من بیچاره رو چی میگید ...
سر کلاس با کلی دختر
صدای زیاد معده
قاررررررررررررررررررررررر ررررررررررررررررررررررررر رررررر
همه نگاه ها به طرف من
هروز
تکرار و تکرار
خدای من
من بیچاره رو چی میگید ...
سر کلاس با کلی دختر
صدای زیاد معده
قاررررررررررررررررررررررر ررررررررررررررررررررررررر رررررر
همه نگاه ها به طرف من
هروز
تکرار و تکرار
خدای من
سلام،
امروز اومدم فروم رو چک کنم ببینم چه خبر ها..
راست میگی، از سرطان هم بدتره، خودم به انواع سرطانها مشکوک شده بودم و شبها خوابم نمیبرد! اما الان که کاملا خوب شدم میفهمم که یکی از عوارض جانبی اون مشکل روده و معده، همین تخریت اعصاب آدمه و خوشبختانه ربطی به سرطان نداره. یه چند وقت قبل از اینکه ریشه مشکلم رو پیدا کنم، دیگه دیوونه شده بودم حتی به HIV هم فکر کردمگفتم حتما ایدز گرفتم که این مشکل برام پیش اومده و خوب نمیشه!! آدرس این کلنیک های تست HIV رو از تو اینترنت در آوردم و رفتم سراغشون! یکیشون تو شریعتی پایینتر از میدون قدس بود که رفتم برای تست! کلی وقتم رو گرفتن بعد گفتن باید کارت شناسایی بدی! من که دیگه کلی ترسیده بودم بیخیال شدم اومدم بیرون رفتم سراغ اون کلینیکی که تو استاد معینه چون نوشته بود اونجا شناسایی نمیخاد. تا برسم اونجا ساعت دو شده بود و اونا هم تعطیل کردن. خلاصه منم برگشتم خونه و فقط یک قدم تا تست HIV فاصله داشتم. بعدا هم دیگه سراغش نرفتم و حالا هم که کاملا خوب شدم
. فقط میخواستم بگم که این مشکل شدیده که باعث تخریب اعصاب میشه، دیدم یه دوستی نوشته بود که چرا بیخودی استرس دارین و از این جور حرفا، بابا این صداهای وحشتناکن که باعث استرس و بقیه مشکلا میشن نه اینکه چون استرس داریم روده هامون صدا میدن!!
یادم میاد اون اوایل سر کلاس زبان توی خونه استاد خانم سه تا دختر بودیم با سه تا پسر که یه روز حدودا ساعت 10 این صدای وحشتناک توجه همه رو به من جلب کرد، خودتون ببینید چقدر آدم خجالت میکشه،استادمون گفت صبونه نخوردی! من بیچاره هم برای اینکه کمتر ضایع بشم گفتم نه! رفت برام گردو آورد که بخورم، دیگه خودتون عمق فاجعه رو حساب کنید
.
واقعا نمیدونم این دکترا بعضیاشون واقعا بیسوادن یا اینکه شرفشون رو بخاطر پول زیر پا میزارن و با جون و روح و روان بیمارا بازی میکنن! در هر دو حال، وای به حال اون مملکت و اونه بدبخت هایی که توش زنده ای (و نه زندگی) میکنند.
یاد این داستان افتادم که نمیدونم اصلش مال کیه و دقیقش چیه: یکی داشت مردم رو نصیحت میکرد گفت هرکی مریض شد باید زود بره دکتر و حق ویزیت رو پرداخت کنه چون دکترا حق زندگی دارن. بعد باید نسخه دکترو ببره داروخونه دوا ها رو بخره و پولش رو بده چون صاحبای داروخونه هم حق زندگی دارن. ولی نباید دوا ها رو مصرف کنه چون بیمار ها هم حق زندگی دارن!!!
من به عنوان راه حل قطعی باز هم تاکید میکنم که احتمالا در جایی از بدن که احتمالش رو نمیدید، یه منبع عفونت درست شده که باعث این مشکلا میشه، اگه پیداش کنید و درمانش کنید امیدوارم که مثل من خوب بشید.
راستی اینم بگم که حدود یه ماهه که گیاه خواریم رو شروع کردم، البته هنوز غذاهای پخته گیاهی هم میخورم ولی قصد دارم دوباره کاملا وگن بشم (فقط گیاه های خام بخورم) چون بطور قطعی فهمیدم که مشکل روده هام دیگه هیچ ربطی به اون رژیم گیاهخواری نداشت. بخاطر اینکه میتونم دوباره وگن بشم، بینهایت خوشحالم.![]()
Last edited by SLZ; 05-03-2012 at 23:28.
ببین من که خاک بر سرم شده رفته - با تمام دنیا قطع رابطه کردم .
حالا ببینم که کجای بدنم عفونت داره و اینا دوباره باید برم یه دکتر که عفونترو درستش کنه اونوقت مشکل میشه دو تا !
بد بختی اینه که با این صدای معده روم نمیشه پیشه یه دکتر دیگه به جز دکتر معده برم . lol .
واقعا بیچاره شدم رفت .![]()
اقا اگه از عفونت باشه که مشکل من حله
من دیروز رفتم دندونپزشکی واسه روکش یکی از دندونام
دکتره میگفت این دندونت بیشتر از یک ساله که عفونت داره به خاطر اینکه درست عصب کشی نشده و باید درمان شه . ( از عکس متوجه شده بود ، وگرنه نه دردی داشتم و نه عفونتی مشخص بود )
حتما یه دندون پزشک برید
من فردا دوباره میرم زیر تیغ عصبکشی![]()
نه بابا، از من که بدتر نیستی (آزمایش ایدز!!). من اون اولا پیش سه تا متخصص رفتم، اولی که خدا لعنتش کنه بدون اینکه از مریض بپرسه ایدز یا هپاتیت داری (تا از آندوسکوب جدا برای اینجور بیمارا استفاده کنه) 2 بار منو آندوسکپی کرد، دومی که کل سوادش انقدر بود که برام آزمایش حساسیت به گندم نوشت (حالا اسم دقیقش یادم نیست) سومی هم که رفتم خودم بهش گفتم برام چی بنویسه!!! پیش هر سه تاشونم با ولوم روده تا آخر رفتم!! دومی هم که تو مطبش پر از دختر بود که با ماماناشون اومده بودن ماینه!!! ببین به نظر من پیش متخصص عمومی بورو بگو دکتر گوارش گفته احتمالا یه جای بدنت عفونت داره، بگو یه آزمایش خون با تمام احتمالات ممکنه برات بنویسه تا یک سری سرنخ از منبع عفونت پیدا بشه. ببین، به نظر من به ترتیب اولویت به اینجا ها هم شک کن: 1- دندون عقل پنهان یا نیمه پنهان یا هر نوع بیماری لثه ای یا دندانی (به عقب رفتگی بیش از حد لثه ها توجه کن) 2- لوزه ها 3- سینوسها 4- هلیکو باکتر پیلوری 5- جاهای دیگه که دیگه باید متخصص تشخیص بده. به نظر من اگه ریشه رو پیدا کنی، دستگاه گوارشت هیچ عیبی نداره و خود به خود با رفع علت اصلی خوب میشه. اگه دکترای گوارش به سیم آخر بزنند و هیچ دلیلی برای بیماری های گوارشی یه مریض پیدا نکنند، احتمالا میگن که IBS داره! یعنی علت اصلی رو نمیتونن تشخیص بدن. خوب، آستینا رو بالا بزن و تحقیق کن (کس نخارد پشت من...).
یه نکته مهم: وقتی من مریض بودم، میرفتم اینترنت با کلی کلمه های کلیدی پزشکی دنبال بیماریهای مختلفت و نشانه هاشون میگشتم، فکر کنم 60 درصد هر بیماری رو که تو اینترنت گیر می اومد، تو خودم میدیدم!!! این کار رو نکن و همیشه بدون که Little knowledge is dangerous.
---------- Post added at 04:20 PM ---------- Previous post was at 04:16 PM ----------
لطفا اگه خوب شدی حتما اینجا بگو که هممون مطمئن بشیم. مال من حدود یکی دو هفته بعد از جراحی دندونم خوب شد. منم دندون عقلم نه درد میکرد، نه باد کرده بود، نه هیچ نشانه دیگری داشت.
Last edited by SLZ; 07-03-2012 at 15:25.
ببین من همه این کارایی که میگی کردم . همه از دم .
ازمایش خون دادم همه چی عالی بود یعنی از این بهتر نمیشد .
اندوسکپی هم کردم گفت یه زخم کوچیک ( زخم هم نبود یه چیزی تو مایه های ) تو اثنی عشر داری که یه سری دارو اینا داد چون ترش هم می کردم. دیگه مشکلی نبود . خوب شدم .
مشکل هلیکو باکترم ندارم ( دکتر گفت ) حالا از کجا فهمید نمیدونم شاید از ازمایش خونم فهمید شایدم از اندوسکوپی .
سینوس و اینا هم رفتم پیش فوق تخصص گوش و حلق و ... عکس گرفت گفت سینوساتم ردیف و مشکلی نداره .
دندونا و لثه و اینا تا اونجا که میبینم و به نظر میاد و 2 سال پیش هم دندون پزشک دید فقط یه دندونم رو پر کرد بقییه همش سالم بود - همش سالمه بعدشم با این صدای معده اصلا دیگه روم نمیشه برم پیشه دندون پزشک . فقط جدیدا داره دندونه عقلم در میاد ولی مشکل صدای معده من از 1.5 سال پیش شروع شد که خوب اون موقع خبری از دندون عقل نبود .
خلاصه هر کاری بگی کردم از رژیم غذایی که موادی که باعث ایجاد نفخ میشه نخوردن بگیر تا غذا نخوردنو - غذای زیاد خوردنو - همه چی . دیگه فکر نکنم کسی باشه اندازه من این کارارو کرده باشه چون من واقعا خاک بر سر شدم .
یه سری تست تنفسی هست که باید بری فوت کنی تو یه دستگاهی که یه سری ویروسو اینارو انگار نشون میده که اونو هنوز نکردم حالا باز اگه رفتم یه دکتر جدید خودم بهش میگم اینم واسم بنویسه فعلا که یه مدت خونه نشینم که شاید از استرس صدای معده باشه که هی بیشتر صدا میده ولی اونم باز فایده نداشت .
ااا چقدر نوشتم - ای کاش تو مدرسه هم اینجوری بودم .
slz تو الان کاملا خوب شدی ؟ یعنی دیگه اصلا معده و رودت صدا نیمده ؟
Last edited by orp; 08-03-2012 at 01:21.
فکر کردی چی؟ من از تو هم بدتر بودم، انقدر بد تر که دیگه برام رفتن آبرو به خاطر صدای روده اهمیتی نداشت (با اینکه خیلی آدم مقیدی هستم). desperate شده بودم. خیلی از مشکلاتمو اینجا نگفتم چون حتی نمیخواستم یه بار دیگه بهشون فکر کنم.
من هم آزمایش خون کامل داده بودم، همه چی نرمال بود به غیر از یه فاکتور که اگه درست یادم باشده بودش IgG. که نرمالش فکر کنم دور و بر 8 بود و مال من 128 بود!. دکتر گفت اصلا مهم نیست! چون فکر میکرد به خاطر هلیکو باشده. بعدا تو اینترنت دیدم که این به علت وجود هلیکو باکتر یا هر نوع عامل عفونت دیگه میتونه باشه. از اون تست های بادکنکی هم که گفتی دادم، فقط وجود هلیکوباکتر رو به صورت "غیر تهاجمی" نشون میده خیلی هم دقیق نیست. من سری اول آندوسکپی معلوم شد هلیکو دارم ولی بعد از 2 دوره درمان با آنتی بیوتیک های خفن با انجام تست بادکنکی فهمیدم که هلیکو از بین رفته. تازه اون موقع نه تنها مشکل صداها از بین نرفت، که میتونم بگم بدتر هم شد.
فکر کن عامل A میتونه باعث بوجود آمدن بیماری های B و C و D بشه. هر دکتری بری یکی از بیماری ها رو حداقل تشخیص میده و اعصاب آدم رو داغون میکنه. اگه هر کدوم رو تک تک درمان کنی، کار بیهوده ای انجام دادی چون عامل A رو از بین نبردی. تازه کلی هم خرج کردی و ... . این پائین یک سری از بیماریهایی که دکتر اولی برام تشخیص داده بود رو برات مینویسم که شاید در دراز مدت هر کدومش میتونه باعث مرگ بشه، ولی الان با از بین بردن عامل A کاملا سالم هستم:
severe bile reflux
خراش معده!
erosive gastritis
severe gastric ulcer (زخم معده شدید)
تازه آخرش هم بهم گفت کیسه صفرات خیلی مشکل داره یه دکتر خوب بهت معرفی میکنم سریعا برو پیشش، خوب جراحی میکنه!! عین حرفش بود که گفت. از همونجا من ناشی تازه شروع کردم به عدم اطمینان به دکترا.
و این یکی از همه بدتر بودش: panic attack که البته خودم تشخیصش دادم! (نصفه شب از خواب میپردم و دقیقا مرگ رو جلو چشام میدیدم) دیگه توضیح نمیدم. وقتی از نشانه هاش به دکترم میگفتم، فقط میگفت "عجب" و بعدش یک سری داروی ضد اسید قوی تر بهم میداد!!!
خوشبخاته الان بعد از جراحی دندونم کاملا خوب شدم. فقط اگه خیلی نیاز به دستشویی داشته باشم در حد یه صدای خیلی خفیف زود گذر کاملا طبیعی شاید صدا بده که حتی از مال آدمای کاملا معمولی هم کمتره. میتونم قطعا بگم خوب شدم. قبلا یادمه هر 10 ثانیه صداها بلند میشد و طول مدت بعضیاش هم به 6-7 ثانیه میرسید. قارررررررررررررر
امیدوارم عامل A رو زودتر پیدا کنی.
یا من عامل A رو پیدا میکنم یا اون مارو از بین میبره دیگه - ببینیم خدا چی میخواد .
مرسی که میای کمک میکنیو تجربه های خودتو میگی SLZ .
راستی میشه دکتر خودتو که خیلی کمکت کرد بهم بگی که پیش اونم برم باید هر جوری هست قبل از تعطیلات عید برم پیش یه دکتر خوب گرچه که تا حالاشم پیش بهترینا رفتم .
درود،
هیچکدوم از دکترایی که رفتم نه تنها کمک نکردند، باعث خراب شدن اعصابم هم شدند. اگه بخواهید اسماشونو میگم که یه وقت خدای نکرده شانسی پیششون نرید!! همشون هم متخصص گوارش هستند. فقط یه دکتر نسبتا آشنا حدود یه سالونیم پیش راهنماییم کرد که "مشکلات گوارشی معمولا دو منشا دارند: 1- ارثی 2- وجود پارازیت و رشد بیش از حد باکتری و از این قبیل". یه دکتر خیلی پیر متخصص "غدد" هست کلی تو آمریکا و فرانسه درس خونده و یه دیوار مطبش فقط با مدرک های مختلف خارجی از دانشگاه های خارجی کاغذ دیواری شده. متاسفانه خیلی سنش زیاده و فکر کنم خیلی نمیتونه پیشمون باشه، این دکتر که میگم اول انسانه، بعد یه متخصص بینظیر. اولین بار اون به من قرص مترونیدازول رو توصیه کرد که برای چند وقت جواب داد ولی دوباره بعدش همون آشو همون کاسه! قبلش متخصصا فقط ضد اسید تجویز میکردند که فکر کنم چون جلوی اسید معدرو میگرفت باعث رشد بیشتر باکتریها و بدتر شدن حالم میشد. البته تاکید میکنم که اینکه علت این صداها از رشد بیش از حد باکتریه، هنوز یه فرضیس که باید ثابت بشه، در مورد من، هیچ توجیه دیگه ای غیر از این فرضیه وجود نداره و فعلا 100 درصد بهش ایمان دارم. یادمه قبلنا فقط آرزو داشتم یه ساعت این صداها قطع بشن. تو هیچ فروم خارجی هم ندیدم کسی مشکل اصلی رو حل کرده باشه یا به اینجایی که من شک کردم شک کرده باشه.
من پیشنهاد میکنم یه متخصص خوب پیدا کن ولی به همه حرفاش توجه نکن!! (این حرف شاید خیلی غلط باشه میدوم ولی تجربه منه!) چون متخصص فقط روی یک نقطه بطور دقیق تمرکز میکنه و از دیدن نمای کلی بیماری عاجزه. تازه یه چشم بعضیاشون هم فقط به جنبه اقتصادی خیره شده! متخصا میخان از جزء به کل برسن که فکر میکنم در مورد بیماری ما برعکسش درست باشه.
اون عزیزی هم که پی ام داده بود باید بگم متاسفانه فعلا نمیتونم جوابشو بدم چون هنوز 10 تا پست ندارم!! ولی من این تاپیک رو هر چند وقت یبار سر میزنم و اگه هر کاری از دستم بر بیاد انجام میدم. {یکبار آزمایش خون کامل دادم، همه چیز غیر از IgG نرمال بود. آزمایش تست گلیکوژن یا یه همچین چیزایی دادم که نرمال بود. همین دکتر مسن ازش خواهش کردم برام کلیه آزمایشای مربوط به غده تیروئید بنویسه که همه نتیجه ها نرمال بودن. قند، چربی خون، کمخونی، همه منفی}
Last edited by SLZ; 10-03-2012 at 12:18.
راستی یادم رفت بگم، تا اینجایی که من فهمیدم این بیماری بیش از حد آزار دهندس (که خوب مشخصه!) ولی کشنده نیست. یادمه یکی از آمریکا میگفت من 16 ساله اینطوریم بهم گفتن IBS داری.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)