OPM برای اولین بار بازی رو نقد کرده و نمره ی 9 داده
OPM برای اولین بار بازی رو نقد کرده و نمره ی 9 داده
خوب Heavy Rain اولین نقدش رو ز سایت رسمی پلی استیشن (OPM) دریافت کرد که این مجله به بازی نمره 9/10 داده!
همون طور که پیشبینی می شد بازی امتیازاتش فوق العاده خواهد بود!در کل امتیاز اولش عالی بود ببینیم در ادامه چه میکنه......
BOX ART برای ژاپن :
![]()
Amazon.fr يك بسته ي از Heavy Rain را به نمايش و براي فروش گذاشته كه قيمتش €349.95 (£309) است و و داراي 250Gb PS3 هست.
![]()
در مورد موشن کپچر درگیری های فیزیکی باید بگم که اصلا طبیعی درست نشدند. چرا که کاملا مشخصه که ضربات به آرامی و با شدت کمی نواخته می شند و بازیگرها انگار رعایت حال هم دیگرو می کنند. حس خشونت متاسفانه به خوبی در درگیری ها القا نمیشه.
باکس آرتش هم خداست .
این ورژن ژاپنش خیلی قشنگ شده.
این عکسم خیلی قشنگه واقعا آدم با دیدن این عکسها بیشتر مجذوب بازی میشه :
ما هم مشکلمون حل شد .
رفیقم میخواست کنسول بخره ، قرار شد پلی استیشن بگیره بعد کنسولهامونو باهم Share کنیم که هم من بازیهای انحصاری پلی استیشن رو بازی کنم و هم اون بازیهای انحصاری 360 رو ...
حالا هم Heavy rain بازی میکنم هم GOW3 و اگه سونی شونصدتا بازی انحصاری دیگه هم بده خیالی نیست .
Last edited by Alireza.M67; 20-01-2010 at 22:37.
از بینی و ته ریشش به این نتیجه رسیدم که احتمالا باید Ethan Mars باشه. این فرد به نظر میرسه زیر باران سنگین در حال غرق شدنه که شاید کنایه از اینه که در پایان فیلم ، Ethan به شکلی نابود میشه.
البته برعکسش رو هم میشه متصور شد. به این شکل که صورت Ethan در حال خارج شدن از آبه زیر باران سهمگین که می تونه کنایه ای باشه به این که Ethan به سلامت از حوادث سهمگین پیش رو رد میشه.البته آب نماد تطهیر و پاکیزه شدن هم هست که می تونه نشان دهنده ی این باشه که Ethan علاوه بر فایق اومدن بر مشکلات، تطهیر و به آدمی دیگه که تفاوت های زیادی با قبلش داره، تبدیل میشه. البته احتماش کمه، چرا که رنگ آب سیاه و تاریکه و این آب نمی تونه تطهیر کننده باشه. بالعکس آب تبدیل شده به نماد مرگ و نیستی و شاید نماد جنایت و پلیدی.
Last edited by Yi Yi; 20-01-2010 at 23:02.
بی خیال بابا فکر نکنم خود طراحش هم تا این حد فکر کرده باشه![]()
9 دقیقه ی ابتدایی بازی :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)