آقا شما که ای همه لطف کردین یه mono develop بدون دردسر برای من بزارید من هر monodevelopi که دان میکنم بعد از زدن install و دان ارور میده خدا خیرتون بده
(فدورا ۱۰)
آقا شما که ای همه لطف کردین یه mono develop بدون دردسر برای من بزارید من هر monodevelopi که دان میکنم بعد از زدن install و دان ارور میده خدا خیرتون بده
(فدورا ۱۰)
لینک جایی رو که ازش دانلود می کنید بگزارید تا چک کنم.
monodevelop 1.9 برای فدورا ۱۰
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من دنبال نرم افزاری هستم که بتونم با اون در اوبونتو تصاویر پانوراما (Panorama) ایجاد کنم.
ممنون
1- میتونید از Hugin استفاده کنید:
در اوبونتو ۹.۱۰ از طریق این مخزن میتونید آخرین نسخه این برنامه رو نصبش کنید:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در اوبونتو ۹.۰۴ از طریق مخزن universe این برنامه رو نصب کنید:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------------------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2- نرم افزار GIMP یه پلاگین برای این کار داره به اسم Pandora
نصب در اوبونتو:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
-------------------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
3- برنامه Autopano-SIFT برای ساختن تصاویر Panorama
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نصب در اوبونتو:
Last edited by sudotux; 21-10-2009 at 16:38.
سلام اطلاعات مموری گوشی پاک نشده ولی نه تو اوبونتو نشون میده نه تو گوشی حالا یه برنامه بازیابی اطلاعات معرفی کنید ببنیم می تونم درستش کنم یا نه.
اون دوستمون گفت پاناروما یاد عکاسی افتادم یه برنامه هم برای ساخت عکس های hdr می خوام هرچی سبک تر باشه بهر چون سیستمم اصلا قوی نیست.
ممنون
اوبونتو ۸٫۱۰
۹٫۱۰ هم در راهه : دی
سلام دوستان اگه ممکنه یه نرم افزار مدیریت \سورد برای لینوکس به من معرفی کنید. تو ویندوز از Password Depot 4 استفاده میکردم.
متشکرم
سلام دوستان اگه امكان داشته باشه يه نرم افزار شبيه ساز براي شبيه سازي ژنراتور و خودرو و لينوكسي كه باهاش كار مي كنم فدورا 10 هستش كه خيلي زود به 12 ارتقاش خواهم داد
حسين جون دادشی سلام ، خوب که هستين ^؛^
من يه مشکل کچول دارم ميخواستم دوال بوت بسازم برا يکی از فلور های لينوکس و يکی از نسخه های
ويندوز ، و نياز به اين برنامه دارم "grub4dos and wingrub" که سايت مربوته کشورمون
رو تو ليست بن گزشت و از پرکسی هم راه نميده ، ميخواستم اگه امکانش هست اين نسخه جديد رو بدين
که بهتر پشتيبانی ميکنه فرمت های جديد لينوکس رو ext4 ،،
نسخه که دنبالشم
سلام دوست من!
این هم لینکش :من يه مشکل کچول دارم ميخواستم دوال بوت بسازم برا يکی از فلور های لينوکس و يکی از نسخه های
ويندوز ، و نياز به اين برنامه دارم "grub4dos and wingrub" که سايت مربوته کشورمون
رو تو ليست بن گزشت و از پرکسی هم راه نميده ، ميخواستم اگه امکانش هست اين نسخه جديد رو بدين
که بهتر پشتيبانی ميکنه فرمت های جديد لينوکس رو ext4 ،،
موفق باشید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by dodor; 14-04-2010 at 23:05.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)