علت اينكه سيمبين تاچ خيلي خوب نيست اينه كه 5800 اولين تجربه نوكيا توي اين سيستم عامله ولي مطمعن باشيد مشكلاتشو حل ميكنن شايد n97 درست نشه ولي مطمعن باشيد i8910 مشكلات 5800 رو نداره![]()
علت اينكه سيمبين تاچ خيلي خوب نيست اينه كه 5800 اولين تجربه نوكيا توي اين سيستم عامله ولي مطمعن باشيد مشكلاتشو حل ميكنن شايد n97 درست نشه ولي مطمعن باشيد i8910 مشكلات 5800 رو نداره![]()
ببینیم و تعریف کنیم ...
ولی خداییش خیلی دارم عذاب میکشم که چرا 8910 رو ویندوز موبایل نزدند ...![]()
به نظره من ان97 ميتونه يکي از بهترين سيمبين هاي لمسي باشه.
امکانش زیاده .
چون دیگه نوکیا خیلی دیگه داره گوشی تکراری تولید میکنه ...
وقت یه نو آوری بزرگ فرا رسیده ..![]()
n97 امكانات بالايي داره ولي به i8910 نميرسه:
lcd بزرگتر وبا كيفيت تر و خازني كه خودش كليه.دوربين 8 و فيلم برداري hd.باتري بهتر.تكنولوژي dnse2.پردازنده خيلي قوي و گرافيك عالي البته هنوز پردازنده n97 معلوم نيست
این گوشی در سه نسخه ی سیمبیان، ویندوز موبایل و لیمو (تلفیقی از لینوکس و آندروید) عرضه میشه.ولی خداییش خیلی دارم عذاب میکشم که چرا 8910 رو ویندوز موبایل نزدند ...![]()
مثل اينكه ويندوز موبايلشو نميخاد بزنه.ولي ويندوزموبايلاي ديگه ميزنه كه كيبرد هم دارن
شما مطمعنی که این گوشی با این سیستم عامل ها تولید میشه؟
از کجا این خبر را بدست اوردین
سلام من تقریبا هفته ای یه گوشی عوض میکنم همه این گوشیارو داشتم نظر من اینه که اگه پول داری HTC touch hd بخر اگه نه به 5800 قناعت کن چرا؟
صدای 5800 خیلی بهتره
کیفیت تصویرش قابل مقایسه نیست تو lcd i900 انگار چراغ نفتی روشن کردن با اون نور زردش
ضمنا 5800 دومین گوشی تاچ نوکیاست بعد از 7710 ولی i900 اولین ویندوز موبایل سامسونگه
دوربینشون فرق چندانی نداره مگاپیکسل مربوطه به اندازه عکس نه کیفیت عکس
5800 16 میلیون رنگه ولی ان یکی 65 هزار رنگ
5800 یه گوشیه با سیستم عامل دارای GPS که من گارمین روش نصب کردم صدا و تصویر و تاچ عالی و قیمت مناسب![]()
ای کاش به جای اینکه هفته ائی یه گوشی عوض کنین یه کم اطلاعات هم در مورد این گوشیهای یک هفته ائی داشتید .
ولی i900 اولین ویندوز موبایل سامسونگه
ولی ان یکی 65 هزار رنگ
مخلصیم .
Last edited by S A M S U N G; 24-04-2009 at 15:55.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)