تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 120 اولاول ... 678910111213142060110 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 1197

نام تاپيک: آموزش نصب Battlefield 2 برای بازی آنلاین + معرفی سرور ایرانی با پینگ پایین

داره خودمونی میشه Alireza_yu667's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

9

سلام
    به نظرمن نصب نکنی بهتر.من هالا نصب کردم به مشگل بر خردم.باهمینv1.0میتونی راحت بازی کنی.
    سلام
    آقا من هم با 1.0 بازی می کنم ولی وقتی آنلاین بازی می کنم بعد از 5 دقیقه ارور می ده از بازی میاد بیرون. فکر کنم چون کرک کردم این جوریه. مال من وقتی می ریزم خود به خود کرک می کنه. برای همی ممنون می شم اگه کسی BF2.exe رو که کرک نشده برای من آپلود کنه.
    خیلی ممنون
    توفیق رفیق راهتان باد

داره خودمونی میشه mirtalasan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام
    آقا من هم با 1.0 بازی می کنم ولی وقتی آنلاین بازی می کنم بعد از 5 دقیقه ارور می ده از بازی میاد بیرون. فکر کنم چون کرک کردم این جوریه. مال من وقتی می ریزم خود به خود کرک می کنه. برای همی ممنون می شم اگه کسی BF2.exe رو که کرک نشده برای من آپلود کنه.
    خیلی ممنون
    توفیق رفیق راهتان باد
    سلام.
    آقا ببین من که آپلود کردن رو بلد نیستمپس اگه xfireداری بیاتا بدم.

پروفشنال IOG's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    ??!! Liberty City

پيش فرض

سلام . من تازه عضو شدم می خواستم بپرسم که نمیشه بدون دانلود پچ این کار رو کرد با اینکه از مغازه ای بخریم ؟ آخه خیلی زیاده ... 539000 کیلو بایت!

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام . من تازه عضو شدم می خواستم بپرسم که نمیشه بدون دانلود پچ این کار رو کرد با اینکه از مغازه ای بخریم ؟ آخه خیلی زیاده ... 539000 کیلو بایت!
    سلام.
    بابا من که گفتم پچ نزنیم میتونی راحت بازی کنی
    2-تو هیچ مغازیی نمیتونی پیدا کنی.
    3-اگه پچ نصب کنی به هال روز من مییفتی.
    4-پچ نزززززززززززززززززززززن

داره خودمونی میشه Alireza_yu667's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

5

سلام.
    آقا ببین من که آپلود کردن رو بلد نیستمپس اگه xfireداری بیاتا بدم.
    استاد من xfire دارم بگید کجا بیام بگیرم ازتون. اسمم amithewise هست.
    آپلود کاری نداره! یه سر برو
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اونجا رو دکمه browse کلیک کن و آدرس فایل رو بده و رو دکمه Upload کلیک کن.به همین راحتی به همین خوشمزگی.
    راستی شما تو چه سروری بازی می کنید؟بگید با هم یه دست بزنیم!خیلی می چسبه!
    آقا خیلی ممنون
    یا علی
    Last edited by Alireza_yu667; 03-06-2009 at 20:19.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

این پچ رو از جایی نمی شه تهیه کرد . بدون دانلود کردن

پروفشنال IOG's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    ??!! Liberty City

پيش فرض

خب تو بدون پچ میتونی بازی کنی؟
    آخه من نمیتونم .میگه CDkey تکراری هستش و دارن استفاده می کنن.

پروفشنال IOG's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    ??!! Liberty City

پيش فرض

ببین اگه میتونی کامل برام توضیح بده. ممنونت می شم. راستی BF 2142 رو هم بازی کردی؟من یه تاپیک با اسم Battlefield 2142 ONLINE! درست کردم . اگه خواستی بیا اونجا هم بحث کنیم. چونکه 2142 خیلی حالش بیشتره.

پروفشنال IOG's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    ??!! Liberty City

پيش فرض

سلام . من امروز تو یه تاپیک دیگه مطلبی در مورد بازی کردن با خط تلفن خوندم. که حالا می خوام ببینم کار میکنه یا نه. البته فقط 2 نفر میتونن بازی کنن. حالا یک نفر این کار رو بکنه تا ببینیم میشه یا نه. بعد خبر بدین. در ضمن Username من IOG هست و رمز 1372 چون اگه این دو تا برای هر دوتامون یکی باشه راحت تره. پس منتظر جواب هستم.

توضیح هم این پایین هست.

این روش برای 2 نفره بازی کردن بازیهاس و 90 درصد بازیها هم با این روش کار میدن (حتی فوتبال و کانتر و cod 2 )
    خیلییا این روشو بلدن ولی دیدم تو تاپیک 08 کسی نمیدونست اومدم این تاپیکو برای کسایی که این روشو
    بلد نیستن ایجاد کردم ولی فقط 2 نفر میتونن بازی کنن نه مثل گیم نت چند نفری

این روش 2 مرحله داره و هر دو طرف باید این 2 روش رو اجرا کنن یعنی هم شما و هم دوستتون
    مرحله ی اول :
    به کنترل پنل برید بعد network conection رو بزنید بعد creat a new conection بزنید ( تو نوار سمت چپ)
    بعد نکست بزنید بعد connect to internet رو بزنید بعد نکست و بعد set up my conection manually رو بزنید
    بعد نکست و بعد conect using a dial-up modem رو بزنید بعد نکست و بعد یه اسم دلخواه بنویسید بعد نکست
    و بعد شماره دوستتون رو که میخاین باهاش وصل شین رو بنویسین و بعد نکست و بعد یه پسورد و یوزر نیم
    دلخواه بنویسید (نباید این پسورد و یوزر نیم رو فراموش کنید چون باید بعدا اگه دوستتون خواست به شما وصل
    بشه باید از این پسورد و یوزر نیم استفاده کنه) بعد نکست و بعد فینیش
    حالا مرحله ی دوم :
    به کنترل پنل برید بعد network conection رو بزنید بعد creat a new conection بزنید ( تو نوار سمت چپ)
    بعد نکست و بعد set up an advanced conection رو بزنید و بعد نکست و بعد accept incoming conections
    رو بزنید حالا این تلفنه رو تیک دار کنید و بعد نکست و بعد allow و بعد نکست و بعد add بزنید و پسورد و یوزرنیم
    رو بنویسید (برای راحتی کار و قاطی نشدن اسما پسورد و یوزر نیم های دو مرحله رو هم خودتون و هم دوستتون
    1 بزنید ) و بعد ok و بعد نکست و بعد نکست و بعد فینیش

اتصال
    برای وصل شدن شما به start - conecct to و بعد کانکشنی رو که ساختید و شماره تلفنش هم شماره تلفن دوستتون است برید (توجه
    داشته باشید که یوزر و پسوردش باید یوزر و پسوردی باشه که دوستتون در مرحله دوم برای خودش انتخاب کرده که گفتم بهتره همشو
    1 بذارید) و dial بزنید
    اگه طرف مقابلتون اون تلفن رو تیک دار کرده باشه سریع وص میشید اما اگه تیک دار نباشه تا فردا هم زنگ بزنید به هم وصل نمیشید.

نکته :
    همونطور که گفتم اگه اون تلفنه تیک دار باشه هر کی با هر وسیله ای به شمارتون زنگ بزنه تلفون یه زنگ میخوره
    و بعد کامپیوتر گوشیو برمیداره و صدا های خیلی گوش خراشی میکنه پس بعد از هر بازی به به کنترل پنل برید
    بعد network conection و بعد incoming conections رو بزنید و تیک تلفنو بردارید (اگه یه دفه یادتون رفت تیکو بردارید
    و کامپیوتر سر و صدا کرد سریع برید ایجا و تیکو بردارید بلافاصله همه چی درس میشه)

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

این پچ رو از جایی نمی شه تهیه کرد . بدون دانلود کردن
    نه.نمیتونی هیجا پیدا کنی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •