سلام به شما دوست عزیز
گوشی رو با USB وصل میکنم و گزینه هایی که میاد Pc Suit و Mass storage و Imag transfer و Media transfer و گزینه بیشتری نداره ورژن گوشیم 20.0.012 هست اگه میشه راهنمایی کنید . ممنونم از شما
سلام به شما دوست عزیز
گوشی رو با USB وصل میکنم و گزینه هایی که میاد Pc Suit و Mass storage و Imag transfer و Media transfer و گزینه بیشتری نداره ورژن گوشیم 20.0.012 هست اگه میشه راهنمایی کنید . ممنونم از شما
: دی
شما همون حالت Mass storage وصلش کن...بعد نصبش کن...
شاد باشی
سلام دوست عزیز
ممنون بابت راهنمایی و تونستم برنامه رو نصب کنم ولی وقتی در برنامه جستجوی اهواره رو انتخاب میکنم اونو پیدا نمیکنه و هیچ سیکنالی نمیده ولی با برنامه map گوشی gps فعال میشه و مختسات و سرعت و دیگر موارد رو نشون میده . میخواستم بدونم مورد از کجاست و یه در خواست داشتم و انم اینه که اگه دوستان کسی نقشه بندرعباس رو داره لطفا معرفی که تا دانلود کنم . ممنونم از شما دوستان گرامی
بندر عباس نداره... فقط تهران و اصفهان....
شم منظورت اینه برنامه تو گوشیت به gps وصله ولی نقشه رو نشون نمیده؟؟
با سلام . من مشکلی که درام قبل از نصب این برنامه GPS خود موبایل فعال میشد و مختصات و سرعت و دیگر اطلاعاتو نشون میداد ولی از وقتی که این برنامه رو نصب کردم هیچ ماهواره ای رو پیدا نمیکنه . برنامه رو پاک کردم ولی بازم ماهواره ای رو پیدا نمیکنه . لطفا راهنمایی کنید مشکل چیه و چطور رفع میشه ؟
ممکنه بیشتر طول بکشه...گوشیتو آپدیت کردی؟
وقتی GPS رو فعال میکنی ماهوارها رو سرچ میکنه ولی مینویسه ماهواره ای وجود نداره قبلا مینوشت لطفا صبر کنید و بعد به ماهواره وصل میشد ولی حالا نه . گوشی رو آپدیت کردم با خود گوشی و از ورژن 20 به 21 ارتقا دادم . لطفا کمک کنید
از بچه های کلوپش بپرس...تا حالا مشکل مشابه ندیده بودم دوستان داشته باشند...
شاد باشی
سلام
کسی برنامه گارمین(GPS) رو برای استان فارس نداره؟
برنامه که مخصوص استان نیست. برنامه ثابته نقشست که تغییر می کنه. واسه گارمین در دست نیست می تونی از اسمارت کام استفاده کنی.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)