آهنگش 2009 بید ؟؟
نرم افزار که زیاده ولی شما با یوتوب دانلودر (Youtube downlaoder) کار کن خیلی خوبه...
Convertor هم داره که راحت میتونی به فرمت موبایل یا هر چی میخوای تبدیل کنی
---------------------------------------
تک آهنگ نداری هادی جان؟این جدیدترین البوم dr.dre
اهنگ بهترینش... چون البوم نمیصرفه شاید اصلا ابمون باهاش تو یه جوب نرفت
Last edited by Olis; 08-03-2009 at 20:45.
تاپیک باحال و غنی هست!!حال کردم زیاد همچین: دی
تو کی هستی ؟؟ این چه یوزریه ؟ خجالت نمی کشی ؟ کافر !
خوب بگزریم ...
من همیشه از Keepvid.com دانلود می کنم ... خیلی خوبه ، با فرمت mp4 می گیرم ...نرم افزار که زیاده ولی شما با یوتوب دانلودر (Youtube downlaoder) کار کن خیلی خوبه...
Convertor هم داره که راحت میتونی به فرمت موبایل یا هر چی میخوای تبدیل کنی
با کی هستی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟تو کی هستی ؟؟ این چه یوزریه ؟ خجالت نمی کشی ؟ کافر !
خوب بگزریم ...
url از کجا بیاریم که اونجا بزاریم؟؟؟/من همیشه از Keepvid.com دانلود می کنم ... خیلی خوبه ، با فرمت mp4 می گیرم ...
Last edited by shahrokh_sib; 09-03-2009 at 18:10.
با همونم که یوزرش عکس پیک و خاج و دل و خشت دارهبا کی هستی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خوب ببین برادر من ... هر ویدیو سایت یک آدرس مخصوص داره ... کلا همه چی تو اینترنت آدر مخصوص داره ... وقتی ویدیو مورد نظرت رو روش کلیک کردی ، توی اون پیجی که داری می بینی ، آدرسش رو از آدرس بار کپی کن ... بعد اونجا پست کن ... نفهمیدی بگو که عکسش رو بزارمurl از کجا بیاریم که اونجا بزاریم؟؟؟/
شرمنده اصلا" فکر نکردم حرف زدم....از من بعید بود....
دانلود کردم ممنون.....![]()
با این حرفم نمیخوام به کسی توحین کنم یا ...این یه حقیقته دوست عزیز که رپ تو ایران فقط احساسات شخصی رو بیان میکنه و خیلی کم هستن رپرهایی که بیان رپ رو به معنای واقعی بخونن
بر فرض تو ایران فلاکت نمونه بارز این جریانه
این بنده خدا یه GF داشت که فوت کرد... نزدیک 10و12 تا ترک فقط به خاطر این موضوع داد بیرون
در حالی که تو باقی کشورها که مهد رپ هم نیستن و مث ایران زیر مجموعه ی این موسیقی غنی( البته از نظر بعضی ها شیطانی) هستن خیلی شخصی خون نیستن و بیشتر به موضوعاتی حول و حوش اتفاقات موجود در جامعه ( جز پارتی خونی که بخش جدا ناپذیر موسیقی رپه : دی ) میچرخه...
موضوع دیگه ایی که باعث شده کشورمون تو رپ عقب مونده باشه نبوده آهنگساز حرفه اییه و عادت به مفت خوری و Cover کردن!
فقط بدونید تا وقتی که ساسی مانکن رو رپر بدونن و یاشار رپفا واسه گذاشتن هر آهنگ تو سایت دست کم 20و30 هزار چوق نقد اول بگیره رپ فارس به هیچ جا نمیرسه. . . . اگه یه ذره دقیقتر نگاه کنین مرگ طفل نوپای رپ فارس رو میبینید.
اگر هم تا حالا میشه اسمش رو رپ گذاشت به خاطر زحمتهای رپرهایی مث هیچکس و بهرام و ابلیس و چند نفر انگشت شمار دیگس. نه به خاطر آهنگهایی که حسین تهی و . . . . با اسم مقدس رپ میدن بیرون .
متاسفم. . .
بیاید به بحث American RAP خودمون بپردازیم
Last edited by ferisib; 09-03-2009 at 18:56.
کسی اینا رو رپ نمی دونه ... اینا بیشتر 6/8 هست ... اونم یه سبکه دیگه ... من چون شاده خوشم میاد ، توی این دوران که همش از صبح تا شب ، از مدرسه گرفته تا تلیویزیون و ... همش باید عزاداری کنیم بنظر من بد نیست ... هر چند واضحه قابل مقایسه با بحث ما نیستن ... خوب کجا بودیم ؟؟با این حرفم نمیخوام به کسی توحین کنم یا ...
فقط بدونید تا وقتی که ساسی مانکن رو رپر بدونن و یاشار رپفا واسه گذاشتن هر آهنگ تو سایت دست کم 20و30 هزار چوق نقد اول بگیره رپ فارس به هیچ جا نمیرسه. . . . اگه یه ذره دقیقتر نگاه کنین مرگ طفل نوپای رپ فارس رو میبینید.
اگر هم تا حالا میشه اسمش رو رپ گذاشت به خاطر زحمتهای رپرهایی مث هیچکس و بهرام و ابلیس و چند نفر انگشت شمار دیگس. نه به خاطر آهنگهایی که حسین تهی و . . . . با اسم مقدس رپ میدن بیرون .
متاسفم. . .
بیاید به بحث American RAP خودمون بپردازیم
راستی بی بی سی فارسی گفته ای میل بزنین و آهنگ مورد علاقه سالتون رو بگین ... من که خیلی تو کلم آهنگ های خوب دارم ، Disturbia , If I Were A Boy , Arab Money , Dangerous و ....
ما به ساسی مانکن و اینا میگیم خالتور!شما هم بگید!فقط بدونید تا وقتی که ساسی مانکن رو رپر بدونن
پیشرو هم میگه همین خالتورا که ....دن به کل ایرانیا»: دی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)