خوب آقا مهدی فکر کنم باید به اون باغی که خارج از شهر هست بری قبلاً هم اونجا رفتی درواقع تو نقشه اگه نگاه کنی پیدا می کنی اسمش Corleone یه چیزی تو همین مایه ها بود آخه من خیلی وقت پیش بازی کردم ولی اگه نفهمیدی دوباره بگو برم تو بازی نگاه کنم بهت بگم
خوب آقا مهدی فکر کنم باید به اون باغی که خارج از شهر هست بری قبلاً هم اونجا رفتی درواقع تو نقشه اگه نگاه کنی پیدا می کنی اسمش Corleone یه چیزی تو همین مایه ها بود آخه من خیلی وقت پیش بازی کردم ولی اگه نفهمیدی دوباره بگو برم تو بازی نگاه کنم بهت بگم
با سلام خدمت دوستان
من آنجا که خودش پدرخوانده میشه همه دستش را میبوسند بعدش نمیدونم کجا باید برم راهنمایی کنید ممنون میشم .
یکی منو راهنمایی کنه . بعد از اینکه خودش پدر خوانده میشه بازی تموم میشه یا نه ادامه داره اگه ادامه داره لطف کنید منو
راهنمایی کنید کجا باید برم ممنون میشم .
منم یکی راهنمایی کنه
من اونجاشم که با پلیسه تو پشت بوم هستیم حالا من نمیدونم باید چیکار کنم؟
سلامنوشته شده توسط aghmeysam
پليسه رو بايد از بالاي پشت بام پرت كنيد پايين![]()
من بازي رو تازه خريدم هنوزم بازي نكردم ولي تمام 10 صفحه رو خوندم مطالبش خيلي عالي بود.
اميدوارم كه لينكهايي كه گذاشتين كار كنه وبازي براي من بدون مشكل باشه از همتون هم تشكر مي كنم.
================================================== ======================
سلام به همه دوستان،
قبل از انتشار اين بازي خيلي براي اون تبليغ شد كه اين بازي ميتونه يه ادامه خوب براي بازي مافيا باشه.
از اونجايي كه بازي مافيا تو ايران خيلي طرفدار داشت ميشد پيشبيني كرد كه همه انها منتظر Godfather باشند كه البته اينجوري هم بود.
در اولين روزهاي انتشار بازي در ايران كه تقريبا همزمان با انتشار جهاني بود (واقعا ايرانيها تو اين كارا اولند) با وجود اينكه تعطيلات عيد بود ولي همه تو مغازه ها دنبال اين بازي بودند.
ولي... ولي كركهاي اوليه براي اين بازي خراب بود و اين يعني زد حال براي همه!!!
البته همونطور كه ميدونيد خرابي طوري بود كه همه رو تو كف گذاشت!!!
ولي بعد از پيدا شدن كرك سالم...
به نظر من اين بازي ارزش اين همه تبليغ رو نداشت و به هيچ وجه نميتونه جاي گزين مافيا باشه.
داستان بازي اصلا روند جالبي نداشت و بر خلاف اينكه قرار بود طبق فيلم ساخته بشه، ديديم كه در اخر ما (كه هيچ اسمي از اين شخصيت در بازي برده نشد ) به جاي مايكل Don شديم. به علاوه ظاهر مايكل هيچ ربطي به Alpacino نداشت (كه البته از قبل گفته شده بود).
بازي تقريبا هيچ نواوري نداشت و مجموعه اي از نقاط قوت بازي هاي ديگه بود، حتي روش تهديد كردن هم دقيقا مشابه بازي Punisher بود. ولي ميشه گفت سيستم تير اندازي تا حدي جديد بود، البته در اين سبك بازي جديد بود وگرنه در بازي هاي Swat و Tom Clancy مشابه اين سيستم وجود داشت.
================================================== ======================
The Godfather - The Game iSO
The Godfather puts you in the role of a peripheral character that didnt appear in the film, but nevertheless played a critical role in the story
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من هم باز در تایید حرف دوستان عرض می کنم که این بازی اصلا در حد و اندازه های یک بازی معمولی هم نبود چه برسه به مافیا .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)