good work
دستت درد نکنه و دوستانی که ps3 دارن لذشت رو ببردن![]()
good work
دستت درد نکنه و دوستانی که ps3 دارن لذشت رو ببردن![]()
ممنون یحیی جون واقعا نقد عالی بود .![]()
ولی ای کاش واسه PC هم میومد تا ما هم بتونیم بازی کنیم !!!!!!!
اگه بنا بود واسه pc بیاد که سونی باید در کمپانیش رو تخته میکرد!
همین بازیهای انحصاری هستن که کنسول ها رو زنده نگه میدارن!!
بابا سوني كه اين همه چيزو از انحصارش در آوردن اين يكي هم روش......!
مثال:Tekken-Metal Gear-Devil May Cry-Resodent Evil و....
خیلی ممنون یحیی جان به خاطر نقد خوبت.
Uncharted 2 یکی از بهترین بازی هایی هست که تو این چند سال اخیر بازی کردم.بازی های خوب دو دسته هستند.یکسری بازی هایی هستند که وقتی آدم یک کنسول رو میخره باید اونها رو هم بخره.یک سری هم هستند که باید به خاطر اونها یک کنسول رو خرید.
Among Thieves تو دسته ی دوم قرار میگیره.
خود کنسول ps3 رو که خیلی راحت ادم میتونه بخره با این قیمت های الانش
اما مهم بازی هاش هستن که باید وضع مرفهی داشت
چون من حد اقل ادمی هستم که هر کنسولی تو این 15 سال داشتم همیشه بازی هاش رو collection میکردم و بالای 400 تا میشد و بعد با کنسول با هم میفروختم
و اصلا قصیه این که بخوام اجاره کنم یا تعویض به گروه خونیم نمیخوره![]()
woooo00000ooooow تشکر خشک و خالی اصلا راه نداره !! واقعا ممنون از نقد ! لذت بردیم :ایکس
و اصلا قصیه این که بخوام اجاره کنم یا تعویض به گروه خونیم نمیخوره![]()
بیا اینجا پدرام جون , اجاره کن بعد بپیچ برو
بعد صاحب کلوپ با ارپیجی بیوفته دنبالت
ولی با این وضع چاره جز تعویض و اجاره نیست !!! منم اصلا عادت ندارم ازین جور کار ها کنم ولی خوب چاره ای نیست که اجاره کنیم بد بازیو بپیچیم
(شوخی میکنما نگین این ممده بازی کلوپ ها رو اجاره میکنه بعد میپیچه
)
واقعا این بازی رو با یک لهن متفاوت زیبا بیان کردی ساسان جان
بسیار زیبا
از هر جنبه ای که بخوایم نگاه کنیم با یک بازی عجیب طرق هستیم! یک بازی زیبا با مراحل فوق العاده متنوع که بخش مهمی از گیم پلی و هیجان و جذابیت بازی فقط از Chapter 15 به بعد آشکار میشه.در حالی که تعداد زیادی از بازی ها وقتی به نیمه ی بازی می رسند به یکنواختی دچار میشن !
.واقعا با یک فوق بازی روبرو هستیم!
Naughty Dog با استفاده از تجربیاتی که از نسخه ی قبل بازی به دست آورده بود و رفع مشکلات نسخه ی قبل کار بسیار بزرگی رو انجام داد که خیلی از بازی ها بودن که نسخه ی 1 اون بازی ها شاهکار بود و نسخه ی 2 بازی شکست خورد! اگر Naughty Dog همین رویه رو برای ساخت نسخه ی 3 بازی در پیش بگیره دیگه نمی دونم باید به نسخه 3بازی Uncharted چه لقبی داد؟؟؟
Last edited by S.Y.K; 23-10-2009 at 17:49.
سلام
یحیی جان نقدت فوق العاده بود مثل همیشه ... واقعا خوشحالم که دوباره میبینم داری تو این بخش فعالیت میکنی...جات واقعا خالی بود ،باید جبران کنی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)