تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 16 اولاول ... 67891011121314 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 157

نام تاپيک: بهترین گرافیک با بودجه ی 100

آخر فروم باز Mostafa NBA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

نه والا ! اینقدر فرم ها در حال تغییر هستش که ما نمی دونیم باید بازی کنیم بعدش اون فرم هایی که دادن در یک صحنه در یک درگری خاص یا در مر حله های متفاوت؟؟؟
    من یک بازی داشتم, که اکثر گرافیکا رو با اون تست میکردم, یعنی از یک نقطه خاص این کارو میکردم چون یکم که تغییر جهت داشته باشه, فریم ها کم و زیاد میشه. همه اینهارو رعایت کردم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

اوه من از صبح ساعت 6 که برای نماز پا شدم تا ساعت 7 هر 10 صفحه پست ها رو خوندم .
    چرا ما ایرانی ها اینطوری هستیم
    بابا دست بردارین از این کارا یک بدبخت که میاد اینجا یک سوال مطرح می کنه به خاطر اینکه جواب بگیره نه اینکه اینقدر می پیچونید که بیچاره به حد خودکسی می رسه .
    بیایین حرف درست رو بزنیم بابا فروم برای اینه که بتونیم جواب بهتر بگیرم نه اینکه این بگه این خوبه اون بگه نه اون بدرد نمی خوره این بهتره . هر کی می تونه از کارتش تعریف کنه ولی انصافا اگه ودرکی دارین برای ارایه منطقی باشه چرا تعصبات الکی من کارت 7200 جی اس نزدیک به 6 ماه پیش خریدم برای آن زمان و بازی های آن زمان عالی کار می کرد و مشکلی نداشتم ولی الان که جوابگو نیست آیا این دلیل می شه چون توی اون زمان کارت گرافیک من مثلا بازی call of duty 4 رو می خورده بگم خوب بچه ها ولش کنین 4670 با برند های مختلف رو بیاین 7200 رو بخرین .
    اگه من راهی باشه ( راه منطقی ) که ثابت کنم که 7200 از 4670 و به طور مثال از 4870 هم بالاتره باید برای عموم بذارم و از گفتم دفاع کنم اگر هم مطمعنم که کارت جوابگو یک هزارم کارتی پیشنهادی نیست بدون تعصب باید بگم کارت 7200 خوب نیست دیگه این تعصب بیجا نداره . این برای دو کارت از دو جنس و دو شرکت رقیب بود بعد ما با هم داریم می جنگیم که کدوم برند بهتره یکی گول ظاهر می خوره یکی گول قیمت بالا بیاین اگه تو فروم عضو می شیم یک چیز رو به یاد داشته باشیم
    ( فروم جای است برای نتیجه گرفتن بهتر استفاده از فکر های همدیگه )
    یک چیز رو بگم من وقتی قطعه ای می خرم گوش به حرف مغازه دار نمی کنم خودم تصمیم می گیرم با دلیل و منطق و کارت مورد نظرم رو می گیرم مغازه داران ایرانی من معتقدم که راست نمی گن متاسفانه چون می خوان قطعه مونده رو دستشون رو بدن من خودم این موضوع را چندین بار دیدم .

حالا بگذریم من با توج به اینکه هر 10 صفحه این موضوع رو و بحث های که شد برند his رو می خوام بخرم اینطور اثتنباط می کنم
    1 _ اگه به قول یکی از دوستان که نوشته بود کارت خوشکلی خوب دروغ نگفته واقعا قشنگه اره چه اشکال داره گرفتن کارت زیباتر از یک برند باعث دلداری دادن به فرد می شه که بعد با خودش فکر نکنه کاش این میخریدم کاش اینو نمی خریدم .
    2 _ دلیل دوم بچه ها گفتند تمام برند ها از نظر قدرتی در یک سطح هستند پس احتیاج نیست درباره این توضیح بدم .
    3 _ برای کارت گرافیک بعد از قدرت و سرعت و مسایل دیگه خنک کننده خوب داشتن با توجه به تحقیقات من تو یکی دو تا فروم دیگه نتیجه این شد که فن های iceQ به دلیل کارایی بهتر و صدای کمتر مورد تایید من قرار گرفته .
    این عقیده شخصی من بود و من عقیده خودم را به هیچکس تحمیل نمی کنم .
    مطمعن باشید اگه من این برند رو خریدم اگه تست کردم و نقاط قوت و ضعفی داشت مطمعن باشید بدون تعصب می گم چون دوست دارم اگه کسی خواست از این برند استفاده کنه اگه نقطه قوتش از بقیه سری ها بیشتر توصیه کنم ولی اگه نقاط ضعفش بیشتر باشه دیگه اون دوستمون هم با پول بیشتر جنس بدتر نگیره .
    از تمام دوستان می خوام تعصبات بیجا را بذاریم کنار بیایم با هم یک فروم همراه با دوستی با قدرت اطلاعات بیشتر در اختیار دیگرا بذاریم به این می گن پیشرفت .

