تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 15 اولاول ... 67891011121314 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 148

نام تاپيک: IPOD Classic

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

... توضیحات کاملی بود. اما در مورد نسلها صحبت کردید ( نسل ششم یا قبل از اون ) ممکنه در مورد اونها و تقسیم بندیشون هم توضیح بدید.

ضمنا" سئوال دیگه ای هم در مورد آیپاد کلاسیک داشتم . وقتی بوسیله Itune فایلی را ( فیلم یا موزیک ) از آیپاد پاک میکنیم ، از آیپاد پاک میشه ولی در دایرکتوری Ipod Control/Muzic باقی میمونه و همین باعث میشه بعد از مدتی حجم آن دایرکتوری بالا بره. راه حذف کامل یک فیلم یا موزیک از آیپاد چیه ؟
    َدرباره نسل ها : Apple از 8 و خورده ای سال قبل تا الان، تقریباً هر سال یه مدل جدید از آیپادی که الان به اسم کلاسیک می شناسیم داده بیرون (علت اینکه الان نسل 8 یا 9 نیستیم اینه که بعضی سالها همون نسل قبلی رو به اصلاحات اندک مجدداً عرضه کرد - در نتیجه میگیم نسل فلان، نسخه دوم مثلاً) .. همراه با افزایش نسل، ظرفیت دستگاه هم به تدریج زیاده شده و مثلاً از 5 و 10 گیگ در نسل اول رسیده به این اعداد فعلی.

تا قبل از نسل چهارم این ipod اسم خاصی نداشت ... صرفاً میگفتیم "ipod نسل دوم" مثلاً .. اما از نسل چهارم برای اینکه روی تمایزش تاکید بشه یه اسمی هم اون آخرش اضافه شد .. مثلاً نسل چهارم ipod photo بود، نسل پنجم رو بهش میگفتیم ipod video و نسل ششم هم که شد کلاسیک.

//

به احتمال زیاد بخاطر اینه که شما آهنگ ها رو از پلی-لیست حذف می کنی ... اینطوری طبیعیه که آهنگ همچنان در حافظه دستگاهت باقی باشه .. باید از زیر منوی devices و از توی شاخه Music پاکش کنی.

2. 2 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

وقتی در منو آیپاد کلاسیک روی هر کدام ار آیتمها رفته و مکث کوتاهی کنیم ، تصویرهایی از محتویات آن آیتم نمایش داده میشه. مثلا" روی FOTO بصورت رندم ، عکسها نمایش داده میشود و یا روی MOVIE باز هم بصورت رندم عکسهایی از صحنه های فیلمها بصورت کوتاه و گذرا ، نمایش داده میشود. چطور میتونم جلوی اینکار را بگیرم.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

وقتی در منو آیپاد کلاسیک روی هر کدام ار آیتمها رفته و مکث کوتاهی کنیم ، تصویرهایی از محتویات آن آیتم نمایش داده میشه. مثلا" روی FOTO بصورت رندم ، عکسها نمایش داده میشود و یا روی MOVIE باز هم بصورت رندم عکسهایی از صحنه های فیلمها بصورت کوتاه و گذرا ، نمایش داده میشود. چطور میتونم جلوی اینکار را بگیرم.
    شک دارم راهی وجود داشته باشه ... من که تا حالا چیزی در این مورد ندیده ام ... بگرد ببین گزینه با موضوع switch view داری یا نه .. شک دارم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دوستان سلام
    میخواستم کابل TV برای آیپد کلاسیک 160 گیگم بخرم. لطفا" اگه کسی اطلاعی داره آدرس نمایندگی اپل را میخواستم. آدرس دقیق را لطفا" ، چون میخوام از شهرستان بیام

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

اپل که نمایندگی نداره ولی سرچ کن اپل ایپاد یه سایت میاد برای ایپاد اپل هست از اونجا بپرس برات میفرستن فکک کنم به خاطر کابل میخوای بیای تهران ؟
    خوش اومدی برو پایتخت کریستال دیجیتال و . اکثرا دارن !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

اپل که نمایندگی نداره ولی سرچ کن اپل ایپاد یه سایت میاد برای ایپاد اپل هست از اونجا بپرس برات میفرستن فکک کنم به خاطر کابل میخوای بیای تهران ؟
    خوش اومدی برو پایتخت کریستال دیجیتال و . اکثرا دارن !
    دست شما درد نکنه . خیر بخاطر کابل نمیخوام بیام تهران. کار دیگری دارم ولی خواستم کابل هم تهیه کنم. اگه آدرس دقیقتر بدهید ممنون میشم

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دست شما درد نکنه . خیر بخاطر کابل نمیخوام بیام تهران. کار دیگری دارم ولی خواستم کابل هم تهیه کنم. اگه آدرس دقیقتر بدهید ممنون میشم
    طبقه همکف - واحد 22 ---- 88791899-------زنگ بزن قیمت بگیر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

میخواستم از منوی Contacts در IPOD Classic استفاده کنم . لطفا" راهنمایی کنید. ممنون

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

میخواستم از منوی Contacts در IPOD Classic استفاده کنم . لطفا" راهنمایی کنید. ممنون
    خیلی قابلیت خاصی نیست .. حداقل من بعد از این همه سال و این همه پلیر که عوض کرده ام کاربردی براش نداشته ام.. بخصوص که همه ما یه موبایل هم داریم که اگه لازم باشه میشه از اون استفاده کرد که هم سرراست تره و هم دم دست تر..

خلاصه اش اینه که شما اگه توی Outlook یا Express یا Address Book یه سری اسم و آدرس و اینا داشته باشی میتونی sync شون کنی توی ipod ات...

مراحل کار هم بطور کامل تر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ذکر شده. (میری به زبانه Contacts -- برنامه رو انتخاب میکنی و sync می کنی)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

آیا میتونم از امکان Contacts در آیپد کلاسیک بعنوان دفترچه تلفن استفاده کنم. آدرسها و شماره تلفنها را میخوام در آیپدم داشته باشم . چکار کنم ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •