مثل اینکه این a650 سامسونگ تلتکست فارسی هم نداره !
اقا میشه بیشتر توضیح بدی؟یا پ.خ بده
من میخوام lcd یا plasma بگیرم
از بین مارکای پاناسونیک ال جی سامسونگ کدوم را بگیرم؟
از ماشین زمان خوشم میاد(ال جی)
پلاسمای پاناسونیک قیمتش مناسبه
سامسونگ 40" هم جزو گزینه ها دارم
بیشتر میخوام ماهواره نگاه کنم
یک ضبط سامسونگ 5.1 (2005) و xbox360 بهش وصل کنم
کیفیتش مهمه نمیخوام تو تصاویر متحرک کم بیاره
زیر 2.400.000 تومان باشه
از 40" -50"
چی بگیرم؟
تلتکست هم داره.
اوکی ! جواب سوالمو گرفتم ، حالا کدام یک از دو مدل a650 و w400 تصاویر با نسبت 4:3 را همان گونه که هستند پخش می کنند ؟ تصاویر ما*هوار*ه هم دارای نسبت 4:3 هستند ؟!
هر دوشون این امکان رو دارند.
اکثراً بله، اما کانالهایی مثل zdf آلمان دارای نسبت 16:9 هستند. نسبت 4:3 یک نسبت منسوخ شده هست و همه کانالها کم کم به طرف نسبت 16:9 تغییر مسیر خواهند داد.
عجیب اینجاست که آنتن های محلی خیلی از برنامه ها رو تو همون 300-576 خط بصورت عریض(واید) و گاهی بیشتر و به همراه نوارهای سیاه افقی نمایش می دهند.
سلام دوست من
من ديروز بازار بودم ، البته تحقيقاتي هم داشتم. در كل با اين هزينه اي كه ميخواي بكني بهتره كه LCD 40-42 بگيري، تفاوت كيفيت تصوير plasma و LCD خيلي زياده و به راحتي ميتوني اين موضوع رو در بازار متوجه بشيد . بنابر اين در مورد سوال پلاسما و LCD من نظروم روي LCD هست.
در مورد برندها حقيقتش درست نيست اينجوري صحبت كنيم كه سوني بهتره يا سامسونگ بايد روي مدل بحث كرد و نسبت به قيمتش اون ها رو ارزيابي كرد.
ماشين زمان LG فقط پلاسماش رو من تو بازار ديدم ، البته LCD اش هم LG زده اما من نديدم.
در كل من بين تمام مدلهاي 40-42 اينچي كه از سوني- پاناسونيك- ال جي - سامسونگ - جيويسي- هيتاچي ديروز بررسي كردم با توجه به نسبت امكانات به قيمت و كيفيت تصوير Samsung 40A650 و LG 42LG707 رو به شما پيشنهاد ميدم.
سوني مدلهاي نسبت به امكاناتي كه در مقايسه با اين دو تلويزيون داره ، خيلي گرون هست (حدود 400 تا يك ميليون تومان گرون تره) هيتاچي و جيويسي هم بدون داشتن امكانات مشابه قيمت بالاتري دارند. پاناسونيك هم اصلا توي LCD خوب ظاهر نشده و مدلهاي خوب با معيار امكانات به قيمت مناسبي نداره تو بازار. البته در مورد پلاسماهاش بحث عوض ميشه.
اما از بين اين دو مدل كه بهت گفتم (تقريبا جفتشون 1850 برات هزينه دارند)
سامسونگ 40A650
ال.جي 42LG707
هر دو Refresh Rate 100Hz دارند بنابر از LCD هاي معمولي قدرت عملكرد بالاتري در تصاوير سريع دارند و براي بازيهاي سريع و اكشن مناسبند.
هر دو Full HD 1080هستند
هر دو پورت USB دارند اما سامسونگ فقط عكس و موسيقي از پورت USB اش ميخونه ، LG علاوه بر اون فيلم و Divx رو هم پخش ميكنه.
كنتراست سامسونگ يك به 50000 هست اما ال.جي يك به 40000
هردو چهار تا پورت HDMI و يك پورت D-sub براي ورودي VGA كامپيوتر دارند.
سامسونگ 40 اينچ هست و اي.جي 2 اينچ بزرگتره كه خوب به چشم مياد كاملا
من فکر میکردم زیاد فرق نکنه.یا اگه فرقی هم باشه پلاسما بهتره!البته از نتچرخی اینارو فهمیده بودم!
من پاناسونیک و ال جی را واسه پلاسما گفتم
سونی هم که خوبه و البته گرونه
سامسونگ هم که در حد خودش خوبه
قیمت این دو تا هم خوبه.ارزش خرید دارند.ولی خوب اعتبار سامسونگ بیشتره.
بازم ممنونم ازتون.
با سلام.
بهترین lcd برای اتصال به ps3 چیه میخوام 32 اینچ باشه .البته هرچی ارزون تر بهتر .
در ضمن دوستان اختلاف قیمت بانه و بندر گناوه با تهران چقدره.
سری شش سامسرویس؛ ما قاچاق را تحریم می کنیم!
شما اگر فروشنده شهر ت رو می خوای بگو؛ حدود 950 ـ همراه نصب و موتور الکترونیکی دیواری رایگان.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)