بابا سرکاری بود . رو موبایل نمی شه اجراش کرد . :(
بابا سرکاری بود . رو موبایل نمی شه اجراش کرد . :(
سلام
من به مسابقه ی شنا رسیدم با شهردار حرف میزنم اما گزینهای برای انتخاب نمیده
با زاک هم حرف زدم گزینهی اول رو که میزنم شب میشه
؟؟
ok
احتمالا بچه هایی که این دورو برها هستن میان کمک.
ما را تا مدتی معذور بدارید.
یک سوال: می خونی چی میگن؟ اگه نمی خونی بخون خیلی راحت تر میشه.
خوب گزینه ها رو بخونید.
بای
Last edited by Leyth; 20-02-2009 at 08:26.
سلام
گزینهی اول که شب میشه گزینهی دوم هم هیچی نمیشه
سلام
اون مسابقه ي شنا نيست ... مسابقه ي سگ دوانيه كه روز اول تابستون برگذار ميشه !!!!
و چون هنوز سال اول هستين و سگتون كوچيكه نميتونيد تو اين مسابقه شركت كنيد ...
بايد صبر كنيد تا سال بعد ...
تنها مزيتي كه اين مسابقه اان داره اينه كه بدون گذر زمان ميتونيد ماهي گيري كنيد![]()
كلي اطلاعات جديد بدست آوردم...
الان ميخوام در مورد Jewel Of Truth نكاتي رو بگم كه از كجا ها ميتونيد پيداش كنيد ...
كلا" 9 تا Jewel Of Truth وجود داره
حواستون باشه كه تنها وقتي كه قفسه گرفتيد بريد دنبالش... تا بتونيد نگهداريشون كنيد
شبيه يه توپ سياهه ...
اما مكان هاي ( بريد به اين مكان ها و دكمه A رو بزنيد )
1-روي سقف خونه ي سگتون
2- داخل آبي كه درون استبل اسبتون هست
3-طبقه دوم كتابخونه ، 4 تا قفسه اي كه كنار هم هستند ، سمت راست ترينشون (بريد جلوش و دكمه A رو بزنيد)
4-چراغ برقي كه بين كليسا و ميدان وجود داره
5-خريدن از Won به قيمت 50.000
6-با گرفتن 1000 تا مدال در مسابقه اسب دواني
7-فكر كنم يكيش هم از مسابقه سال نو كه در تلويزيون فرشته اجرا مي كنه به دست مياد
Play the New Year's game show on the TV inside the town cottage
8-Inspect the calendar in the mountain cottage (it falls out)
9- وقتي كه 8 تاي بالا رو گرفتيد بريد خونه شهردار، جلوي يخچالش
گفتم 7 و 8 رو خود انگليسيش رو بذارم ... شايد نكته اي داره كه من نميدونم ( آخه خودم هنوز 5 تاش رو بيشتر نگرفتم )!!!
**در مورد قلب دختر ها هم به طور كامل در پست بعدي مينويسم**
..............
و اما گذارش در مورد بازيه خودم
قلب همه سبز شده ... به جز كارن كه زرده ...تا الان دموي قلب ها رو كامل ديدم (البته فكر كنم)... فقط يه سوالي كه برام پيش اومده در مورد دموي كايي و پوپوريه ( كه در ساحل اتفاق مي افته)... هر كاري ميكنم نميبين!!! نميدونم مشكل چيه !!!!
تا الان قط دموي دعواي ريك و كاي رو ديدم در ساحل ولي دموي پوپوري رو نه!!!
يكي هم راجه به قلب آبي پوپوري ... اينطور كه همه جا نوشته تو كليسا اتفاق مي افته ولي باز من اين دمو رو نديدم ... فكر ميكردم دموي مريضي مادرشون و اين كه پوپوري و ريك براي ليليا دارو ميارن دموي قلب آبيه ولي فكر كنم اشتباه كردم !!!
باز اگر به نتايج جديدتري رسيدم ميگم ...
فعلا"![]()
Jewel Of Truth ها به چه دردی میخورن؟
ممنون
سلام
در عمل هیچی!
باید تا 50 امین سال گرد ازدواجتون صبر کنید تا ببینید چی میشه!
می گم عروسک جان من چند وقت خیلی کم میتونم بیام. شما لطفا در مورد جواهرات کاپا و الهه ی کشت و ذرع بنویسید.
