تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 89 اولاول ... 678910111213142060 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 885

نام تاپيک: گنجینه ویوتی: تم، کاغذ دیواری، ترفند و... هرآنچه که بخواهید !!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام
    من کل قسمت های تاپیک های مربوط به گوشی viewty رو خوندم و متوجه شدم که اشکالاتی دارد ولی به لطف دوستان حل شد. اما چندتا مشکل بود که هنوز به دوستان جواب داده نشد بنابراین همه رو جمع کردم آوردم اینجا تا دوستان بررسی کنند و جواب بدهند انشاا... ما نیز این گوشی رو خواهیم خرید البته اگر به این مشکلات پاسخ داده بشه:
    1. مشکل فیلمبرداری گوشی که در حین فیلمبرداری تیک میزد و وقتی هم که save می کردند صدا و تصویر تاخیر داشت چگونه حل می گردد؟ از دوستان چند نفر گفتن که رم گوشی تون رو باید عوض کنید ولی ما که آخر نفهمیدیم چون من حساب کردم باید دوتا رم خرید یکی برای موزیک،بازی،تم و... و دیگری فقط برای فیلمبرداری و عکس . دوستان اگر لطف کنند دقیقا بگن که راه حل دقیق پس چی شد؟!
    2. مشکل اسپیکر و هدفون بود که بعضی دوستان پس از وارد کردن کد متوجه شدند که :
    الف) هیچ فرقی نکرد
    ب) صدای گوشی افتضاح شد و خرخر می کرد
    3. مشکل رم بود که متوجه نشدیم در آخر این گوشی رم 8 گیگ نیز ساپورت می کند؟ آیا با رم 8 گیگ مشکل قسمت 1 نیز حل شد؟ آیا با 2 گیگ حل می گردد؟
    این موضوع نیز حل نشد که بعضی دوستان کدهای برگرداننده می خواستند که گوشیشون به حالت اول بازگردد یا اینکه کاملا صدای گوشی افزایش پیدا کند.
    من کلا این دوتا مشکل بی جواب رو پیدا کردم اگر دوستان چیزی دیدند بنویسند اینجا تا رسیدگی گردد (مثل همین مشکل حرف "دال") . پس لطف کنید جواب بدید تا ما هم تکلیفمون رو بدونیم!
    با ارادت نسبت به همه ویوتی بازان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

سلام
    من کل قسمت های تاپیک های مربوط به گوشی viewty رو خوندم و متوجه شدم که اشکالاتی دارد ولی به لطف دوستان حل شد. اما چندتا مشکل بود که هنوز به دوستان جواب داده نشد بنابراین همه رو جمع کردم آوردم اینجا تا دوستان بررسی کنند و جواب بدهند انشاا... ما نیز این گوشی رو خواهیم خرید البته اگر به این مشکلات پاسخ داده بشه:
    1. مشکل فیلمبرداری گوشی که در حین فیلمبرداری تیک میزد و وقتی هم که save می کردند صدا و تصویر تاخیر داشت چگونه حل می گردد؟ از دوستان چند نفر گفتن که رم گوشی تون رو باید عوض کنید ولی ما که آخر نفهمیدیم چون من حساب کردم باید دوتا رم خرید یکی برای موزیک،بازی،تم و... و دیگری فقط برای فیلمبرداری و عکس . دوستان اگر لطف کنند دقیقا بگن که راه حل دقیق پس چی شد؟!
    2. مشکل اسپیکر و هدفون بود که بعضی دوستان پس از وارد کردن کد متوجه شدند که :
    الف) هیچ فرقی نکرد
    ب) صدای گوشی افتضاح شد و خرخر می کرد
    3. مشکل رم بود که متوجه نشدیم در آخر این گوشی رم 8 گیگ نیز ساپورت می کند؟ آیا با رم 8 گیگ مشکل قسمت 1 نیز حل شد؟ آیا با 2 گیگ حل می گردد؟
    این موضوع نیز حل نشد که بعضی دوستان کدهای برگرداننده می خواستند که گوشیشون به حالت اول بازگردد یا اینکه کاملا صدای گوشی افزایش پیدا کند.
    من کلا این دوتا مشکل بی جواب رو پیدا کردم اگر دوستان چیزی دیدند بنویسند اینجا تا رسیدگی گردد (مثل همین مشکل حرف "دال") . پس لطف کنید جواب بدید تا ما هم تکلیفمون رو بدونیم!
    با ارادت نسبت به همه ویوتی بازان
    من این سوالات را بنابر تجربه و اطلاعات خودم پاسخ میدم.

1-در مورد مشکل فیلمبرداری من 4 نفر که ویوتی دارند را میشناسم و هیچکدوم چنین مشکلی نداشتند!بزرگترین نقطه قوت ویوتی همین فیلمبرداریشه!
    ممکنه دوستان گوشی بدون گارانتی و قاچاق شده خریداری کرده باشند که برای unlock کردن گوشی هک شده باشه!چون ویوتی برای هر منطقه ای سیستم مخابراتی متفاوتی را پشتیبانی میکنه!و باید مطمئن باشید که گوشی مخصوص خاورمیانه است!این گوشیها دفترچه راهنمای فارسی دارند.

2-صدای اسپیکر پایینه درسته ولی از گوشیهای w960 k800 k750 n73 تا حدودی بلندتر و با کیفیت خیلی بهتریه!این چیزیه که خودم تست کردم.کیفیتش با k850 برابره ولی صداش کمتره!
    من با صدای هدفون مشکلی ندارم!چون خود هدفون هم چرخاننده برای زیاد کردنه صدا داره.البته اهنگهای کم حجم شده را ارومتر از گوشیهای دیگه پخش میکنه!
    در مورد کد هم من یکی از دوستانم 1 ماهه که این کد را فعال کرده.اوایل صداش خوب بود.ولی الان حتی با صدای کم هم گوشی خرخر میکنه و به اسپیکر اسیب وارد شده!من که اینکارو توصیه نمیکنم!بهتره اسپیکر خارجی بخرید!

3-این گوشی 2GB بیشتر رم ساپورت نمیکنه!!حتی همین 2GB وقتی به حدود 1800 مگابایت پر میشه گوشی بشدت کند میشه!خود شرکت ال جی هم حداکثر رم ساپورت شده را 2GB اعلام کرده!شاید علت مشکل فیلمبرداری بعضی دوستان همین رم زیادی باشه که رو گوشی گذاشتند!

من هم با همین حرف د مشکل دارم!ولی این مشکل فقط وقتیه که از کیبورد qwerty استفاده کنید.در حالت کیپد همه ی حرفها کامله.بنابراین زیاد مشکل جدی ندارم باش.هروقت د بخوام گوشیو به حالت کیپد بر میگردونم که زیاد مساله ی خاصی نیست!

3. 2 کاربر از amirz2ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    KHOY

پيش فرض

سلام
    دستت درد نکنه امیر جان
    فقط یه خواهشی داشتم
    از اون جایی که در اینجا Adsl نمی دن نمی تونم اون فایل هایی که 40mb هست رو دانلود کنم . منم مجبورا میرم دانشگاه تا از سایت دانلود کنم ولی با سایت megaupload مشکل داره ولی با اون یکی سایت ها مشکلی نداره
    اگه شد از یه سایت دیگه ای استفاده کن
    ممنون
    Last edited by starblue7750; 05-02-2009 at 14:45.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

سلام ستاره آبی!!
    باور کن من خودمم خفن با این مگاپلود مشکل داشتم!توی یکی از پستهامم درخواست کردم کسی که میتونه یه جا دیگه اینارو اپلود کنه!
    اخرهم مجبور شدم برم 10تا کافینت امتحان کنم تا بتونم دانلودش کنم!اینترنت adsl هم ندارم که بتونم اپلودشون کنم!
    از دوستان اگه کسی دانلود کرده فایلشون را جای دیگه برای استفاده دوستان دوباره اپلود کنه!
    اگر هم نشد احتمال زیاد خودم میرم کافی نت اپلود میکنم برات.

6. این کاربر از amirz2ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

1-در مورد مشکل فیلمبرداری من 4 نفر که ویوتی دارند را میشناسم و هیچکدوم چنین مشکلی نداشتند!بزرگترین نقطه قوت ویوتی همین فیلمبرداریشه!
    ممکنه دوستان گوشی بدون گارانتی و قاچاق شده خریداری کرده باشند که برای unlock کردن گوشی هک شده باشه!چون ویوتی برای هر منطقه ای سیستم مخابراتی متفاوتی را پشتیبانی میکنه!و باید مطمئن باشید که گوشی مخصوص خاورمیانه است!این گوشیها دفترچه راهنمای فارسی دارند.

2-صدای اسپیکر پایینه درسته ولی از گوشیهای w960 k800 k750 n73 تا حدودی بلندتر و با کیفیت خیلی بهتریه!این چیزیه که خودم تست کردم.کیفیتش با k850 برابره ولی صداش کمتره!
    من با صدای هدفون مشکلی ندارم!چون خود هدفون هم چرخاننده برای زیاد کردنه صدا داره.البته اهنگهای کم حجم شده را ارومتر از گوشیهای دیگه پخش میکنه!
    در مورد کد هم من یکی از دوستانم 1 ماهه که این کد را فعال کرده.اوایل صداش خوب بود.ولی الان حتی با صدای کم هم گوشی خرخر میکنه و به اسپیکر اسیب وارد شده!من که اینکارو توصیه نمیکنم!بهتره اسپیکر خارجی بخرید!

3-این گوشی 2GB بیشتر رم ساپورت نمیکنه!!حتی همین 2GB وقتی به حدود 1800 مگابایت پر میشه گوشی بشدت کند میشه!خود شرکت ال جی هم حداکثر رم ساپورت شده را 2GB اعلام کرده!شاید علت مشکل فیلمبرداری بعضی دوستان همین رم زیادی باشه که رو گوشی گذاشتند!

من هم با همین حرف د مشکل دارم!ولی این مشکل فقط وقتیه که از کیبورد qwerty استفاده کنید.در حالت کیپد همه ی حرفها کامله.بنابراین زیاد مشکل جدی ندارم باش.هروقت د بخوام گوشیو به حالت کیپد بر میگردونم که زیاد مساله ی خاصی نیست!
    بسیار عالی!!!!!!!!
    من به شخصه به حرف شما اعتماد پیدا کردم ، همچنین بد نیست از دوست خوبم Perjixen نیز در این تاپیک کمک بگیرید ایشون اطلاعاتشون در زمینه viewty بسیار عالی بود و بنده رو راهنمایی کردند
    به هرحال بنده رفتم که این گوشی رو بخرم
    انشاا... تا شنبه پست خواهم داد که گوشی رو خریدم و به شخصه تمام چیزهاش رو چک می کنم ، همچنین در زمینه عکاسی و فیلمبرداری نیز بنده همه چیز رو چک و آماده پاسخگویی خواهم بود
    با ارادت و تا شنبه.... (شایدم امروز خریدم اگه باز باشن!؟)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

3-این گوشی 2gb بیشتر رم ساپورت نمیکنه!!حتی همین 2gb وقتی به حدود 1800 مگابایت پر میشه گوشی بشدت کند میشه!خود شرکت ال جی هم حداکثر رم ساپورت شده را 2gb اعلام کرده!شاید علت مشکل فیلمبرداری بعضی دوستان همین رم زیادی باشه که رو گوشی گذاشتند!

بسیار عالی!!!!!
    ما که بالاخره رفتیم این گوشی رو بخریم
    با ارادت

آخر فروم باز pooria.rio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    آکانت جدید :Pooria-ir

پيش فرض

اقا یکی به من کمک کنه .کده افزاش صدای هدفون رو زدم.هدفون خرخر می کنه .بهم ریخته.چجوری میشه به حالت اولیه برش گردوند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    کمکککککککک
    Last edited by pooria.rio; 09-01-2010 at 11:45.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    KHOY

پيش فرض

سلام ستاره آبی!!
    باور کن من خودمم خفن با این مگاپلود مشکل داشتم!توی یکی از پستهامم درخواست کردم کسی که میتونه یه جا دیگه اینارو اپلود کنه!
    اخرهم مجبور شدم برم 10تا کافینت امتحان کنم تا بتونم دانلودش کنم!اینترنت adsl هم ندارم که بتونم اپلودشون کنم!
    از دوستان اگه کسی دانلود کرده فایلشون را جای دیگه برای استفاده دوستان دوباره اپلود کنه!
    اگر هم نشد احتمال زیاد خودم میرم کافی نت اپلود میکنم برات.
    سلام
    اقا امیر کوچیکتم
    خودتو به زحمت ننداز.من خودم هر جور که شده دانلود می کنم
    تو کافی نت امتحان نکردم.اون جا هم امتحان می کنم ببینم چی میشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام خدمت دوستان . من هم مشکل این دوستمون رو دارم .چطوری میشه صدا رو به حالت اولیه برگردوند تا دیگه خر خر نکنه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

سلام
    اقا امیر کوچیکتم
    خودتو به زحمت ننداز.من خودم هر جور که شده دانلود می کنم
    تو کافی نت امتحان نکردم.اون جا هم امتحان می کنم ببینم چی میشه
    دوست عزیز من یک فکری به نظرم رسید که جواب میده!من تمها را حذف کردم تا حجم کم بشه!در واقع همین themelist.xml مهمه فقط! شما این فیل را که محتوی themelist.xml و فولدر تمها هست را دانلود کن بعد تمها را جدا دانلود کن و به تم لیست اضافه کن! خیلی اسونه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    حجمشم کمتر از 1 کیلوبایته!!!! موفق باشی!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •