ببخشید کسی لیست ترازای پارسالو به صورت pdf نداره؟ (یه چیزی مثل اونی که قلم چی میده)
ببخشید کسی لیست ترازای پارسالو به صورت pdf نداره؟ (یه چیزی مثل اونی که قلم چی میده)
آسون و با کلاس ؟!
مهندسی دیگه؟!
فکر نکنم داشته باشیم این 2 تا رو با هم!
دوست عزیز معماری در اصل نقشه کشیه و نقشه یه ساختمونو یه مهندس معمار میکشه و اصلا رشته ای به اسم نقشه کشی نداریم!
مهندس عمران هم کارش محاسبات نقشه و اجرای اونه!
خب اگه اینطوری بود چرا من پشت کنکوریم الان؟! اینا همه حرفایی که قبل کنکور همه میگن اما موقع نتایج...
تراز مربوط به چی؟
Last edited by separate; 29-12-2008 at 17:35.
چرا من دارم ولی متاسفانه نمیتونم آپلود کنم(به دلایل فنی).ولی میتونم براتون میل کنم.
نه،این طور نیست.معماری در اصل نقشه کشیه
دانشگاه اصفهان:مهندسی عمران-نقشه کشیاصلا رشته ای به اسم نقشه کشی نداریم!
می تونید دفترچه رو ببینید تا باورتون بشه.
و اینکه نقشه هیچ ساختمونی رو مهندسین معماری نمی کشن.بلکه همه کارها رو مهندس عمران انجام میده.
تراز مربوط به چی؟
در مورد برق اطلاعی ندارم ولی با یکی از کارآفرینای کامپیوتر که تو گزینه 2 شبکه 3 مصاحبه می کردن گفت شما هیچکدوم از فارغ التحصیلای کامپیوتر رو نمیبینین که بیکار باشن و همیشه براشون کار پیدا میشه!!تو همه ی گرایش هاش.ولی خب یه نمه قدیمی شده رشتش!!!!![]()
مرسی , آرهدر مورد برق اطلاعی ندارم ولی با یکی از کارآفرینای کامپیوتر که تو گزینه 2 شبکه 3 مصاحبه می کردن گفت شما هیچکدوم از فارغ التحصیلای کامپیوتر رو نمیبینین که بیکار باشن و همیشه براشون کار پیدا میشه!!تو همه ی گرایش هاش.ولی خب یه نمه قدیمی شده رشتش!!!!![]()
تعداد زیادی هم میرن همین رشته بد بختی
بعد هم چون انتخاب رشته آزاد خیلی ...میه باید انتخاب اولو چیزی بزنی که مطمئن باشی قبول میشی وگرنه جات چابهاره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)