ممنون
بای
سلام
خوب من که مثل شما اینقدر به این بازی مسلط نیستم ولی می تونم کمی در مورد دست آورد های خودم و اطلاعات دیگه برای دوستان بنویسم ...
اول درمورد بازیه خودم بگم که رفتم معدن بهاره و تا طبقه 100 رفتم ... به طبقه 100 که رسیدم ... تاااا دددااااا ...
در طبقه ی 100 ام معدن میتونید یکی از سیب های قدرتی رو پیدا کنید ... حالا ازش عکس گرفتم میذارم براتون...
اما حالا که حرف توت فرنگی قدرتی شد بذارید به طور کامل بگم که 10 تاش رو چه جوری میتونید به دست بیارید
که البته با اون توت فرنگی آبی که از Kappa میگیرید میشه 11 تا ...
" البته leyth عزیز گفته بودن 8 تاش رو ولی الان کامل ترش رو میگیم ... "
leyth
1- داخل زمین خودتون که باشخم زدن مزرعه پیدا میشه ( من نزدیک مرغداری پیداش کردم ... خیلی اتفاقی !! )1. فروشگاه تلويزيون به قيمت 10000 جيل.
2. معدن (روي زمين و نه داخل سنگ ها)
3. با ماهيگيري با ابزار مرحله 5 (سنگ معدن آبي) فقط تو زمستون
4. جشنواره اسب. با بردن توي مسابقه. توي هرکدوم از جشن هاي بهار يا پاييز ميتونيد بگيريد. اما اگه از بهار بگيريد توي پاييز ديگه دنبالش نباشيد و بر عکس. 900 تا مدال مي خواد. *** هر کس به اين مسابقه رسيد اعلام بنمايه *** اميدوارم رد نشده باشيد!
5. مسابقه ي اول تابستون: روز ساحلي! يا همون مسابقه ي سگ هاي تابستون. اگه ببريد توت قدرتي مي گيريد.
6. توت قدرتي آبي:
اول نتيجه: تاثير هواي باروني رو روي کاراکتر کم ميکنه.
طرز گرفتن: اول سيو کنيد! بعد هر روز 1 خيار (براي اطمينان 2 تا) توي درياچه ي مام تپه بندازيد... تا 10 روز. آخرين روز اتخاذش خواهيد نمود!
7. از الهه زندگي
بايد از اول روز بهار هر روز يه گل ناقابل براش بندازيد تا تقريبا روزهاي ده دوازده يک توت قدرتي بهتون ميده.
8. توي زمين! همه جا رو (ابته در دراز مدت) شخم بزنيد تا پيداش کنيد.
9 و 10 : نميدونم!
اين 9 و 10 رو بايد با کمک يکديگر پيدا کنيم.
2- در طول 10 روز مختلف داخل آبشار گل بندازید تا الهه زندگی بهتون توت فرنگی قدرتی بده ( البته به غیر از گل آیتم های دیگه هم میشه ولی گل بهتره )
3- 900 تا مدال در مسابقه ی اسب دوانی به دست بیارید
4- برنده شدن در مسابقه اسب دوانی
5-برنده شدن در مسابقه سگ دوانی
6- با ماهيگيري با ابزار مرحله 5 (سنگ معدن آبي) فقط تو زمستون
7- در طبقه 100 معدن بهاری
8- در طبقه 19 معدن زمستانی
9- با خرید از TV Shopping به قیمت 10.000
10- بازدن کلید A در پشت معدن زمستانی
11- توت فرنگی آبی... با پرت کردن تعدادی خیار در دریاچه ی بالای تپه ( من بیشتر از 10 تا پرت کردم !!! مثل این که اون موقع خیلی گشنش بود و با 10 تا حاضر نشد توت فرنگی رو بده )
نکته : حتما" لازم نیست برای گرفتن توت فرنگی از الهه زندگی یا Kappa حتما گل یا خیار ها رو به صورت روز های پی در پی بهشون بدین ...به طوری که مثلا" اگر یک روز یادتون رفت بهشون گل یا خیار بدین فکر کنید که دیگه خراب شد و باید از اول شروع کنید ... فقط کافیه که طی چند روز مختلف باشه نـــــه حتما" پشت سر هم ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)