بالاخره تمومش کردم خیلی جالب بود ولی میتونستند یک پایان طولانی تر براش درست کنن ولی یک چیز برام سوال موند چرا اینهارو اضافه آوردم ؟؟![]()
بالاخره تمومش کردم خیلی جالب بود ولی میتونستند یک پایان طولانی تر براش درست کنن ولی یک چیز برام سوال موند چرا اینهارو اضافه آوردم ؟؟![]()
تو گربه اضافه آوردی؟
احتمالا بعد از اینکه موشرو با گربه فراری دادی دوباره رفتی گربه گرفتی
در گاو صندوق را برای تفنگ چجوری باز کنم
هر کار میکنم تمام وسطی ها سبز نمیشه
پدرم در اومد کسی راهنمایی میکنه
درود
دوستان من 2 تا باطری رو به روبات میدم بد میزاره تو عروسکش و میره کنار منتها در باز نمیشه چی کار باید بکنم؟؟؟
سلام
این بازیو واسه من امروز توی یک فلش اوردند بچه ها نصب کردیم ولی عجب بازی هستش.
سرگرم کننده و متفکرانه..
ظاهر پازل سلول آخری, هر بار که بازی رو لود میکنین متغیره. خودتون باید یه جوری حلش کنین که نقطه های سبز وسط قرار بگیره. نمیشه این رو راهنمایی کرد.
یک دگمه سمت راست دره. اونو بزنین تا در آسانسور باز بشه.
این بازی لایق حداکثر امتیازات هستش و جوایزی که گرفته حقشه..
از نظر من گرافیک..:9.5
گیم پلی ..:10
موزیک..:8
داستان..:8.5
بازی دیگه ای شبیه این اگه سراغ دارید بگید
آقا من دارم بازي مي كنم.
الآن توي اون مرحله اي هستم كه بايد برم اون سگرو از اون طرف رود بيارم اينور و ببرم بدم به صاحبش تا چترش رو بهم بده.
من تا اونجايي كه اون جعبه ها رو هل ميده و با اون آهن ربا بزرگه بالايي رو ميبره بالا رفتم. و جعبه زيري رو بردم سر جا اولش.
بعد رفتم بالاش بعد رفتم تو اتاق كنترل. برا سگ روغن هم پاچيدم و مياد مي خوره. اما نمي دونم اون اسلحه كه توسط اون بايد سگرو بيارم اينور كجاست. لطفا راهنماييم كنيد.
ممنون
بعد از فرار زندانیها اون یکی میره دنبال اونا بعد تو باید بری تو سلول دومی یه تیر تفنگ رو سقف اونو بر میداری بعد میری سلول سومی رمز سلول سومی 4:30 درو که باز کردی میری در کشوی پایینو باز میکنی رمزشم اینه که نقطه های قرمز باید دو تا دو تا , سه طرف سه ضلعی باشن داخل کشو اصلحه است بعد اصلحه رو با تیرش یکی میکنی بعد میری با اصلحه سگ میگیری
موفق باشی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)