفون و در کل سیستم عامل مکینتاش کجا و منوبندی ویندوز موبایل کجا.خوب معلومه که تو منو بندی و اکثر موارد ایفون داره حکومت میکنه.
    این لینک رو هم به دوستمون امین جان گفتم تا راحتر تشخیص بدن که 65k colors ویندوز موبایل نه تنها جلوی 16m colors کم نمیاره بلکه تو اکثر موارد از اونم بهتره.من خودم به شخصه فیلم دیدن تو ایپاد تاچ یا ایفون رو به هیچ وجه با اکسپریا سهله حتی با lcd گوشی htc toucd hd هم عوض نمیکنم.
    موفق باشی.

12. 4 کاربر از ninja3000sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

قابل توجه همه من با بهترین سند و مدرک میگم که windows mobile 6.1 فقط 65k رنگ رو ساپورت میکنه.... خودم از مایکروسافت پرسیدم. ولی برای 6.5 گفت نمیدونم و یک شماره تلفن داد گفت از اون بپرسم.

14. این کاربر از Amin.M.1986 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •