برای من اصلا صدا نداره ، جدا میگم
خودم هم قبل از خرید تو review ها خونده بودم صدای فن زیاده
حالا نمی دونم چطوره شاید هنوز به صدا نیفتاده!!
برای من اصلا صدا نداره ، جدا میگم
خودم هم قبل از خرید تو review ها خونده بودم صدای فن زیاده
حالا نمی دونم چطوره شاید هنوز به صدا نیفتاده!!
کسی تا بحال روی این لپ تاپ ها بازی ریخته ببینه چطور اجرا میشه؟
من تو یوتوب دیدم که بازی fear رو خیلی خوب اجرا می کرد.
سلام مگه ميشه صدا نداشته باشه ديگه اونايي که دارند همه همين جوري هصت(يعني صدا نميده دوستان ديگه)؟پس به رويو ها نميشه اعتماد کرد؟نه؟
فير هم منم ديدم به راحتي اجرا کرد و همچنين وين ويستا سون بازي وارکرفت و جي تي آ5 و.......
آقا يکي بگه ديگه نسخه ويندوز و لينوکس از نظر قيمت سخت افزار و نرم افزار چه فرقي دارند؟(خواهش ميکنم خيلي مهمه)!
دوستان لطفا در مورد cpu اتم این نوت بوک توضیح دهیدو اختلافاف آن با نمونه مشابه اینتل چیست؟
سلام دوست عزیز لطفا آدرس دقیق اونجائی رو که لب تاپ Acer Aspire One رو خریدی بهم بده در ضمن از لب تاپت راضی هستی، مشکل خاصی باهاش داشتی؟ چطوری روش ویندوز نصب کردی
خیلی ازت ممنون میشم جوابم رو سریع بدی
راستی شنیدم hp هم مینی لب تاپ خوبی وارد بازار کرده
آقا مشخصات این مینی لب تاپ hp با قیمتش رو ممنون میشم دوستان لطف کنند
یه مینی لب تاپ توپ دیگه : Lenovo ideapad s10e
ال سی دیش ده اینچه
هاردش 160
سی پیوش هم اتم 1.6
قیمت 500
میگن کیفیت خوبی داره
البته این ایسر هم چیز خوبیه مخصوصا با اون قیمت عالی
1-دوستان لطفا در مورد cpu اتم این نوت بوک توضیح دهیدو اختلافاف آن با نمونه مشابه اینتل چیست??????????
2-از بچه ها کسی که ایسر دراه یه چند تا عکس از صفحه نمایش تو ویندوز عکس بگیر تا ببینیم تو مانیتور کوچیکش چیزی معلوم میشه؟
من ندارمش خوب ولي يه اطلاعات ازش ميگم!
سي پي يو اتم: سيپيويهاي اتم ساخت شرکت اينتل هستند اينتل در مدتها پيش در فکر نتبوک يا ويا ميني نوتبوک ها بود(چون ميدانست اين مدل ها پيشرفت ميکنند) و به اين دليل به فکر ساخت سي پي يو هايي با توان مصرفي 2 يا چند وات و حجم کم افتاد اول خواست تا همين سيپيوي هاي pc را ويرايش کرده و در اين مدلها به کار ببرد اما نتوانست و خواست نصل جديدي از سيپييو ها را با توان مصرفي کم و بازدهي متوسط روانه بازار کند!
خلاصه سيپي يوهاي اتم چيزي از سلرون بالاتر و از کورتودو پايين تراند در کل بد نيستند و براي اين مدل از کامپيوتر ها که بيشتر براي وب و کارهاي متوسط طراحي شدند خوبند!(در واقع دو هسته دارند)
ببخشيد همينارو ميدونم!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)