هدفونش دوتيكه است و ميشه هدفون موردنظر خودتونو بهش متصل كنبد:
اين هم از عكس هدفون ويوتي:
![]()
هدفونش دوتيكه است و ميشه هدفون موردنظر خودتونو بهش متصل كنبد:
اين هم از عكس هدفون ويوتي:
![]()
دوست عزيزي كه آدرس نمايندگي پارس كامتل در استان گلستان را ميخواست ميتونه به لينك زير مراجعه كنه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان
توی این گوشی برای قطع کردن اتصال usb ایش همین جوری باید کابل usb رو بکشیم بیرون؟
من که هرچی نگاه کردن چیزی برای قطع اتصال نبود.
مشکلی پیش نمیاد؟
Last edited by emad_67; 02-06-2009 at 09:14.
سلام عماد جان،
براي قطع USB ميتونيد همانند كول ديسك ها عكل كنيد و Safe remove كنيد. البته اين نكته را هم بدونيد كه وسايلي كه پورت USB 2.0 را دارند، ميشه بدون Safe Remove كردن، قطع كرد بدون اينكه مشكلي براي اون وسيله بوجود بياد....
من خودم اصولا نه براي كول ديسك هام و نه براي گوشي و نه براي دوربين ديجيتالم، از Safe remove استفاده نميكنم و توي اين چند سال يكبار هم مشكلي نداشتم، البته اگر از جنس چيني استفاده ميكنيد، پيشنهاد ميكنم حتما از Safe Remove استفاده كنيد!!!
سلام
آخه توی safe remove اصلا usb گوشی نیست که من اونو stop کنم.
البته اینم بگم که گوشیم فعلا کارت حافظه نداره و همون حافظه internal ئه خود گوشی هست و همچنین تنظیمات usb گوشی بر روی data service هست.
احتمالا وقتی کارت حافظه بندازم و اونو روی mass storage قرار بدم میشه اونو safe remove کرد اما برای الان می خواستم ببینم مشکل پیش نمیاد؟ چون هیچی برای remove توی ویندوز و pc suite وجود نداره.
ضمنا آیا میشه از طریق خود گوشی remove رو انجام داد؟
یه سوال دیگه هم که برام پیش اومد اینه که آیا مموری های خاصی به این گوشی می خوره؟ چون من یه مموری که برای نوکیا بود رو انداختم روش و با اینکه کاملا سر جاش قرار گرفت ولی گوشی اونو نشناخت.
و اینکه برا این گوشی چه رمی بگیرم که سرعت خوبی داشته باشه تا احیانا اون مشکلات گیر کردن توی فیلم برداری و اینا پیش نمیاد
با تشکر![]()
سلام دوست من.ممنون از اينكه وقت گذاشتي و سوالمو جواب دادي.ولي در مورد سوال اولم من امتحان كردم و از چند نفر هم نظر خواستم ولي در حالت headset هيچ افزايش صدايي در اهنگ در حال پخش موقع رسيدن sms ايجاد نميشه.در واقع وقتي sms مياد اصلا قابل تشحيص نيست مگر اينكه چشمت به صفحه بيوفته.در مورد سوال3 هم منظورم اين نبود كه صداي زنگم رو چجوري كمو زياد كنم.منظورم از alarm همون تايمر بيدار كردن كه ولومش با ولوم زنگ انتخابي يكي هست كه اگه سر صبح با اين ولوم بيدار شم سكته ميكنم.مگر اينكه براي فقط alarm از يه profile ديگه استفاده كنم.ميخوام بدونم تو profile مثلا customise ولوم جداگانه برا هر دو تا هست؟در ضمن ميخواستم بدنم وقتي كسي برام زنگ ميزنه چجوري بزارم رو بلندگو.چون خودم ميخوام زنگ بزنم ميشه گذاشت رو بلندگو ولي بر عكسش نميشه.ممنون
سلام عزيزم، خواهش ميكنم....
