من دسته دارم ولی بازم تو اجرای فنون مشکل دارم
من دسته دارم ولی بازم تو اجرای فنون مشکل دارم
سلام
بالاخره این بازی برای pc اومد و ما هم تونستیم یک بازی در این سبک رو روی pc تجربه کنیم . متاسفانه هنوز بازی دست من نرسیده . ولی خوب استریت فایتره دیگه و مطمئنا جذابیت های خاص خودشو داره که حتما باید بازی کرد.
آخ آخ شخصیتها رو که دیدم یاد دوران کودکیم افتادم !!!چقدر ژتون خریدم!! وای !!!!!!!!!!!
باور نمی کنم که برای pc هم اومده باشه فقط خدا کنه تو کرمان هم آورده باشن حتما می رم می خرمش یه چیزی از این بازی داره و من ازش خوشم میاد اینه که هنوز هم حالت های ورژن سگاش رو حفظ کرده یعنی بازی فقط از بغله و مثل تیکن به بالا و پایین نمی شه بری یکی دیگه هم اینه که گرافیکش یکم حالت کارتونی داره
سلام اميدوارم به علاقمندان اين بازي بر نخوره ولي خودمونيم با اينكه بازي واقعا گرافيك توپي داره ولي كلا بازي بچه كوچولوهاست براي سنين كمتر از 10 سال خوبه. كاملا كارتوني هست يه مشكل خيلي بزرگ هم داره تكن با اون قديمي بودنش يادمه سال 97 اينا سه بعدي بود اين مثل مورتال كمبات فايتينگش دو بعدي هست ولي انصافا واسه سرگرمي خوبه ولي سوژه جذابي نيست. اينا نظر من بود اميدوارم طرفداراي پر وپا قرص اين بازي فكر نكنن مشكل دارم با اين بازي چون خريدنش توفيق اجباري بود نمي خواستم بخرم يه جرياني پيش اومد خريدم وگرنه تو خط اين جور گيم هاي Teen Age نيستم. موفق و گيمر باشيد رفقا
ولی واقعا خوشحالم تو ایی بازی هر کسی نمیتونه ادعایی داشته باشه چون زدن Combo هاش سخت هست ! و فکر نمیکنم این بازی برای بچه کوچولو ها مناسب باشه آرین چون یوهو میزنن دسته رو میترکونن ! مثل تکن نیست که فقط با یه دکمه بشه بازی کرد !
منم کاملا موافقم مونده بودم بگم به فنهای این بازی بربخوره....
کاشکی واسه pc یه فکری به حال tekken میکردند![]()
Last edited by mehdy.z; 05-07-2009 at 02:31.
ویرایش...
(نصف شب و بازم قاط فرم....نمی دونم شایدم من)
Last edited by mehdy.z; 05-07-2009 at 02:39.
اقاSAEED داداش اينو که بايد فقط يه هفته ترجمش کنيم يه هفته هم تمرينش کنيمولي از شوخي گذشته پدر آدم در مياد تا يادش بگيره يني راه ساده تري براي ياد گرفتنش نيست
بعدش اگه منظورتون از دسته مخصوص JOYSTICK هستش من دارمش ولي بازي کردن بااينم سخته من اونطور که تو demo هاي بازي ديدم فناي قشنگي ميزدن اما من يکيشونم بلد نيستم
درمورد کامل نبودن صفحه هم تويPC settings بازي حل شد راستي ديگه کيا اين بازي رو روي کامپيوترشون دارن بازي ميکنن که فناشم بلدن اگر بلدين مارو از ياري سبزتان بي نصيب نگذاريد
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)