سلام
من کل قسمت های تاپیک های مربوط به گوشی viewty رو خوندم و متوجه شدم که اشکالاتی دارد ولی به لطف دوستان حل شد. اما چندتا مشکل بود که هنوز به دوستان جواب داده نشد بنابراین همه رو جمع کردم آوردم اینجا تا دوستان بررسی کنند و جواب بدهند انشاا... ما نیز این گوشی رو خواهیم خرید البته اگر به این مشکلات پاسخ داده بشه:
1. مشکل فیلمبرداری گوشی که در حین فیلمبرداری تیک میزد و وقتی هم که save می کردند صدا و تصویر تاخیر داشت چگونه حل می گردد؟ از دوستان چند نفر گفتن که رم گوشی تون رو باید عوض کنید ولی ما که آخر نفهمیدیم چون من حساب کردم باید دوتا رم خرید یکی برای موزیک،بازی،تم و... و دیگری فقط برای فیلمبرداری و عکس . دوستان اگر لطف کنند دقیقا بگن که راه حل دقیق پس چی شد؟!
2. مشکل اسپیکر و هدفون بود که بعضی دوستان پس از وارد کردن کد متوجه شدند که :
الف) هیچ فرقی نکرد
ب) صدای گوشی افتضاح شد و خرخر می کرد
3. مشکل رم بود که متوجه نشدیم در آخر این گوشی رم 8 گیگ نیز ساپورت می کند؟ آیا با رم 8 گیگ مشکل قسمت 1 نیز حل شد؟ آیا با 2 گیگ حل می گردد؟
این موضوع نیز حل نشد که بعضی دوستان کدهای برگرداننده می خواستند که گوشیشون به حالت اول بازگردد یا اینکه کاملا صدای گوشی افزایش پیدا کند.
من کلا این دوتا مشکل بی جواب رو پیدا کردم اگر دوستان چیزی دیدند بنویسند اینجا تا رسیدگی گردد (مثل همین مشکل حرف "دال") . پس لطف کنید جواب بدید تا ما هم تکلیفمون رو بدونیم!
با ارادت نسبت به همه ویوتی بازان