هر کی که تست کرده تا حالا پنلش auo بوده . پس خیالت راحت بخر حتما برای شما هم auo در میاد
هر کی که تست کرده تا حالا پنلش auo بوده . پس خیالت راحت بخر حتما برای شما هم auo در میاد
سلام
خوب....از اول توضیح بدم...
وقتی مانیتور رو به برق وصل میکنم آرم ال جی میاد بعد میگه
DVI
power saving mode
بعد صفحه خاموش میشه و چراغ قرمز پایین چشمک زن میشه.
حالا از5 ذکمه سمت راست فقط یکیش کار میکنه اونم وسطی یعنی source
وقتی اینو میزنم یه منو میاد
in
RGB
DVI
HDMI
خوب اگه اینو روی RGB یا HDMI تنظیم کنم و بعد دکمه set رو بزنم...میگه
check signal cable
و اگه روی DVI تنظیم کنم و دکمه set رو بزنم میگه
DVI
power saving mode
==============
با اون یکی کابل هم همین مشکل رو داره...!
خیلی ور رفتم....
ممکنه مشکل از کارت گرافیک باشه؟!
البته کارت چراغش روشن میشه.
ممنون.
=====ادیت=====
من یه زنگ زدم خدمات lg
طرف گفت مانیتور مشکل نداره
ممکنه کارت گرافیک روی بالاتر از 60 هرتز تنظیم شده باشه که این مانیتور قبول نمیکنه بالاتر از 60 هرتز رو
گفت باید کارت گرافیک رو روی 60 هرتز تنظیم کنی
حالا چجوری باید روی 60 تنظیم کنم
چون اصلا تاحالا بالا نیومده که بتونم تنظیم کنم
هنوز نتونستم ویندوز هم نصب کنم.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
4870 سافایر
مگر بجز دو سه نفری که تست کردن آمار دیگه ای هم موجوده؟! من امروز زنگ زدن مادیران گفت الان همش LG-Philips هستش این مدل!!!
سلام دوستان
پیرو پست 92
من یه زنگ زدم خدمات lg
طرف گفت مانیتور مشکل نداره
ممکنه کارت گرافیک روی بالاتر از 60 هرتز تنظیم شده باشه که این مانیتور قبول نمیکنه بالاتر از 60 هرتز رو
گفت باید کارت گرافیک رو روی 60 هرتز تنظیم کنی
حالا چجوری باید روی 60 تنظیم کنم
چون اصلا تاحالا بالا نیومده که بتونم تنظیم کنم
هنوز نتونستم ویندوز هم نصب کنم.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
4870 سافایر
به لطف خدا امروز رفتم یه LG W2261V-PFT گرفتم به 248000 تومن. تست کردم پیکسل سوخته نداره. پنلش هم مدل AUO21W1080 هستش. ( قابل توجه دوستانی که نمی دونن (ازجمله اپراتور بخش فروش مادیران!) این مانیتور دوجور پنل داره، نوع خوبش ساخت AUO هست و نوع بی کیفیت ترش مال LG-PHILIPS و ظاهرا اینایی که تو ایران توزیع شده همه AUO هست.) مشخصاتش که تو سایت خود LG هست:
درمورد کیفیتش، متریالش که خوبه! منظورم کیفیت فیزیکیشه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از نظر تصویر، من خودم با این LCD های همرده این کار کردم:
LG W2261V
Samsung T200
Samsung T1900
AOC 2230fm
تو کیفیت تصویر از همشون سره ولی تو زاویه دید عمودی AOC 2230fm از همشون بهتره و این مانیتور LG W2261V ازین بابت بده.
همراهش کابل برق، کابل DVI و کابل D-SUB هست که خداییش کیفیت D-SUB ش خیلی پایینه.
ورودی HDMI و خروجی headphone هم داره.
یه سوراخ هم داره عکس قفل بالاشه که نفهمیدم چیه!
درحالت پیشفرض روشنایی صفحه زیادی بالاست که باید کمش کرد وگرنه چشم درد میاره.
در کل راضیم. با توجه به امکاناتش و کیفیتش و قیمتش و گارانتیش انتخاب خوبیه. در مورد گارانتی توجه کنین مانیتورهای وارداتی مادیران مثل همین مانیتور که ساخت اندونزی هستش یکسال گارانتی دارن ولی مانیتورهای مونتاژ داخل دوسال.
Last edited by Masoud.Neshat; 29-04-2009 at 15:49.
برو بگرد ببین کدوم مانیتور هست که اسپیکرش به لعنت خدا بیارزه! ( منظورم اینه که روی اسپیکر مانیتور حساب نکن چون کیفیت نداره)
alex_pk عزیز از من پرسیده که چه کارت گرافیکی دارم که با مانیتورLG W2261V مشکلی نداشتم؟ جواب : من اصلا این مانیتور رو روی کارت گرافیک تست نکردم بلکه رو سیستمی تستش کردم که گرافیکش آنبرده! اونم ازون ضعیفاش! مادربرد :Elite ECS G31T-M با گرافیک آنبرد Intel G31 GMA3100 که فقط 8 مگابایت مموری داره!!! باهاش فیلم Full HD 1080p هم دیدم هم MTS هم X264 نه گیر کرد نه ریپ زد همه چی ردیف. ضمنا CPU هم فقط یه Intel E2160 با کلاک 1.8GHz هستش! خیلی ضعیفه نه ؟
منم کارت گرافیک 128mx 4000 geforce دارم مشکلی ندارم چون درایور جدیدش رو از nvidia گرفتم نصب کردم الانم سیستم رزولیش کیفیت 1080p HD تنظیم هست راضی هستم فیلم HD720 X264 بدون مشکل دیدم 1080 یه ذره اذیت کرد سی پی یو هم 2.8
و W2261V
دو مشكل عمده با w2261v
1. در هنگام گرفتن تصوير از كابل dvi رزولوشني بالاتر از 1024*1280 را نميتوانم بگيرم و پيغام عدم ساپورت كارت گرافيك ميدهد (كارت گرافيك من geforce 5200 128mb) در صورتي كه با مانيتور aoc 2231 با همين كارت گرافيك تا رزولوشن 1680 را از طريق كابل dvi داشتم ؟
2. هنگام اتصال xbox 360 از طريق كابل hdmi به مانيتور صدا ندارم؟
اگر دوستان در اين دو مورد بالا تجربه اي دارند خواهشمندم راهنمايي فرمايند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)