1- من هم گوشي قبليم كه مشكل برد داشت، وهم اين گوشيم كه مشكل بردش را حل كردند، هردو وقتي روي حالت هدفون هست، و به موسيقي يا راديو گوش ميدم، با آمدن هر پيامك، صداي توي هدفون يكدفعه دوشماره بلندتر ميشه... نميدونم مشكل شما از چيست....
2- در مورد اين موردي كه گفتيد، نميشه تنظيم جداگانه اي انجام دهيد. مشكل شما فقط يك راه قابل حل داره كه خود من هم از اون استفاده ميكنم، اون هم اينه كه در همون قسمتي كه تنظيمات براي حالات مختلف هست، يكي از سه گزينه ي آخر كه نوشته سفارشي 1-3، براي خودتون يك پروفايل جديد درست كنيد و قبل از خاموش كردن گوشي هنگام خواب، مشخصه را مثلا از حالت صداي عمومي به حالت مشخصه 1 تغيير دهيد تا موقع بيدار شدن، سكته نكنيد!!!
3- در مورد رفتن به حالت بلندگو وقتيكه كسي با شما تماس ميگيره، بايد بگم وقتي در حال صحبت هستيد، روي صفحه ي نمايش دوتا آيكون بالابوجود مياد و سه تا آيكون هم پايين صفحه، كه از آيكون هاي بالاي صفحه روي يكيش عكس يك بلندگو هست، و روي بقليش عكس صدا هست، اگر روي اون آيكون دوم كليك كنيد، روي اسپيكر صدا پخش ميشه.
سلام،
1- عماد جان گفتم كه، من چندسالي هست كه هيچ كدام از وسايلمو safe remove نكردم و تا بحال هيچ مشكلي هم نداشتم، پورت USB دو مشكلي برايش پيش نمياد. ( حالا بين خودمون بمونه كه يكدفعه داشتم يك فيلم 700 مگي را روي گوشيم ميريختمو يك تماس با گوشيم برقرار شد و من اصلا حواسم نبود، گوشي را همينجوري قبل از اينكه كپي فايل تمام بشه از لپ تاپم كشيدم!!!)
2- در مورد خود گوشي هم نميدونم، چون عادت به remove كردن ندارم!!!
3- اگر رم موردنظرتون از نوع MicroSD باشه حتما ميخونه؛ من خودم رم 4GB از نوع SiliconPower Class6 دارم ولي پيشنهاد ميدم اين رم را نخريد، چون باز تيك را روي فيلم مي اندازد؛ با تست هايي كه گرفتم سرعت رايتش حداكثر به 3 مگ برثانيه ميرسه كه واقعا افتضاحيست براي اين نوع رم كه كلاس 6 هست؛ سعي كنيد رم چيني نگيريد؛ اگر تونستيد PQI يا A-data بگيريد البته حتما از نوع class 6 باشه...
4- اگر رم بالاتر از 2گيگ گرفتيد، هيچوقت با گوشيتون فرمتش نكنيد چون بيشتر از 2 گيگ را آدرس دهي نميكنه و بقيه ي فضاي رم ميپره، كه دراينصورت فقط بايد Low Level Format كنيد كه دردسر داره (چون خود ويندوز هم فرمت كردنش هم از اين نوع نيست.....)...
درمورد رم بالاتر از 2گيگ هم اينرو بدونيد براي اينكه بتونيد با خود گوشي چيزي روي آن ذخيره كنيد، بايد حتما فضاي خالي روي آنرا به زير 2 گيگ برسانيد وگرنه گوشي پيغام ميده كه حافظه خارجي پر ميباشد!!!
مثلا اگر رم 4 گيگ گرفتيد، مثلا تا 2.1 گيگ آنرا با رم ريدر پر كنيد (از موسيقي گرفته تا فايلهاي موردنظر خودتون) تا گوشي 1.9گيگ باقيمانده را براي فيلم يا عكس يا .... ديگر بتواند آدرس دهي كند....
نكته ي ديگه اينكه مثلا اكر 2.1 گيگ را كه در بالا گفتم پر كنيد، همه ي اون فايل ها را ميتونيد روي گوشي ببينيد و ازشون استفاده كنيد!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)