دهه آخه مگه سامسونگ آزار داره گوشی به این خوبی که قطعا هم در ایران فروش بالایی خواهد کرد رو نیاره.ما که از پشت پرده ی این کمپانی های غول چند ملیتی و تصمیماتشون سر در نیاوردیم.
دهه آخه مگه سامسونگ آزار داره گوشی به این خوبی که قطعا هم در ایران فروش بالایی خواهد کرد رو نیاره.ما که از پشت پرده ی این کمپانی های غول چند ملیتی و تصمیماتشون سر در نیاوردیم.
اتفاقا این گوشی به ایران هم خواهد آمد.من کارم تو سامسونگ موبایل هستش و الان یک نمونه از اون را هم بهم دادند.قرار هم هستش مایکروتل به زودی این گوشی را عرضه کنه و خود گوشی هم در بازار البته خیلی کم پیدا میشه.دوستان اگر سئوالی هم درموردش داشتند در خدمتم
خیلی ممنون بابت خبری که دادین.
حالا به نظر شما این گوشی قیمتش چند میشه؟
و الان که استفاده میکنین مزایا و معایب گوشی میتونین بگین.
من که گفتم نمیاد از سامسونگ عزیز پرسیدم که گفت نمیاد وگر نه من که خودم خیلی دوست دارم بدونم کی و چند میاد.
بازم ممنون
نگفتین کی بخریم خوبه ... که قیمتش متعادل شده باشه ...
سوال بعدیم اینکه ایا باطری های گوشی های سامسونگ که ه هم میخوره رو اگه عوض کنم مشکلی پیش میاد ؟
مثلا اینکه باطری 880 امپر رو ب 1000 عوض کنیم البته ابعاد یکی هستش؟
من لیسانس الکترونیک دارم
اگه سایز باتری بخوره و استاندارد باشه مشکلی پیش نمیاد
مشكل همينه ديگه سايز باتريا به هم نميخوره وگرنه خود سامسونگ باتري پيكسونو رو اين مينداخت
این گوشی qwerty کیبورد نداره ، نه ؟ (مثل اینکه سامسونگ رو 2.8 اینچی هاش کیبورد کورتی نمیذاره ، مثه f480 )
ولی گوشی 880d فکر کنم به f 480 که گوشی خودم باشه میخوره ... تازه f488 هم به f480 میخوره ... اینجوری که خیلی خوبه ممنون ...
حالا باید از شارژر کدوم استفاده کنیم شارژر قبلی یا شارژر باتری جدید؟
شهاب جان نیازی به کیبورد دیگه نداره کشویی عدد باز میکنه مثل اکثر گوشی های موجود در بازار... البته فکر کنم اگه میخواست کیبورد بزاره که دیگه قیمتش این نبود !
الان خدمات پارسه تو نت داره بصورت اینترنتی این گوشی رو میفروشه قیمت هم 520000 هزار تومان .. در ضمن 12 ماه هم گارانی داره .. گفتین کجا 475 میفروشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)