نميشه يه کاری کنم که وقتی سيستم رو روشن ميکنم هارد روشن نشه ؟
نميشه يه کاری کنم که وقتی سيستم رو روشن ميکنم هارد روشن نشه ؟
سه تا راه داره
ساده ترینش دیسکانکت کردن با برنامه USB Safely Remove
دومی یکبار رفتن به پوشه درایو اکسترنال و بستن پنجره
را اخر ریست سیستم از طریق منوی استارت
اگر همه اینها جواب نداد احتمالا هارد داره از ویندوز بکاپ میگیره و یه خورده باید صبر کنی.
سلام دوستان من يك هارد اكسترنال يك ترابيت آداپتور خور ميخوام چه ماركي رو پيشنهاد ميكنيد در ضمن قيمت تخميني هم بزنيد
وسترن و سيگيت چطورند؟
پيشنهادم اينه كه سوالات رو اينجا مطرح كنين
زودتر به نتيجه ميرسينکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میشه در این مورد توضیح بیشتر بدید؟!
وقت بخیر
من ی هارد اکسترنال مدلSeagate External Expansion 1TB
دارم،با برنامه ی Acronis Disk Director Home و Norton PartitionMagic 8.0 هر کاری کردم به Fat32 اجازه نمیده تبدیل کنم.(واسه PS3 میخوام).
ویندوز سون 64بیتی دارم و با خود ویندوز فقط به exFAT تبدیل میکنه.
ممنون میشم راهنمایی کنید.با تشکر
چون که جدول fat32 محدودیت حجمی در مورد حجم پارتیشن داره،من احتمال میدم که واسه همین نمیذاره که یه پارتیشن خیلی بزرگ رو تبدیل به fat32 کنید.
ببینید بعضی هاردهای اکسترنال نرم افزارهایی درونشان هست که به طور اتومات از درایو c و البته فقط از ویندوز و برنامه ها بکاپ میگیره.به نوعی انگار به همون دارن لطف می کنن.
البته بار اول میبایست کمی طول بکشه نه همیشه.![]()
یکی از دوستان گیر داده هارد اکسترنالمو بهش بدم خودم برم ظرفیت بالاتر بخرم حالا میخام تمام اطلاعات هارد رو طوری پاک کنم که دیگه به هیچ عنوان قابل بازگشت نباشه و خیالم راحت باشه یعنی اصلا قابل ریکاوری نباشه
ممنون میشم راهنمایی کاملی کنید چون زودتر باید اینکارو انجام بدم
با سلام خدمت دوستان عزیز .
من یک دستگاه ps3 دارم و میخوام هاردش رو ارتقا بدم . هارد مورد استفاده در ps3 2.5 اینچی هست .
من میخواستم یه هارد 500 گیگ پرتابل بخرم و هاردش رو با هارد فعلی ps3 تعویض کنم . میخواستم بدونم که چقدر این کار شدنی هستش؟؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)