در پایان چند سوال دارم از دوستان که هر کی دوست داره کمک کنه .
    1 _ این مارک his رو کجا می تونم گیر بیارم . فروشگاه اینترنتی یا سفارش
    2 _ آیا کارت 4670 رو می شه با 4870 با هم کراس فایر کرد ( اگر در آینده خواستم از این تکنولوژی استفاده کنم )
    3 _ ایا گرفتن برند his 4670 با بارند مثلا gigabyte 4870 رو می شه با هم کراس فایر کرد .
    4 _ مادربردی که pci experss v 1.0 داره چقدر سرعتش پایینتره از اونی که ورژن 2.0 هست اصلا این ربطی به سرعت داره یا نه .
    5 _ آیا می شه بایوس مادربرد مدل بالاتر رو بر روی بایوس مادربرد در حدود دو مدل پایین تر اپ کرد یا خیر .

از همه دوستان ممنونم . بامید اینکه روز به روز با همکاری دوستان نتایج بهتری در تمامی ضمینه های تخصصی بگیریم
    موفق باشید

3. این کاربر از saeed__d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

منم با HIS IceQ موافقم!

1-تهران که هست همه جا!

2-بله

3-بله!

4-برای کارت های متوسط و این سیستم تاثیر محسوسی نداره!

5-یعنی چی!؟مادربرد شما خودش بایوس داره!و اگه نیازی به آپدیت باشه سازنده اونو قرارا داده!

.....

خیلی از دوستان تستهای معتبر سایتهای سخت افزاری دنیا که با دقت بالا و متود های مختلف انجام میشه رو قبول ندارن!و میگن که اینها همه چیز رو نشون نمیده!تستهای دستی و .....که دیگه جای خود داره!
    پس بهتره بیخودی و بدون دلیل قانع کننده برندها رو مقایسه نکنیم!!!

5. 2 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ahmad72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

منم دیگه انتخابمو کردم و تصمیم دارم 4670 بخرم.برندش هم برام مهم نی.مهم قیمته!!!!
    حالا می خواد His باشه می خواد Giga باشه یا هر چیز دیگه...
    مهم پوله پول...

7. این کاربر از ahmad72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamedchtsz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    معدن زر

پيش فرض

فروم جای است برای نتیجه گرفتن بهتر استفاده از فکر های همدیگه
    برادر این به شعر بود یا به نثر!

به نظر من مشکل اینه که هرکی یه دونه کارت برای سیستمش خریده ازش راضیه میاد می گه مثلا اسوس عجب چیزیه. بعد پارسال برای دخترخاله اش اینا یه سیستم بسته گرافیکش مثلا کلاب بوده حالا سیستمش خدا دونه چی بوده و خوب هم از آب در نیومده، میاد اینجا می گه کلاب خیلی مزخرفه اسوس خوبه.
    هیچ وقت هم این مشکل تمومی نداره و راه حلش اینه که هرکی یه حرفی می زنه اگه منطقی به نظر نمی آد به رتبه اش نگاه کنیم و سعی کنیم حرف مدیر یا همکار یا کاربر فعال یه فروم رو در اون فروم گوش کنیم و به نتایجی که در سایت های معتبر بدست اومده توجه کنیم.

به علاوه اگه جوانان بروند ما بعد از 10 سال که تو مدرسه زبان انگلیسی می خونن سر سوزن زبان یاد می گرفتن، دیگه این فروم هارو !!!باید 90 درصد تعطیل می کردیم

9. این کاربر از hamedchtsz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

سلام.

به نظر من مشکل اینه که هرکی یه دونه کارت برای سیستمش خریده ازش راضیه میاد می گه مثلا اسوس عجب چیزیه. بعد پارسال برای دخترخاله اش اینا یه سیستم بسته گرافیکش مثلا کلاب بوده حالا سیستمش خدا دونه چی بوده و خوب هم از آب در نیومده، میاد اینجا می گه کلاب خیلی مزخرفه اسوس خوبه.
    هیچ وقت هم این مشکل تمومی نداره و راه حلش اینه که هرکی یه حرفی می زنه اگه منطقی به نظر نمی آد به رتبه اش نگاه کنیم و سعی کنیم حرف مدیر یا همکار یا کاربر فعال یه فروم رو در اون فروم گوش کنیم و به نتایجی که در سایت های معتبر بدست اومده توجه کنیم.
    درسته.

به علاوه اگه جوانان بروند ما بعد از 10 سال که تو مدرسه زبان انگلیسی می خونن سر سوزن زبان یاد می گرفتن، دیگه این فروم هارو !!!باید 90 درصد تعطیل می کردیم
    غلطه. مردم دنیا تفکرات متفاوتی دارن.لازم نیست حتما از جماعت خاصی (غربی یا شرقی) تبعیت کنیم.
    تا تفکر و ذهنیت برتر ایرانی هست این فاروم ها هم هست.

بگذریم . . .
    لطفا در مورد گارانتی هم توضیح بدید. گارانتی HIS چیه؟
    اگه خوب خنک کنه و بی سروصدا باشه میریم HIS میگیریم.(چون Case ام به اندازه کافی صداش بلند هست)
    ولی اگه خراب بشه میکشمتون(شوخی کردم)
    Tnx

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    معدن زر

پيش فرض

سلام.

درسته.

غلطه. مردم دنیا تفکرات متفاوتی دارن.لازم نیست حتما از جماعت خاصی (غربی یا شرقی) تبعیت کنیم.
    تا تفکر و ذهنیت برتر ایرانی هست این فاروم ها هم هست.

بگذریم . . .
    لطفا در مورد گارانتی هم توضیح بدید. گارانتی HIS چیه؟
    اگه خوب خنک کنه و بی سروصدا باشه میریم HIS میگیریم.(چون Case ام به اندازه کافی صداش بلند هست)
    ولی اگه خراب بشه میکشمتون(شوخی کردم)
    Tnx
    منظور استفاده از منابع علمی هست. چون زبان انگلیسی یه زبان بین المللیه و کاری به فرهنگ و ذهنیت غربی یا شرقی نداره! به همین دلیله که ما زبان انگلیسی یاد می گیرم!شما چهار تا مقاله خوب و اورجینال در مورد کارت گرافیک ها به زبان فارسی می تونی پیدا کنی؟به هر حال زادگاهش هم اینجا نیست.

امروز صبح با پاسیفیک رایانه تماس گرفتم 4670 HIS گفت 170 تومن! !بعد گفت حالا چرا Force3d نمی گیری!!!
    Last edited by hamedchtsz; 01-02-2009 at 10:40.

پروفشنال ahmad72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

امروز صبح با پاسیفیک رایانه تماس گرفتم 4670 his گفت 170 تومن! !بعد گفت حالا چرا force3d نمی گیری!!!
    می گم رفیق اگه جایی تو شیراز 4670 رو 100-110 دیدی خبرمون کن!!!!
    دمت گرم...

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    معدن زر

پيش فرض

می گم رفیق اگه جایی تو شیراز 4670 رو 100-110 دیدی خبرمون کن!!!!
    دمت گرم...
    سلام رفیق
    امروز صبح با مرکزی تماس گرفتم msi یگ گیگ رو 120 تومن می داد
    تو پاساژ ملاصدرا بگردی فکر کنم گیرت بیاد 512
    چون 1 گیگ برای 4670 زیادیه . الکی قیمتش رو بالا می بره
    فردا می رم ملاصدرا اگه گیرم اومد به شما هم خبر می دم

14. این کاربر از hamedchtsz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام به همه بچه های گل
    امروز رفتم یک کاتالوگ از کارت های گرافیکی ati , geforce برند club رو گرفتم .
    حالا بهتون اطمینان می دم دوستانی که گفته بودن 4670 از 9800 gt هم بهتره باور کنید با این برگه که دستمه فکر کنم بشه .

مشخصات HD 4670 ordercode : cgax-4672DDM
    gpu : ATI RV730 XT
    GPU SPEED : 750 MHZ
    SHADERS : 320 STRAM
    MEMORY SIZE : 512 MB
    MEMORY TYPE : GDDR3
    MEMORY SPEED : 2000 MHZ
    MEMORY BANDWIDTH : 128 BIT

کارت دوم براتون از GFORCE 9800 GT ORDERCODE : CGNX-G982DD
    GPU : NVIDIA G92
    GPU SPEED : 600 MHZ
    SHADERS : 112 STRAM
    MEMORY SIZE : 512 MB
    MEMORY TYPE : GDDR3
    MEMORY SPEED : 1800 MHZ
    MEMORY BANDWIDTH : 256 BIT

همانطور که در بالا می بینید اگه از گزینه ( MEMORY BANDWIDTH : 256 BIT ) کارت GFORCE بگذریم که 256 بیت هست و کارت 4670 از 128 بیت استفاده می کند .
    1 _ سرعت ( GPU )
    150 مگا هرتز بالتر از این کارت قرار دارد
    2 _ قدرت سایه زنی ( SHADER )
    112 در کارت 9800 و در کارت 4670 ( 320 ) هست حدود 2.5 برابر
    3 _ سرعت حافظه ( MEMORY SPEED )
    تو این گزینه هم که 200 مگاهرتز بالاتره

با توجه به این مواردی که ذکر شد خودتون نتیجه بگیرین که چه کارتی ارزش خریدن رو داره .
    البته این رو هم باید در نظر بگیریم که کارت 9800 از پهنای باند 256 بیت استفاده می کنه که این خودش یک خصوصیت مثبت در این کارت هست .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •